TUR SICILIA SI COMORILE DIN MAREA MEDITERANA

  • Destinatie: Italia
  • Durata: 8 zile
  • Pret: $1186

Pretul cuprinde:
-Hotel 3* sau 4*, HB
-Autocar
-Ghid in egleza sau italiana
-Ghidul local la Palermo, Agrigento si Siracusa
-Palermo by night
-Trasfer aeroport-hotel, dus/intors

Pretul nu cuprinde:
-Taxe vizite
-Bautura
-Tot ce nu este inclus in ‘’Pretul cuprinde”.

Book Now
ZIUA 1
Dupa sosirea la aeroporul din Catania, intalnirea cu ghidul si indreptarea cu autocarul de-a lungul coastei de est a Siciliei cu destinatia  hotelului din zona Giardini Naxos/Letojanni.  Se face cazarea la hotel. Cina.
ZIUA 2
Mic dejun.  Se incepe turul cu o excursie catre versantul sudic al Etnei  cu urcare pana la 1900m altitudine. De aici, optional, aveti posibilitatea de a face diferite excursii. După explorarea  vulcanului cel  mai activ din Europa (patrimoniu UNESCO), se pleaca iar pe coasta de est a Siciliei pentru a vizita unul dintre cele mai cunoscute si frumoase localităti ale insulei: Taormina (un oras cu patrimoniu istoric si cultural impresionant). Intoarcere  in zona Giardini Naxox/Letojanni unde se face cazarea la hotel. Cina.
ZIUA 3
Mic dejun. Continuam programul nostru de pe coasta de est la coasta de sud. Prima oprire a zilei se face în numele culturi grecesti si romane Syracuse.Vizitam centrului istoric (Ortigia), in care se gaseste templul zeitei Minerva, Fantana nimfei Arethusa, parcul arheologic în care se afla Teatrul Grecesc,  Amfiteatrul Roman, Latomiile si Urechea lui Dyonisius. Continuam excursia spre inima Siciliei cu opriere in Piata Armerina, unde se poate admira cultura istorica romana. Spre seara se ajunge la Agrigento pentru cazare si cina in hotel.
ZIUA 4
Mic dejun. Se porneste  spre Valea Templelor (cu vizita Templului Concordiei, Templului lui Hercule, Templul Junonei s.a.). Continuam spre vest de-a lungul coastei meridionale cu vizita celui mai mare parc arheologic din Europa: Selinunte. Dupa vizita se merge spre partea occidentala a Siciliei unde se ajunge la Mazara del Vallo cu cazare si cina la hotel.
ZIUA 5
Dupa micul dejun, călătoria în Sicilia se directioneaza catre partea de nord-vest a insulei cu oprire de-a lungul frumoasei saline din Trapani. Se continua cu Erice, unde se viziteaza orasul medieval situat la 750m altitudine. Spre seara, pentru a ajunge la Palermo, se face o oprire la Segesta si se viziteaza ruinele orasului. Cazare si cina la hotelul din Palermo. Inainte sau dupa cina (in functie de timp), oferim un tur panoramic cu autocarul în centru -‘’Palermo by night’’.
ZIUA 6
Mic dejun.  Astazi se incepe cu descoperirea orasului Palermo prin vizita Catedralei Capela Palatina, teatrului Massimo si Catedralei Monreale. Palermo are aproape 800.000 de locuitori si este pe cale de a deveni unul dintre cele mai mari orașe italiene. Cina si cazare la hotel.
ZIUA 7
Dupa micul dejun se continua excursia de-a lungul insulei Siciliene din partea de nord catre est pentru a vizita orasul minunat Cefalu cu Catedrala  Norman. Continuam cu vizita celui mai important loc de pelerinaj, sanctuarul din Tindari cu sculptura Sf. Maria. Dupa amiaza se viziteaza centrul Messinei cu atutocarul.  După-amiaza târziu ne intoarcem  în zona Giardini Naxos /Taormina pentru cina si cazare la hotel.
ZIUA 8
Dupa micul dejun, apoi transferul in timp util la aeroportul din Catania.

Conditii 29.03.201425.10.2014 12.04.201419.04.2014
Camere dubla

633 Eur

647 Eur

Supliment Single

202 Eur

213 Eur

Supliment Hotel 4*

239 Eur

 

Supliment single Hotel 4*

251 Eur