MARELE TUR DIN SARDINIA

  • Destinatie: Italia
  • Durata: 8 zile
  • Pret: $1184

Pretul include:
-Autocar la dispozitie pe toata durata circuitului.
- Excursii și vizite dupa program (taxele la muzee nu sun incluse)
- Cazare la Hotel 4****
- Demipensiune (băuturile nu sunt incluse)
- Biletul maritim Palau/La Maddalena dus-intors
- Biletul maritim Calasetta/Carlisle dus-intors
- Asigurare medicale si a bagajelor
*O persoana gratis la fiecare 25 de persoane platitoare

Pretul nu include:
- Intrări, sugestii si orice alceva care nu este specificat în “Pretul cuprinde”.

Book Now

ZIUA 1
Sosirea participantilor la aeroport la ora 13:45 si întalnirea cu ghidul. Transfer cu autobuzul spre Alghero. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa pranz, tur panoramic al centrului istoric Alghero. Plimbare pe malul marii, pe un port turistic pitoresc. Seara se face transferul la hotel si cazarea în camere. Cina.
ZIUA 2
Mic dejun. Se incepe turul cu vizita faimoaselor Pesteri din Neptun sculptate prin forta marii în promontoriu la Capo Caccia, care este situat in vestul Sardiniei. Timp liber pentru prânz. Dupa pranz, se merge spre Castelsardo, cunoscut pentru vechile ateliere de coral artizanat. Traseul continua cu vizita centrului istoric, a satului, a castelului Aragonese si catedralei gotice veche de 500 de ani. Se continua cu o plimbare in Palau /Arzachena, un mic orasel din inima Coastei de Smarald. Seara se face transferul la hotel si cazarea. Cina.
ZIUA 3
Mic dejun. Plecare spre port si imbarcare catre orasul La Maddalena. Se incepe cu un tur panoramic al orasului si vizita Muzeului Casa Garibaldi la Caprera. Timp liber pentru prânz. Dupa masa, se revine la Palau si se continua cu autobuzul pentru a vizita frumoasa Coasta de Smarald cu locațiile sale renumite. Seara revenim la hotelul din Palau/Arzachena. Cina si cazare.
ZIUA 4
Mic dejun. Avansam spre Nuoro si vizitam acest oras important din Barbagia, unde se poate admira privelistea salbatica din Sardinia arhaica. Continuam cu vizita la Muzeul de costume si biserica Solitudine cu mormantul Graziei Deledda. Timp liber pentru pranz. Dupa masa se continua traseul cu vizita orasului Cagliari, centrul istoric, Catedrala, amfiteatrul roman si apoi se opreste la Bastionul Sf.Remy, unde se poate admira panorama splendida a orasului. Seara se face transferul la hotel si cazarea. Cina.
ZIUA 5
Mic dejun. Dimineata incepem cu o excursie pentru a explora cele doua insule ale arhipelagului Sulcis. Se traverseaza peninsula Sant Antico si se ajunge la Calasetta. Se face imbarcarea din Saremar si dupa aprox. 20min. de navigare se ajunge la Carloforte. Se face turul insulei pentru a admira coasta si plajele de vis. Timp liber pentru pranz si posibilitatea de relaxare pe una dintre plajele puse la dispoziția turistilor. Dupa masa se face imbarcarea spre Calasetta si se intoarce la hotel. Cina.
ZIUA 6
Mic dejun. Plecare la Villaperuccio pentru a vizita sapaturile Montessu cu “Domus de Janas”, morminte si locuinte sculptate in stanca. Continuam cu vizita Cantinei Sociale si a produselor lactate din Santadi unde se pot gusta si cumpara vinurile tipice, însotite de celebra branza locala “Pecorino Sardo”. Timp liber pentru pranz. Dupa pranz, tur ghidat pentru a vizita frumoasa grota Zudda, care s-a deschis in calcarul din muntele Meana. Pentru vizitatori este pregatit un traseu de 500 m unde se traverseaza 3 camere. Seara se face transferul la hotel. Cina.
ZIUA 7
Dupa micul dejun se paraseste partea de sud a Sardiniei si se continua spre Barumini, unde este cel mai faimos complex nurogic de pe insula Nuraxi. Importanta sa este data de complexitatea, starea sa excelenta de conservare si a labirintelor. Timp liber pentru pranz. Dupa pranz se pleaca spre Alghero si se viziteaza orasul nuragic Palmavera. Seara se face transferul la hotel. Cina.
ZIUA 8
Mic dejun. Dimineata este disponibila pentru shopping sau activitati individuale. Transfer la aeroport în timp util pentru formalitatile de îmbarcare.

Luna

Plecari

Pret/Persoana

Mai

18.05.2014

1195 Eur

Iunie

22.06.2014

1303 Eur

Iulie

13.07.2014

1303 Eur

Septembrie

14.09.2014

1303 Eur