Marele Circuit Tailanda

  • Destinatie: Thailanda
  • Durata: 17 zile
  • Pret: $1760

Pretul include
• programate zboruri la clasa economic
• Hotelurile enumerate, sau daca nu sunt disponibile, altele din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard,
• Mesele conform programului
• Transferuri si excursii în comun cu alți participanți, cu mașina sau cu autobuzul, cu ghizi locali vorbind italiană
• Gadgeturi, tag-uri sac și documente care să explice diverse
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Mesele care nu sunt menționate, taxele de aeroport, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”.

Book Now

 

 

 


Ziua 1 (-/-/-)
ITALIAN – Bangkok Circuit Tailanda

Plecare din Italia, cu un zbor programat Thai Airways la Bangkok sau prin alte mijloace IATA. Cina si cazare la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Sosire in Bangkok Circuit Tailanda

Ajunge la Bangkok în primele ore ale dimineții, manipularea de documente, întâlnirea cu asistentul locale vorbind italiană și transferul la hotel. Timp liber pentru masa de prânz. La h.13: 00 cca vizita la faimosul Wat Pho, cea mai veche manastire budista din oraș și bine cunoscut pentru menținerea în cadrul lor “Wihan”, o statuie gigantica a lui Buddha culcat. Aici este, de asemenea, casa de cea mai veche scoala de masaj thailandez. După tur, veți trece “râul Chao Praya la bordul feribotului în serviciu regulat până când ajunge unul dintre reperele cele mai” celebru în oraș “: Wat Arun (” Temple of Dawn “). Ultima oprire la stimat Wat Benjamabophit, cunoscut sub numele de “Templul Marble” și construit în secolul al XIX-lea de către regele Rama V. Înapoi la hotel, programată pentru aproximativ 16:30 (variabilă în funcție de intensitatea “a traficului).

Notă: Ordinea de vizite pot fi modificate fără notificare prealabilă, în funcție de intensitatea traficului.

Ziua 3 (B/-/D)
Bangkok Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel de dimineață vizita la Marele Palat Regalcare va include, de asemenea, faimosul Wat Phra Kaew (Templul lui Buddha de Smarald) Partea care a vizitat Royal Grand Palace include clădirile principale, care sunt situate pe interior: Palatul Montien Palatul Chakri și Palatul Dusit. Dintre acestea, Palatul Chakri este deschisă numai din exterior. Dusit și Montien sunt, de asemenea, ocazional vizitate interior (nu sunt garantate in fiecare zi -…. Suspendată la anumite perioade ale anului așteptat să se întoarcă la hotel în jurul 13:00 masa de prânz gratuit Dupa-amiaza dedicată vizitelor de interes special Overnight la hotel (cina gratuit).

Ziua 4 (B/-/D)
Bangkok – BANG PA IN – AYUTTAYA – Phitsanulok-Sukhothai Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel si plecare pentru tur. Check-in la stațiunea de Bang Pa In și vizita celebra resedinta de vara a familiei regale .. Veți ajunge în capitala Ayuttaya unde sunt faimoasele ruine care au format capitala regelui din Siam, de peste 400 ani, de la XIV-XVIII secol. Vizita templul Wat Chai Wattanaram, amplasat pe malurile râului Chao Praya și construit în stil khmer din secolul al XVII-lea, cu un “cvintet” de monumental “Phrang”, în centrul său. Continuarea vizite la Wat Sri Samphet, templul a palatului regal vechi și este format din 3 pagode uriașe în formă de clopot, și apoi adiacent templului Wat Mongkhon Bophit în care există o statuie a lui Buddha în poziție așezat de dimensiuni gigantice. După masa de prânz, conduce în orașul de Phitsanulok, în centru-nord a țării și vizita templul Wat Mahathat în care se află exemplarul original al statuii sacru al lui Buddha “Chinnarat.” Wat Mahathat este considerat unul dintre cele mai sacre temple din țară și este vizitat zilnic de mii de pelerini budisti. Aici puteti admira una dintre ceremoniile religioase cele mai tradiționale ale țării: oferta de a călugărilor (“Sankhathan”), care are loc printr-un schimb ritual specific de rugăciuni și mulțumiri din vechea limba Pali printre călugări și pelerini. Continuați să orașul Sukhothai, unde se afla o dată prima capitala a Siam, unde cultura, limba și idealul de oameni națiunii siamez originea (al XIII-lea și secolele XIV) în apropiere. 19:00 O Sosirea la Sukhothai. Peste noapte la un hotel.

Ziua 5(B/-/D)
Sukhothai – CHIANG MAI Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel, începe de vizite la Sukhothai Historical Park, în care se află ruinele templelor Wat Mahathat, Templul impunatoare a Palatului Regal, apoi minunat Wat Sa Sri și Wat Sri Sawai, a precedat domnia Sukhothai și inițial dedicat cult hindus. În afara zidurilor de parc istoric lavisita planificată a Mondop Sri Chum în care se află una dintre cele mai maiestuoase și statui gigantice ale lui Buddha înălțime de aproximativ 15 metri. La h.10: 30 aprox sfârșitul turului și plecarea în direcția de Chiang Mai, “Rose de Nord”, centrul spiritual budist dintre cele mai importante temple din Asia și acasă la comunitatea de călugări mai numeroase și active în țară . Vizita la Wat Phra Singh vechi, al cărui “Bot” și “Wihan” sunt expert construite din lemn cu decor rafinat. Wat Chedi Luang asemenea, este posibil să se bucure de melodios și idilic cântarea seară în limba Pali din comunitatea monahală inspirat de Dharma, învățătura sacră a lui Buddha. Piesele au loc la ora 17:00 și se extinde pentru aproximativ douăzeci de minute. La ceremonia de Wat Chedi Luang are loc în “Wiharn”, în care vizitatorii pot accesa menținând în același timp un comportament respectuos și conținut.

Notă: În legătură cu anumite sărbători speciale “, în calendarul budist, pentru câteva zile, cântarea a călugărilor pot fi suspendate. Dacă aceste zile au fost pentru a coincide cu zilele de vizita, va face “tot ce este posibil pentru a prelua cazul în care a doua zi.

Ziua 6 (B/-/D)
CHIANG MAI Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel pleca pentru o vizită la una dintre cele mai faimoase locuri din Thailanda: Wat Phra That Doi Suthep, cunoscut de occidentali ca “templu de pe deal.” Construit la peste 1000m. altitudine pe munte cu vedere la întregul oraș, povestea a Doi Suthep este legat de legenda de un elefant alb mitic. De-a lungul pante de Doi Suthep puteți admira, de asemenea, cascade Huey Kaew. 14:00 vizita aproximativ la ferma de orhidee din Chiang Mai. După aceea vom vizita un centru de ambarcațiuni în orașul San Kampheng. Aici meșteșugari producerea de obiecte din argint, lac, ceramica, mătăsuri și umbrele de hârtie pline de culoare. Întoarceți-vă la hotel, la sfârșitul vizitei (aproximativ 16:30).

Ziua 7 (B/-/D)
CHIANG MAI – Chang DAO – Thaton – Triunghiul de Aur – CHIANG RAI Circuit Tailanda

Mic dejun hotele plecare pentru a vizita provincia exotic de Chiang Rai. La h.08: 30 va ajunge la satul Chang Dao, unde tabăra elefant. Timp liber pentru opțional Elephant calarie sau Bamboo rafting. În urma participării la o demonstrație de performanță de elefanți la locul de muncă în junglă. La h.10: 30 pentru a continua drumul până la orașul de munte Thaton, în apropiere de granița cu Birmania, situat pe râul Maekok. Prin urmare, va urma calea pe care duce la Triunghiul de Aur prin efectuarea unor măsuri pentru a vizita satele tribale. La h.16: 00 aprox. ajunge la Triunghiul de Aur, una dintre cele mai faimoase locuri din Thailanda și este un punct geografic situat de-a lungul apele râului Maekhong, unul dintre cele mai mari râuri din Asia, care coboara din China, unde se întâlnește Thailanda Laos si Birmania. Vizita muzeul în care opiu este reconstituit istoria celebrului comerțului internațional, care a avut loc aici, în ultimele decenii. Opțional și taxe va fi posibil să se croazieră la bordul bărci locale tipice “coada lunga” (lansări de motor), care navighează pe râul Maekhong. În timpul navigării, veți avea posibilitatea de a vizita un sat de pe teritoriul Laos (Don Sao), pe malul opus al râului. La sfârșitul transferului tur în orașul Chiang Rai. Peste noapte la un hotel.

Ziua 8 (B/-/D)
CHIANG RAI – PHA Yao – Lampang-Sukhothai Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la plecarea de hotel rutier de la Chiang Rai la sud. Prima oprire a zilei de la templul Wat Rong Khun din apropiere, clădirea modernă, dar farmecul lumii vechi de amploare. Continuarea la capitala provinciei Pha Yao, cunoscut pentru lacul său frumos, care este situat în centrul orașului. Vizitați marea complexul de temple de Wat Analayo Thippayaram, pe partea de sus a unui deal cu vedere la lac. Mai multe edificii religioase de origine diferite și diferite de inspirație, de la stilul de chineză, thailandeză și Indian, ocupa o serie de platforme legate prin poduri și pasarele, care sunt un fel de labirint. Continuați să Lampang, capitala uneia dintre cele mai mari și cele mai populate provincii din nordul Thailandei. Etapă de-a lungul mod de a admira o piață condiment (“Dtalat Samunphrai”), în care diferitele popoare tribale, care locuiesc în munții din Pha Yao converg să-și vândă produsele lor. La h.13: 00 aprox. sosire în Lampang, masa de prânz și tur de Wat Phra That Lampang Luang, cel mai important istoric templu din oraș, precum și unul dintre stilul cel mai clasic și notabil Lanna. Continua spre sud de orașul de Sukhothai, în cazul în care se va ajunge dupa-amiaza tarziu.

Ziua 9 (B/-/D)
Sukhothai-Thung Salaeng NATIONAL PARK-KHAO KHO-SRI-Thep KHAO Yai National Park Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel si plecare pentru Parcul National Thung Luang Salaeng, format de munți înalți intercalate de văi lungi, înguste traversate de cursul nervos și impetuoasă a fluxului Lamnam Khek. Mergând în jos până la valea acestui râu creează praguri violente unele dintre ele de dimensiuni enorme. Puteți ajunge “sursa fluxului care vine de la platoul de Khao Kho. Situat la o altitudine medie de 500-600 de metri deasupra nivelului mării, acesta este locul de a vizita piețele locale interesante în anumite anotimpuri ale anului poate oferi produse de diferite culturi experimentale. Lăsând Khao Kho va continua “, în direcția sud până când ajunge la un sit istoric la cel mai necunoscut și doar descoperit relativ recent:”. Sri Thep “este Vizita ruinele și să continue în direcția zonă vastă Khao Yai National Park, a țării cel mai bine-cunoscute și printre cele mai importante din Asia de Sud-Est. Cazare intr-o statiune local, la marginea parcului.

Ziua 10 (B/-/D)
KHAO Yai NATIONAL PARK – Bangkok-Phuket sau Koh Samui Circuit Tailanda

După micul dejun de la intrarea în hotel la Parcul din partea de nord a merge în sus pe un munte înalt, care duce până la partea de sus a lanțului muntos locale în care se află sediul central. Aici puteti admira rezultatele studiilor stiintifice realizate pe diverse specii rare de animale în parc și acum în pericol de dispariție. Mergând spre sud de frumoase cascade stadiul Heu Narok. La h.10: 30 aprox din parcul de la sud și de a trece la aeroportul din Bangkok. În zbor bun timp la Phuket sau Koh Samui. La transferul de sosire la hotel și peste noapte. Cina pe cont propriu.

Ziua 11 (B/-/D)
PHUKET sau Koh Samui Circuit Tailanda

11 ° / 15 °

Mic dejun la hotel si zi la petrecere a timpului liber pentru a vă relaxa și de distracție pe plajele frumoase din Phuket sau Koh Samui. Prânz și cină gratuită. Peste noapte la un hotel.

Ziua 16 (-/-/-)
Phuket sau Koh Samui – Bangkok Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel, transfer de la aeroport la timp pentru a Phuket sau zbor Koh Samui la Bangkok.

Ziua 17 (-/-/-)
Circuit Tailanda Bangkok – ITALIA

Plecare spre Italia, cu bilet de avion Thai Airways sau orice alt transportator IATA. Sosirea în Italia și la sfârșitul de servicii.

 

 

 

 

Note Circuit Tailanda:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale in Tailanda.

 

Taxe individuale de partecipare Circuit Tailanda, incepand de la:

 

 

HOTEL Tailanda:

Bangkok Circuit Tailanda: Aetas Residence 4* o similare

Sukhothai Circuit Tailanda:The Legendha Sukhothai Resort 3*Sup o similare

Chiang Mai Circuit Tailanda:The Empress Hotel 4* o similare

Chiang Rai Circuit Tailanda: Imperial River House Resort 4* o similare

Khao Yai Circuit Tailanda: The Greenery Resort Khao Yai3* sup

Phuket Circuit Tailanda: Kata Palm 3*

Koh Samui Circuit Tailanda: The Imperial Boat House 4*

 

 

 

Pret de persoana , minim 2 : Camera dubla Single suplimentar
Circuit si Viaj la mare la Phuket Tailanda € 1.760,00 € 500,00
Circuit si Viaj la mare la Koh Samui Tailanda € 2.130,00 € 570,00
Taxe aeroport, supuse modificariilor € 350,00
Pret de inregistrare Circuit Tailanda € 65,00

 

Note:

Extra obligatorii în cazul în care sezonul de vacanță, sărbătorile locale și Anul Nou Chinezesc la cerere. Posibilitatea de plecări de pe alte zile ale săptămânii, cu preturi la cerere.

 

Acest itinerar include o vizită la Bangkok Tailanda, o dată întruchiparea vechi metropole asiatice, care merg până la nord de a vizita ruinele vechea capitală a Regatului Siam: Ayutthayae Sukhothai. Continuarea templele antice din lemn din Lampang, la munte învăluit în ceață de Chiang Mai și celebrul muzeu Triunghiul de Aur Opium și Chiang Rai, provincia cea mai “frumoasă în toate Thailanda. Extensie posibil cu o vacanță pe plajă în una din cele mai frumoase insule și plaje ale țării.