OMAN- TOT CE-I MAI FRUMOS IN OMAN

  • Destinatie: Oman
  • Durata: 7 zile
  • Pret: $790

Pretul include:
• Hotelurile listate; în cazul în care nu sunt disponibile , altele din aceeași categorie
• Demipensiune : mic dejun și cină
• Ghid de-a lungul turului
• Transfer in bus și vehicule 4 x4
• Apa potabila în timpul turneului
• Taxele de intrare la locurile mentionate
• Gadget-uri , tag-uri pentru bagaje, sac și documente care să explice diverse situatii
• Asigurare pentru asistență medicală , repatrierea și deteriorarea bagajelor

Prețul nu include:
• Zborurile cu linia de transport Qatar Airways
• Taxele de aeroport
• Toate prânzuri
• Bauturi la mese, sfaturi, excesul de bagaje
• Taxele pentru camere foto sau video
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în ” pretul include ”
• Visa pentru Oman
• Taxa de înregistrare de € 65.00

Book Now
Ziua 1 (-/-/-)
Plecarea cu zboruri programate Qatar Airways către Doha. La sosire, legatura spre Muscat. Sosire în Oman la 23,20. Formalități de intrare și de transfer la hotel Ramada, cazare este noapte (biletele de avion nu sunt incluse în prețul călătoriei).
Ziua 2 (B/-/D)
După micul dejun, intalnirea cu ghidul și soferul la ora 08.30 pentru a începe un tur de o zi in capitala Omanului. Prima oprire este programata la Marea Moschee. Vizita acestei cladiri este un “must” pentru toti turistii. Mai târziu , conducem pana in partea veche a orasului Muscat. Oprire foto la Palatul Sultanului. Urmatoarea vizita este la Muzeul Bait Al Zubair, pentru a afla mai multe despre cultura Omanului. De aici se poate ajunge in inima Muttrahului, care a rămas neschimbat de generații. Mai târziu revenim la hotel pentru masa de prânz. Seara , întâlnire cu ghidul pentru un tur de noapte in Muscat; opriri la Moscheea LaGrand pentru o sedinta foto, precum și la Moscheea Zawawi. De aici vom trece in orașul vechi, în zona Palatului, unde aveti posibilitatea de a face alte fotografii interesante. Cina la un restaurant local. Cazare peste noapte la Hotel RAMANDA din Muscat.
Ziua 3 (B/-/D)
Dupa micul dejun, pormin spre a descoperi Nizwa. Prima oprire este la Nizwa Fort. Aveți opțiunea de a face cumpărături la Souq-ul din Nizwa. După aceste vizite, ajungem intr-un punct prestabilit de la Al Hamra, unde ne asteapta vehiculele 4×4 pentru a merge la Misfah. Acesta este un sat vechi construit în urmă cu 700/800 de ani, cu case de piatră încă locuite de oamenii care trăiesc în acești munți. Vom continua pentru a admira Grand Canyon și Jebal Shams (Sun Mountain). Timp liber pentru masa de prânz. De aici ne întoarcem cu vehiculele la Al Hamra pentru a relua turneul, iar apoi la Nizwa. Cina la un restaurant local. Cazare la hotel.
Ziua 4 (B/-/D)
După micul dejun , intalnire cu ghidul și începem vizita la Castelul Jabrin . Ajunsi la Jabrin, vom mai vizita un alt castel frumos, Omanis, construit în secolul al XVII-lea. Panorama din partea de sus a castelului este cu adevărat uluitoare. Mai târziu, ne urcam in masini pentru a ajunge la Ibra, unde vom face oprirea pentru masa de prânz în restaurantul hotelului Sharqiya Sands. Plecam apoi spre stația Shell din Mintrib. Transferam bagajele în vehicule 4×4, care ne așteaptă pentru a merge în deșert. Pe drumul spre tabăra ne putem bucura de o calatorie uimitoare prin dunele de nisip. Cina și cazare peste noapte la tabăra (in mai până în august, cazarea este asigurată la Hotelul Sharqiya Sands).
Ziua 5 (B/-/D)
Mic dejun in tabără. Timp liber pana la ora 10.30/11.00 pentru a va bucura de deșert, la o plimbare prin dunele de nisip, sau cu cămila, si a face niște poze. Check-out din tabără și ne întoarcem cu vehicule 4×4 în stația Shell  din Al Mintrib pentru a ne relua turul. Calatorim spre Wadi Bani Khalid, un sat în munți, cu un bazin de apă limpede, înconjurat de plantații verzi: peisajul este foarte diferit de cel din deșert. Timp pentru a face chiar și o baie înainte de picnic. Dupa pranz, vom continua spre Sur. Sosire și check-in la Sur Plaza Hotel sau similar (* 3). După-amiaza târziu, vizitam Dhow Building Yard, Souq-ul si Corniche EAL Ayjah Island. Cina si cazare la Alsur Plaza Hotel Sur.
Ziua 6 (B/-/D)
Această zi este dedicată pentru relaxare in frumoasele plaje din Oman. Dupa micul dejun, check-out de la hotel și continuam calatoria pe coasta. Drumul între Sur și Quriyat oferă priveliști unice, cu vedere la apa turcoaz din Golful Oman și plajele cu nisip alb. Prima oprire va fi in satul Wadi Tiwi, unde puteți face o scurtă plimbare printre casele locuitorilor. Apoi, vom merge  spre Wadi Shab Resort, unde gasim camere disponibile pentru grup (pentru a ne schimba). Aveti posibilitatea de a folosi piscina și plaja stațiunii. Timp liber pentru masa de prânz în Muscat Resort. Plecarea în jurul orelor 16.30/17.00 și, la sosire, cina de rămas bun la un restaurant local. Transfer la aeroport.
Ziua 7 (-/-/-)
După miezul nopții, plecam spre Doha cu Qatar Airways, iar de acolo avem zboruri de legatura spre casa, tot cu această companie (biletele nu sunt incluse în prețul călătoriei). Sfarsit de servicii.

B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

Plecari in fiecare vineri.

Hoteluri prevazute (sau similare )

Muscat: Ramada Hotel 4*

Nizwa: Falaj Daris Hotel 3*

Wahiba Sand: Sama al Wasil Camp; din mai pana in septembrie Sharqiya Sands

Sur Plaza Hotel 3*

Preturi individuale de participare, incepand de la:

Minim 2  persoane

In camera dubla

Supliment single 

Din 1 octombrie 2013 pana in 30 aprilie 2014

€ 880,00

€ 360,00

Din 1 mai 2014 pana in 30 septembrie 2014

€ 790,00

€ 340,00

Dal 1 octombrie 2014 pana in 31 decembrie 2014

€ 940,00

€ 410,00

Taxa de inscriere

€ 65,00