Trekking Chomolari, Bhutan

  • Destinatie: Buthan
  • Durata: 16 zile
  • Pret: $2700

Taxa include
• Toate transferurile la aeroport ca pentru fiecare program (Nepal și Bhutan)
• Hotel în Kathmandu ****, cameră dublă, pat și mic dejun.
• Zbor Kathmandu-Paro A / R.
• Pensiune completa în Bhutan, atât la hotel (Kichu Resort) cameră twin, care, la zona de camping, cu excepția băuturilor.
• Corturi pentru 2 persoane la tabără, echipament complet pentru gatit, produse alimentare, saltele de dormit pentru camping
• Toate transferurile și excursii cu ghid vorbitor de limba engleză în Bhutan.
• asigurare de călătorie (medicală și bagajelor).
• Cina cultural la sfârșitul călătoriei
Prețul nu include
• Zbor Kathmandu internațional Milano-A / R în clasa economic.
• De la intrarea în dublu Nepal.
• Taxele de aeroport de zbor internațional
• Mese din Kathmandu.
• Sac de dormit
• Visa pentru Bhutan 20 USD, obținute cu pachetul de călătorie.
• Bauturi, gratuități, toate extra.
• Orice nu este menționat în mod expres la “Pretul include”.

Book Now
Ziua 1 (-/-/-)
Plecare din Italia

Plecare de la Aeroportul Malpensa din Milano, cu zbor programat la clasa economic.

Ziua 2 (B/-/D)
Sosire in Kathmandu

Sosire la Kathmandu, intalniti corespondentul nostru si transfer la hotel. Zi liberă.

Ziua 3 (B/-/D)
Kathmandu

Zi de tur in oras, și la templele  Bodha, Pashupati și Swayambunath.

Ziua 4 (B/-/D)
Kathmandu – Paro

Zbor la Paro cu Druk Air. Zborul oferă vederi spectaculoase ale munțiilor frumoși și al teritoriului. La sosire formalități birocratice, transfer la hotel, dupa-amiaza liberă.

Ziua 5(B/-/D)
Paro

Vizitați mănăstirea Takshang Gompa, cea mai faimoas dintre manastiri din Bhutan. Aceasta poate fi atinsa printr-o calatorie de cateva ore între păduri de pin și sate mici. Manastirea este situata la marginea unei stanci, 900 de metri deasupra vaii. Numele manastirii inseamna “den tigru” și se referă la legenda că, în al 7-lea secol sfântul al Padmasambhava a pe spatele  unui tigru. Site-ul este recunoscut ca un loc sfânt și este vizitat de pelerini din toată Bhutan. La sfârșitul vizitei, veți reveni la hotel.

Ziua 6 (B/-/D)
Drugyel Paro Dzong – Sharna Zampa

Trek Drugyel Dzong – Sharna Zampa (5-6 ore), ascensiune de 360 ​​m, 80 m coborâre. Transfer la Drugyel Dzong (2580 m), punctul de plecare la Trek. Traseul trece prin sate mici, printre campuri plantate cu orez și mei, de-a lungul marginilor râului Paro Chhu, majorându-se o ușoară pantă spre o zona de livezi de mere și păduri de pin albastrii și brazi. Trek se termină la Sharna Zampa.

Ziua 7 (B/-/D)
Sharna Zampa – Thangthangka

Trek Sharna Zampa – Thangthangka (7-8 ore), ascensiune 770 m, 10 m coborâre. Traseul continuă de-a lungul Paru Chhu, care traversează poduri din lemn, pe langa copacii  coniferi si rododendroni. Ati intrat Jigme Dorji National Park, drumetii pe cala stâncoasa urcă treptat până la Thangthangka unde Jhomolhari apare la capul de vale pe care se sprijină  terenul.

Ziua 8 (B/-/D)
Thangthangka – Jangothang

Trek Thangthangka – Jangothang (5-6 ore), ascensiune 480 m. Traseul urcă încet până la un post militar. În urma cursul de Paru Chhu în mijlocul pădurii de copaci zada, in Jangothang la 4.500 de metri, unde vă puteți bucura de o vedere magnifică a Jhomolhari.

Ziua 9 (B/-/D)
Jangothang

Aclimatizare și  explorarea în Jangothang. O zi de odihnă în Jangothang, este o parte de mare interes in Trek. Peisajul este extrem de frumos și fermecător, cu multe cai pentru excursii.

Ziua 10 (B/-/D)
Jangothang – Ganoderma

Trek Jangothang – Ganoderma (6-7 ore), ascensiune 840 m – 870 m.Coborâre printr-un pod de log la 4160 m pentru, a trece de pe malul stâng al Paro Chhu și să ajungeti la o vale, care oferă o priveliște uluitoare a Chomolari,Jichu Drake și Tshrim Khang. La 4470 de metri, traseul continuă, intră într-o vale glaciara, cu prezența a numeroase morene. Aici, vegetația nu este ca o întindere de iarbă, tundră și arbuști de ienupăr mici. Punctul de pantă maximă corespunde Nyile La (4870 metri), unde privelistea este uluitoare. După ce, prin trecere, traseul începe în jos pe drum de multe ori stâncos pentru a ajunge la noi vegetații, cu patch-uri de mesteacan si Rhododendron și  pășuni. Lingzhi, unde se bazează pe teren, este situat la 4.100 de metri deasupra nivelului mării.

Ziua 11 (B/-/D)
Ligzhi – Shodu

Trek Ligzhi – Shodu (7-8 ore), ascensiune 940 m – 920 m coborâre. Aceasta este cea mai aglomerata zi a întregii Trek. Acesta începe devreme în dimineața cu o urcare destul de abrupta la Yeli La (4930 metri). Restul caii în jos, prin două lacuri, se merge pe jos de-a lungul malului pe care pasc oile.

Ziua 12 (B/-/D)
Shodu – Barshong

Shodu Trek – Barshong (5 ore), ascensiune de 250 m – 670 m. Traseul urmeaza malul râului Thimchu. Campul Barshong Dzong este situat la 3.500 de metri.

Ziua 13 (B/-/D)
Barshong – Dodina – Thimpu

Trek Barshong – Dodina (7-8 ore) Sfârșitul Trek. Cale printr-o pădure de bambus. La sfârșitul călătoriei va conduce la un mijloc de transport Thimpu (aproximativ 2 ore) pentru cina si cazare.

Ziua 14 (B/-/D)
Thimphu – Paro

Transfer la Paro. Vizitati ruinele cetății de Drugyel. Fortareata a fost folosită pentru a se apăra valea de la invazia tibetana în secolul al 17-lea, de pe fortareata puteți vedea muntele Chomolari 7320 m. Vizitați Muzeul Național și la al 7 etaj, include aspecte ale culturii și istoriei Buthanese din secolul al 7-lea. Scurtă plimbare de la centrul administrativ Rinpung Dzong și școala pentru călugări. Scurtă plimbare de pe jos pentru a reveni la Paro.Vizita piețele locale, reveniti la Kichu Resort. Cazare la hotel.

Ziua 15 (B/-/D)
Paro – Kathmandu

Transfer la aeroport pentru zborul înapoi la Kathmandu. Cazare la hotel. Cina culturala.

Ziua 16 (-/-/-)
Transfer la aeroport pentru zborul înapoi în Italia.

 

 

 

Note:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare, incepand de la:

 

Prezzo indicativo per persona, a partire da:

In camera dubla

Costul individuale de la un minim de 2 persoane(Costuri aproximative)

€ 2.940,00

Costuri individuale de la un minim de 3-6 persoane(Costuri aproximative)

€ 2.800,00

Costuri individuale de la un minim de 7-10 persoane(Costuri aproximative)

€ 2.700,00

Zbor Internazional in clasa economica.Taxe incluse(preturi informative, confirmate in momentul rezervarii).

da € 800

 a € 1.100

Taxa de inregistrare.(Include asigurarea medicală și a bagajelor Mondial Assistance)

€ 50,00

 

 

Bhutan,un loc extraordinar situat în centrul masivului montan din Himalaya, a trăit timp de secole într-un fel de izolare voluntară, departe de restul lumii. Vizitatarea in Bhutan înseamnă o scufundare în natura sa, intra în contact cu oameni extrem de ospitalieri, dar, de asemenea, face o excursie la o dimensiune mitică plină de legende și de religie. Trek oferă vederi spectaculoase ale Chomolari, 7314 m altitudine, alpinism de până la 4930 m (altitudinea maximă) prin sate izolate, cum ar fi Lingzhie, cu o bună șansă de a vedea iaci.