NEPAL- ESENTIAL IN NEPAL

  • Destinatie: Nepal
  • Durata: 7 zile
  • Pret: $1690

Pretul include:
• Zboruri Intercontinentale cu Qatar Airways , sau alte de firme transport IATA , la clasa economic
• Cazare in camera dubla standard in hotelurile mentionate
• Tratamentul în cadrul programului
• Transferuri , vizitarea obiectivelor turistice și taxele de intrare așa cum este indicat în program
• Ghizi locali
• Sac , suport pentru documente , tag-ul pentru bagaje și documentația ilustrativa
• Asigurare pentru asistență medicală , repatrierea și deteriorarea bagajelor

Prețul nu include:
• Viza individala pentru Nepal 25.00 USD
• Taxele de aeroport
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Orice cheltuieli suplimentare, cauzate de anularea sau întârzierea zborului, blocari de drum , vreme rea , greve (în general, de tot ceea ce nu este atribuit in organizarea călătoriei)
• Unele mese , băuturi , sfaturi , gratuități , excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în ” pretul include ”
• Taxa de inscriere de 65,00 € per persoană

Book Now
Ziua 1 (-/-/-)
Plecare din Kathmandu seara, cu zboruri programate Qatar Airways prin Doha, sau alt suport IATA. Mese, filme și cazare peste noapte la bord.
Ziua 2 (-/-/D)
Sosirea în Kathmandu seara și formalitățile vamale. Faceți cunoștință cu ghidul local și transferul la hotel. Cina si cazare.
Ziua 3 (B/L/D)
Mic dejun la hotel . Dimineata este dedicata vizitei la Kathmandu , capitala și singurul centru urban din țară . Situat la 1337 de metri deasupra nivelului mării , este un oras plin de contraste , cu aglomerări urbane care înconjoară un patrimoniu cultural și artistic extraordinar . În centrul orașului vechi, se deschide Piața Durbar si Piața Palatului , unde regii au fost încoronat în oraș; a fost declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 1979. Continuam pe Swayambhunath , de asemenea, cunoscut sub numele de ” Templul Maimutelor”, din cauza coloniei mari de maimuțe care trăiesc acolo ; cel mai mare complex budist cu vedere spre oraș. Pranz la un restaurant local . După-amiaza, vizita la Patan , al doilea cel mai mare oras din vale. Durbar Square Patan este punctată cu temple, palate și clădiri , care constituie o colectie extraordinara de arhitectura Newari . Într-o aripă a Palatului Regal din Patan este un muzeu cu o colecție interesantă de statui budiste și hinduse de zeități și obiecte de bronz și cupru care arata abilitatea artizaniilor locali . Vizita în cele din urmă la Jawalakhel , un câmp de refugiați tibetani țesători calificați de covoare. Intoarcere la hotel si cina .
Ziua 4 (B/L/D)
Mic dejun la hotel . Dimineata vizita la Pashupatinat , cel mai important templu hindus din Nepal , situat pe malurile raului sacru Bagmati , la marginea de est a Kathmandu-ului . Templul este dedicat Domnului Shiva. Numai hindușii pot intra în templul principal în cazul în care aveau loc festivităti de înmormântare. Apoi o  să vizitam Bodhnath , de asemenea, numit Boudha , centru religios al comunității mare de exilați tibetani in Nepal . Transfer la Nagarkot ( 35 km – o oră și jumătate ) , un oras stațiune de pe marginea Vaii Kathmandu la 2175 m deasupra nivelului mării , oferind vederi spectaculoase spre Himalaya . Dupa pranz , plimbare pe dealurile presărate cu sate care au păstrat obiceiurile și tradițiile din trecut . Excursia se încheie cu o vedere magnifică a apusului de soare pe Himalaya . Intoarcere la hotel si cina .
Ziua 5 (B/L/-)
Mic dejun la hotel. Dimineata tur la Bhaktapur, cel mai mare al treilea centru urban din vale, situat la aproximativ 30 de minute de la Kathmandu. Orasul este frumos, si si-a păstrat caracterul tradițional al erei Malla în temple, altare, clădiri, fântâni, și pe străzile animate de olari, cioplitori în lemn, țesători și artizani de multe tradiții străvechi. Pranz la un restaurant local. După-amiaza, transfer la Kathmandu. Cina la hotel.
Ziua 6 (B/-/-)
Mic dejun la hotel. Zi complet libera pentru vizite de studiu individuale sau cumparaturi.
Ziua 7 (B/-/-)
Mic dejun la hotel. Dimineata, transfer la aeroportul din Kathmandu și plecarea spre casa cu zborurile programate Qatar (via Doha), sau cu alte mijloace IATA. Mese și filme la bord. Sosirea seara.

B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

Plecari libere.

Pentru a participa la acest circuit aveti nevoie de viza de Nepal, de pașaport, care trebuie să fie valabil timp de șase luni și de o pagină libera, și 2 fotografii tip pașaport; viză se obține la nivel local (25 USD sau 21 EUR).

Plecări individuale, minim 2 participanti.
Suplimentele pentru mesele festive de Crăciun și Anul Nou, atunci când este necesar, vor fi anunțate în momentul rezervării.

Preturi individuale de participare, incepand de la :

Pret de persoana, minim 2 persoane

In camera dubla

Supliment single

Categoria  Standard
Kathmandu:  Hotel  Shangri Là o Hotel Himalaya 4*
Nagarkot :   Hotel Country Villa o Paradise Inn 3*
sau similari

€ 1.690,00

€ 260,00

Categoria  Superior 
Kathmandu:  Hotel  Yak & Yeti o Radisson 4*
Nagarkot :   Hotel Fort Resort  4*
sau similari

€ 1.840,00

€ 360,00

Categoria  De Luxe
Kathmandu:  Hyatt Regency  o Soaltee Crowne Plaza 5*
Nagarkot :  Club Himalaya  5*
sau similari

€ 1.930,00

€ 440,00

Categoria  Luxury
Kathmandu:   Dwarika’s Village 5* sup o Hyatt Regency  5*
Nagarkot :  Club Himalaya  5*
sau similari

€ 2.160,00

€ 630,00

Supliment zbor in sezon
19 iulie-15 august/19 septembrie-31 octombrie/14-30 decembrie

€ 170,00

Taxe de aeroport, care pot suferi modificari

€ 269,00

Taxa de inscriere

€ 65,00