PAKISTAN- PE URMA POPOARELOR UITATE

  • Destinatie: Pakistan
  • Durata: 9 zile
  • Pret: $2410

Pretul include:
• Bilete de avion Intercontinental Emirates prin Dubai sau alt operator de transport IATA, cu diferite rute la clasa economic
• Zboruri interne operate uneori cu aeronave de tip Fokker PIA
• Hotelurile listate cu o cameră dublă standard, pat și mic dejun
• Transferuri , taxele de intrare și de vizite la siturile istorice mentionate in program
• Ghizi locali vorbitori de limba engleza
• Sac , suport pentru documente , tag-ul pentru bagaje și documentația ilustrativă
• Asigurare pentru asistență medicală , repatrierea și deteriorarea bagajelor
•Politica de turism Zero risc

Prețul nu include:
• Viza individuala pakistaneza
• Transport alternativ în caz de ploaie , drumuri blocate , îngheț sau greve
• Taxele de aeroport
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Mese , băuturi , sfaturi , gratuități , excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în ” pretul include “

Book Now
 
Ziua 1 (-/-/-)
Plecarea la Karachi, cu zboruri Emirates programate prin Dubai, sau cu alte mijloace IATA. Mesele si cazarea peste noapte la bord.
Ziua 2 (-/-/-)
Sosirea la Karachi. Formalitătile vamale și transferul la hotel. Restul zilei este liber.
Ziua 3 (B/-/-)
Mic dejun. Excursie de o zi în orașul Karachi. Este capitala provinciei Sindh, situat pe coasta Marii Arabiei, la nord-vest de delta râului Indus. Cunoscut ca centru comercial și financiar, este, de asemenea, cel mai mare si cel mai populat oraș din Pakistan. Puteți vizita aici Muzeul Forțelor Armate Pakistaneze, Muzeul Maritim Pakistanez și Muzeul Național Pakistanez, precum și Mausoleul Quaid-i-Azam, dedicat fondatorului Pakistanului, impresionanta Moscheea a Locuinței Autorității Apărării. Peste noapte cazarea la un hotel.
Ziua 4 (B/-/-)
Mic dejun. Dimineată zbor la Mohenjo-Daro și la site-ul arheologic apartinand patrimoniului mondial din 1980. Mohenjo-Daro este un oras antic, datând din epoca bronzului, care acoperă aproximativ 100 de hectare. Acesta este împărțit în două zone: o cetate și un oraș mai mic.După-amiază zbor la Karachi și cazarea peste noapte la hotel.
Ziua 5 (B/-/-)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la Lahore. Sosirea după-amiaza și vizita orașul. Printre cele mai importante monumente ale orașului: Fort, bijuterie a orașului vechi; Moscheea Badhsahi considerata una dintre cele mai mari din lume; Shalimar Garden, înconjurată de ziduri de diferite niveluri, în conformitate perfectă cu arhitectura Mughal; Mausoleul împăratului Jehangir si mormântul lui Nur Jahan, soția împăratului Jehangir. Peste noapte la un hotel.
Ziua 6 (B/-/-)
Mic dejun. O excursie pe jos la Harappa și vizita ruinelor. Harappa, care datează din al treilea mileniu î.Hr., este al doilea sit arheologic al civilizatiei Vaii Indusului. Site-ul este situat pe un deal pe care sta cetatea, cu zidurile sale de apărare, un sistem de canalizare, o necropolă și un hambar imens. După-amiază revenim la Lahore unde vom fi cazati peste noapte la hotel.
Ziua 7 (B/-/-)
Mic dejun. Dimineată  încheierea turului orașului Lahore si dupa-amiaza tarziu transfer la aeroport pentru zborul la Islamabad. Peste noapte la un hotel.
Ziua 8 (B/-/-)
Mic dejun. Excursie la Taxila, situat la aproximativ 30 km nord-vest de Rawalpindi. Taxila este una dintre cele mai importante situri arheologice din Asia de Sud. Situat la o răscruce strategice a Drumului Matasii, orașul este cel mai important din întreaga regiune, după cum reiese din numeroasele mănăstiri, stupase și temple budiste din valea fertila. Vom vizita mănăstirea Iulian, Sirkap și stupa Dharmarajika. Întoarcerea la Islamabad. Peste noapte la un hotel.
Ziua 9 (B/-/-)
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre casa, prin Dubai. Sosire in cursul serii.

Note:
(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina
Pentru a participa la acest circuit aveti nevoie de viza pakistaneza, de pașaport, care trebuie să fie valabil timp de șase luni, cu 2 pagini libere, și 2 fotografii recente tip pasaport, formularul completat în mod corespunzător în toate părțile de catre titularul pasaportului, un extras de cont care atestă deținerea unui cont bancar deschis si activ pentru rezervarea biletelor de avion și a hotelurilor. Vizele vor fi valabile 3 luni pentru un maxim de 30 de zile de sedere.

Plecări libere în fiecare zi, in afara de luni.

Preturi individuale, incepand de la:

Pret de persoana, minim 2 persoane

In camera dubla

Karachi: Days Inn  3*
Sukkur: Inter Park Inn 3*
Lahore: Leaders Inn  3*
Islamabad: Envoy Continental Hotel 3*
sau similare

€ 2.410,00

Supliment single

€ 340,00

Supliment ghid local vorbitor de limba italiana

€ 90,00

Supliment de zbor in plin sezon
din 23 iulie pana in 15 august / din 16 pana in 30 decembrie

€ 410,00

Taxele de aeroprot, care pot suferi modificari

€ 69,00

Viza Pakistaneza

$85,00

Taxa de inscriere

$65,00