Marele Circuit Vietnam

  • Destinatie: Vietnam
  • Durata: 15 zile
  • Pret: $3430

Pretul include
• zboruri Intercontinental din clasa economic de la Roma sau Milano
• Hotelurile enumerate, sau daca nu sunt disponibile, altele din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard,
• Tratamentul în cadrul programului
• Transferuri și excursii cu mașina privat, cu ghid local vorbitor italiană.
• trenul de noapte Hanoi – Lao Cai – masini Hanoi în compartimente clasa 1 cu 4 paturi.
• sac, suport pentru documente, bagaje tag-ul și documentația ilustrativ variază
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Taxa de viză să fie plătit la nivel local (45 USD. Pașaport valabil pentru 6 luni și 1 fotografie tip pașaport)
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale să fie plătite din sat
• mese, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”
• Taxa de participare în valoare de € 65

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
Hanoi Circuit Vietnam

Plecare de la Roma sau Milano de zbor programat la Hanoi Singapore Airlines (via Singapore), Cathay Pacific (via Hong Kong) Thai Airways (via Bangkok) sau prin alte mijloace IATA. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Hanoi Circuit Vietnam

Sosire la aeroportul internațional din Hanoi. Formalităților de frontieră și de transfer în oraș. Hanoi, capitala Vietnamului politică, care în mijloc vietnameze “de pe această parte a râului”, este amplasat pe malurile râului Red și este acasa, la aproximativ un milion de locuitori. Capitala imperiala de la 1010 în timpul dinastiei Le 1428-1788, el a reluat rolul său în Indochina Franceză în timpul perioadei coloniale 1902-1953, pentru a deveni capitala politică a țării după reunificare, în 1976. Hanoi este prezentat ca un tipic oraș rândul său francez al secolului, cu bulevarde, parcuri, monumente, un oras plin de mici magazine si culori. În tur de oras dupa-amiaza de pornire cu Templul Literaturii, construit în 1070, cea mai veche universitate în onoarea lui Confucius, Ngoc Fiul Templului și Lacul Sword restaurate, înconjurat de copaci vechi și străzile înguste ale vechi Hanoi. Cazare la hotel și peste noapte.

Ziua 3 (B/-/D)
Hanoi – Lao Cai Circuit Vietnam

Mic dejun. În continuarea de dimineață de vizite la Hanoi One Pillar Pagoda, în loc, o pagodă special de lemn, care se bazează pe un singur pilon, construit în 1049, în reprezentarea puritatea de floare de lotus; esplanada Sanctuarului și reședința de Ho Chi Minh, Quan decât templul, Tran Quoc Pagoda și Lacul de Vest. La sfârșitul este oprit pentru a vizita satul Duong Lamche este situat la aproximativ 50 km de Hanoi, și că a păstrat cultura și arhitectura tradițională din delta râului Red, cu case tipice din cărămidă, laterit și lemn. Pranz la un restaurant local din sat. În revenirea după-amiază la Hanoi și transferul la gară. Cazare la bordul trenului pentru a Lao Cai (cabine clasa 1 cu 4 paturi fiecare compartiment). Peste noapte pe tren.

Ziua 4 (B/-/D)
Lao Cai – SAPA Circuit Vietnam

Sosire dimineața devreme în Lao Cai și unitate pin continuare la Sapa. Mic dejun si transfer la hotel. Orasul este situat pe malurile râului Muong Hoa, la o altitudine de 1650 m., Înconjurat de un lanț muntos dominat de vârful de Fan Si Pan (3147 m)., Cel mai înalt munte din Indochina, într-o regiune caracterizată prin un peisaj amintind de Alpi, în districtul minorităților Sapa trăi Hmong, Dzao, Thais, Zais, Xaphos. După masa de prânz escursioneai sate de Cat Cat și Ta Phin. Intoarcere la hotel și peste noapte.

Ziua 5(B/-/D)
SAPA – Lao Cai Circuit Vietnam

Mic dejun. În excursia de dimineață pentru a vizita una dintre piețele pline de culoare care au loc, în funcție de ziua din săptămână în unul din satele din jur (duminică în Bac Ha, Coc Ly marți, joi Lung Khau NHIN), în cazul în care localnicii turma să-și vândă și comerțului în restaurant merci.Pranzo. În după-amiaza, transfer la punctul de vedere pe termen tren-a Lao Cai și cazare la bordul trenului a Hanoi (cabine clasa 1 cu 4 paturi fiecare compartiment). Peste noapte pe tren.

Ziua 6 (B/-/D)
Lao Cai – Hanoi (Lu Hoa și Coc Tam) Circuit Vietnam

Ajunge în Hanoi dimineața devreme. Dupa micul dejun la plecarea de hotel pentru o excursie de o zi completă pentru a vizita Hoa Lu, vechea capitală a regatului în timpul dinastiilor Dinh și Le, și peșterile Tam Coc, situate într-un peisaj uimitor alcătuit din piscuri stâncoase, care crește de la și nedecorticat domenii care seamana cu cele de la Halong Bay. Vizitați templele Dinh Tien Hoang și Le Dai Hanh, construit în cinstea celor două dinastii de regi care au domnit în secolul al zecelea de la Hoa Lu, Phat Diem catedrală și. Apoi a făcut o excursie la sampan, o barcă cu vâsle tipic tradițională, printre câmpurile de orez la grote de sacru Tam Coc. Vizitați Bich Dong pagodă înainte de a reveni în după-amiaza târziu, în Hanoi. Pranz la un restaurant local în timpul excursiei. Peste noapte.

Ziua 7 (B/-/D)
Hanoi – Halong Bay (de croazieră peste noapte) Circuit Vietnam

Mic dejun. Plecare de Halong Bay, numit opta minune a lumii. Golful este punctată cu roci carstice, a suferit mii de ani de eroziune prin vânt și apă, creând un fantasmagoric de insule, insulite si roci, dintre care unele sunt de sute de metri de mare. Unele insule au format un mic lac în interiorul accesibil printr-un pasaj care dispare complet la maree înaltă, în timp ce altele au peșteri și formațiuni din cele mai ciudate forme. În perioada de primăvară și toamnă, ceață dimineața creează efecte chiar mai impresionante, ceea ce face să apară și să dispară insule și roci în depărtare. Conform unei legende, sutele de insule ar fi resturi de la coada unui inabissatosi dragon în apele golfului. Cruise golfului pe un tradiționale nedorită vietnamezi, mese fructe de mare si peste noapte la bord.

Ziua 8 (B/-/D)
Halong – Hanoi – Hue Circuit Vietnam

Pentru păsări devreme trezi în zori pentru a viziona răsărit de soare pe puntea de junk. Dupa micul dejun continua navigarea și ghidat în golf. Pranz la un restaurant local. În transferul de după-amiază la aeroportul din Hanoi, cu o oprire de-a lungul mod de a vizita, dar Thap laPagoda. Programat zbor la Hue, un oraș fondat în 1687 de-a lungul malurilor râului Perfume, capitala partea de sud a Vietnamului din 1744, și capitala țării 1802-1945 sub domnia de 13 împărați din dinastia Nguyen. Transfer si cazare la hotel.

Ziua 9 (B/-/D)
Hue – Hoi An Circuit Vietnam

Mic dejun. Tur de o zi plină de Hue: excursie cu barca pe râul Perfume a Thien Mu Pagoda, vizitați Imperial Cetatea, acum restaurat cu ajutorul UNESCO, și mormintele imperiale. Masa de prânz în timpul turneului de la restaurant local. Plecare după-amiaza târziu pentru Hoi An. Sosire si cazare la hotel.

Ziua 10 (B/-/D)
Hoi An (Danang și Fiul Meu) Circuit Vietnam

Mic dejun. În excursia de dimineață la Fiul meu, cel mai important site-ul Cham în Vietnam, centru intelectual și religios al regatului Champa, datând din secolul al patrulea. La sfârșitul vizitei, a reveni la Hoi An, oprindu-se de-a lungul mod de a vizita Muzeul Cham în Danang. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza vizita Hoi An, plin de clădiri care poartă mărturie la influența istoria arhitectural chinez de centru comercial important. Cunoscut de antici ca Faifo, Hoi An a fost un port comercial plin de viață din secolul 2 d.Hr., sub împărăția Champa. Expirat în secolul 14, a reluat rolul de magazin internațional la mijlocul secolului al-15-lea. Acesta a fost doar în secolul al 19-lea, cu înmormântarea râului Cai, orașul a pierdut importanța în favoarea Danang, care se află la 30 km spre nord. Vizitați orașul vechi cu podul japonez în 1592, templu dedicat zeiței Fukie, vechile case comunale. Intoarcere la hotel și peste noapte.

Ziua 11 (B/-/D)
Hoi An – Ho Chi Minh City Circuit Vietnam

Mic dejun. În transferul de dimineață la aeroport si zbor spre Ho Chi Minh City (Saigon). Sosire și de plecare pentru o escursioneai Tunelurile Cu Chi, care este de 60 de mile departare. Rețea faimosul său de tuneluri, construit la finalul anilor ’40 de Viet Minh în timpul războiului împotriva francezilor, a fost extins în anii ’60 de către Vietcong-ul pentru a ajunge la 250 km în lungime și 7 metri adâncime. Este un oraș mare și inexpugnabilă subteran la mai multe niveluri. După tur, conduce înapoi la Ho Chi Minh City. Pranz la un restaurant local. În după-amiaza vizita la Saigon, viața orașului, dar, de asemenea, plin de memento-uri din trecut: catedrala Notre Dame datand din 1877; Posta; piata Binh Tay, cartier și pagodă Cho Lon Thien Hau. Cazare la hotel. Peste noapte.

Ziua 12 (B/-/D)
Ho Chi Minh City – Can Tho (Mekong Delta) Circuit Vietnam

La ieșirea de dimineață cu mașina la Cai Be oraș de pe malul una dintre principalele arme ale râului, de unde se lanseze într-o croazieră pe Mekong pentru a observa viața în satele de coastă, vegetatia foarte gros și numeroase canale care alcătuiesc Delta. Opri la o piață plutitoare și o grădină bonsai. Vizitați o plantație, cu gust de fructe tropicale și masa de prânz o casa traditionala. Sosire la Vinh lung, un centru important pentru răspândirea creștinismului în regiunea care găzduiește încă o catedrală și un seminar, și continuă să Can Tho, centrul economic și cultural din Delta Mekong. Cazare la hotel. Peste noapte.

Ziua 13 (B/-/D)
Can Tho – CAI RANG – Ho Chi Minh City Circuit Vietnam

Mic dejun. Vizită dimineața devreme pe piața plutitoare de Cai Rang. Plecare pentru Ho Chi Minh City, de-a lungul drum, oprire la My Tho și vizita Vinh Trang pagodă. Masa de prânz într-un restaurant în timpul excursiei. Sosirea la sfârșitul după-amiază și transferul la hotel. Peste noapte.

Ziua 14 (B/-/D)
Circuit Vietnam Ho Chi Minh City – Plecare

Mic dejun. Zi la petrecere a timpului liber pentru activitati individuale sau cumparaturi. În timp, transfer la aeroport si plecare la Roma sau Milano de zbor programat Singapore Airlines (via Singapore), Cathay Pacific (via Hong Kong), Thai Airways (prin Bangkok) sau alt operator de transport IATA. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 15 (B/-/D)
ITALIA

Sosirea în Italia în dimineața. Sfârșitul călătoriei.

 

 

 

Note Circuit Vietnam:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare Circuit Vietnam, incepand de la:

 

Prezzo per persona Camera dubla Single suplimentar Suplimentar cina in hotel si restaurante locale Suplimentar cina in hotel
Hotel categoria Easy
Hanoi: Hotel Flower Garden 4* o Silk Path 4*

Treno Hanoi Lao Cai (cabine 1° classe a 4 letti)

Sapa: Hotel Chau Long New Wing 3*sup

Halong: Huong Hai Junk  sau similare

Hué: Hotel  Morin 4*

Hoi An: Hoi An Beach Resort 4*

Ho Chi Minh City: Hotel Rex 4* o Liberty Central 4*

Can Tho: Hotel Victoria Can Tho 4*

€ 3.430,00 € 660,00 € 290,00 € 250,00
 

Hotel categoria Superior
Hanoi: Hotel Melià 5* o Moevenpick 5*

Tren Hanoi Lao Cai (cabine 1° classe cu 4 pauturi)

Sapa: Hotel Chau Long New Wing 3*sup

Halong:  Huong Ai Junk sau similare

Hué: Hotel  Morin 4*

Hoi An: Hoi An Beach Resort 4*

Ho Chi Minh City: Hotel Legend 5*

Can Tho: Hotel Victoria Can Tho 4*

€ 3.520,00 € 730,00 € 400,00 € 310,00
Hotel categoria  Deluxe
Hanoi: Hotel Melià 5*

Treno Hanoi Lao Cai (cabine 1° classe a 4 letti)

Sapa: Hotel Victoria Sapa 4*

Halong: Bhaya Junk

Hué: Hotel  La Residence 4* sup

Hoi An: Victoria Hoi An Resort 4*

Ho Chi Minh City: Hotel Legend 5*

Can Tho: Hotel Victoria Can Tho 4*

€ 3.660,00 € 910,00 € 430,00 € 340,00
Taxe aeroport, supuse modificariilor € 385,00
Pret de inscriere € 65,00

 

 

Note:

Plecări gratuite pe o bază privată, minim 2 participanți.Cazare în trenul de noapte din Hanoi în compartimente clasa 1 cu 4 paturi – Lao Cai. La cerere, cu supliment, în cazul în care la momentul rezervării sunt disponibile scaune, puteți folosi cazare în compartimentele duble si single. Suplimentele mese festive pentru Crăciun și Anul Nou, atunci când este necesar, vor fi anuntate la momentul rezervării.

 

Program de 15 zile pentru a cunoaște în profunzime țara în multe fațete sale. Traseul începe din nord cu capital Hanoi, un oraș bogat în istorie, regiunea de Sapa, un microcosmos al grupurilor etnice locale, piețe colorate, Halong Bay și Tam Coc, cu peisajele uimitoare de piscuri stâncoase care se ridica din mare și din câmpuri de orez. Apoi zboară în partea centrală a țării, cu comori arhitectural UNESCO patrimoniul său, site-ul arheologic de Fiul Meu, și orașul imperial din Hue, și în partea de sud, cu orașul plin de viață din Ho Chi Minh City, numit fostul Saigon și Delta Mekong, care pot fi vizitate în alegere, o camera de hotel în Can Tho sau la bordul o caracteristică sampan.