Marele circuit Filippine

  • Destinatie: Philippines
  • Durata: 16 zile
  • Pret: $4270

Taxa include
• zboruri Intercontinental Qatar Airways din Roma sau Milano sau un alt operator de transport IATA
• 20 kg în bagaj de cală, o parte 5 kg, zborurile intercontinentale în 10-15 kg în zboruri interne în Filipine (în funcție de rutele și companiile aeriene utilizate)
• Hoteluri listate în funcție de tipul indicat camera dubla
• Tratamentul în cadrul programului
• Transferuri și obiectivele turistice menționate în program, cu vorbitor de limba engleză ghizi locali și asistenți (italiană până în dimineața zilei de 7-a zi)
• sac, suport pentru documente, bagaje tag-ul și documentația ilustrativ variază
• Asigurarea pentru asistență medicală, repatriere și deteriorarea bagajelor
Prețul nu include
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local (US $ 5 zboruri interne, zboruri internaționale de US $ 17)
• Mesele care nu sunt menționate, mese, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”

Book Now

 

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIA – Manila Circuit Filippine

Zbor programat din Italia cu Qatar Airways (via Doha) sau la un alt operator de transport IATA. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Sosire Manila Circuit Filippine

Sosirea în dimineața în Manila. Formalităților de frontieră Filippine și întâlnire cu ghidul local. Transfer si cazare la hotel de categoria selectată cu pat și mic dejun. În după-amiaza vizita orașul după ce trece lângă Rizal Park, plămânul verde al orașului, Bulevardul Roxas pitoresc, ați venit la Intramuros “cetate”, pentru a admira zidurile vechi, ruinele de biserici și relicve ale conchistadorii spanioli; pe străzile pietruite vă va duce la Biserica Sf. Augustin, cea mai veche din țară. Continuați să Catedrala Manila și Fort Santiago, o fortăreață spaniolă paza la intrarea râului Pasig, în cazul în care eroul național, Dr. Jose Rizal a petrecut ultimele sale zile și a scris lui “Last Goodbye”. Intoarcere la hotel și peste noapte.

Ziua 3 (B/-/D)
MANILA – Banaue Circuit Filippine

Mic dejun si plecare cu mașina de orașul de munte din Banaue, prendento Expressway de Nord va ajunge Bacolor Pampanga în aproximativ 2 ore. Acest oraș este alcătuit din sute de sate și orașe mici, care au fost devastate de erupția de pe Muntele Pinatubo, în iunie 1991. Vizitați Basilica care a fost ingropat in lava de aproape trei sferturi, astfel încât antrata actuală a bisericii din care duce la nava principală a fost inițial o fereastră. Veți vedea rămășițele acoperișurile acoperite de lavă și moloz. Pranz la un restaurant local. Continuați să Banaue, înconjurat de munți “terase”, pentru cultivarea de orez, turnate și sculptate de-a lungul secolelor în pantele abrupte ale muntelui de Ifugaos. Întreaga regiune este locuită de Ifugao oameni de munte cu ritualurile religioase animiste și un cult primitiv de morți: vamale, care le unesc pentru oamenii din Sulawesi din Indonezia. Sosire si cazare la hotel. Cina si cazare

Ziua 4 (B/-/D)
Banaue (tur de câmpuri de orez) Circuit Filippine

Mic dejun si plecare cu caracteristicile jeepney local pentru a vizita terasele de orez spectaculoase și deivillaggi circostantiabitati dagliIfugao, populația care încă păstrează neschimbate tradițiile sale. Orezul, pe baza de civilizație și cultură, Ifugao, este considerat un dar al zeilor Bulul și, prin urmare, Ifugao au construit întotdeauna aceste terase magnifice plantate ridicarea ei la cer pentru a fi mai aproape de ei și de a ajunge la cer. Toate etapele de creștere de orez sunt marcate de ritualuri și sacrificii de porci și cocosilor. Câmpurile de orez, săpat și “sculptat” în munți, cu unelte și instrumente rudimentare și, în mare parte, cu mâinile, se află la aproximativ 1500 de metri deasupra nivelului mării și se ridica de mile, maiestuos ca piramidele maya, alimentat de la un sistem antic irigații care transportă apele din padurile tropicale ale munților. Opri la satul Banga-o, (12 km de drumuri de pământ de aproximativ 70 minute de călătorie, și aproximativ 200 de trepte), situate într-o poziție panoramică splendidă în valea de terase de orez. O plimbare permite o privire atentă la lumea de Ifugao, casele lor și stilul lor de viață tipic. Se continuă pe un promontoriu și se bucură de vedere a terasele de orez construite în urmă cu peste 2000 de ani și Patrimoniului Mondial UNESCO. Pranz la un restaurant local în timpul excursiei. Întoarceți-vă la Banaue, în după-amiaza. Cina si cazare la hotel.

Ziua 5(B/-/D)
excursie Banaue la Sagada și Bontoc Circuit Filippine

Mic dejun. Plecare de dimineață la Sagada, un sat de munte linistit (1500 m), înconjurat de un peisaj frumos de păduri de pin și câmpurile de orez terase. Pe părțile laterale ale stânci care înconjoară orașul și în peșterile de calcar din zona, puteți scorgeree unele site-uri de înmormântare, cu caracteristici agățat sicrie, sicrie suspendate în stânca muntelui. Pranz la un restaurant local. Vizitați zona peșterilor sacre și sepulcrale. Continuați să Bontoc, cel mai important oraș din provincia de munte, cu interesant Muzeul de Bontoc, fondat de o călugăriță belgian, care găzduiește o colecție variată de artefacte autentice și fotografii ale triburilor de munte. Întoarceți-vă la Banaue, în după-amiaza. Cina si cazare la hotel.

Ziua 6 (B/-/D)
Banaue – Manila Circuit Filippine

Mic dejun. Dis-de-dimineață la plecarea Manila reconstituie peisajele pitorești ale munților. Masa de prânz în timpul excursiei. Sosirea în Manila în după-amiaza târziu. Cazare la categoria aleasă. Peste noapte.

Ziua 7 (B/-/D)
MANILA – Tagbilaran – Panglao Circuit Filippine

Dis-de-dimineață, transferul la terminalul pentru zboruri interne și zbor programat la Tagbilaran. Continua cu mașina de insula Panglao în care se află stațiunile. Cazare în structura ales cu pat și nisip alb colazione.Spiagge mic dejun, marea de un albastru limpede și peșteri interioare, campurile de orez, cascade și celebrele Munții ciocolată (mai mult de 1200 de formă conică dealuri care se întind în măsura în care ochiul ) sunt principalele atractii ale Bohol, toate accesibile prin drumeții o zi întreagă pentru a Panglao.

Bohol Beach Club 3 * (Superior Room Beachview) Circuit Filippine

Circuit Filippine Bohol Club
Sull’isolatto situat Panglao, conectate printr-un pod de pe insula principală, aproximativ 20 de minute de statiunea Tagbilaran situat direct pe plaja Alona și amplasat într-o grădină tropicală luxuriantă dispune de 80 camere standard, 36 Superior vedere la grădină, 24 Superior Pool View 36 cu vedere la mare superioară, apartament 1 premier și 1 apartament de familie toate cu baie proprie și aer condiționat; Camerele superioare sunt dotate, de asemenea, un televizor color cu canale prin satelit și un minibar. Oferta culinara este format din 3 restaurante și baruri care servesc preparate din bucătăria internațională și locală. Facilități de agrement sunt la dispoziția oaspeților 3 piscine, jacuzzi, teren de tenis și volei pe plajă, un centru de sporturi de apă și un serviciu de masaj “suedez” sau “Shiatsu”.

Ananyana Beach Resort & Spa 4 * de tip boutique (camera dubla) Circuit Filippine

http://www.ananyana.com/introduction/relax

Anayana Beach Resort & Spa este situat în partea de vest a insulei feeric de Panglao, la doar câteva minute cu barca de la unele dintre cele mai bune locuri de scufundări din țară, înconjurat de o grădină tropicală cu vedere la nisipurile albe ale Doljo, de aproape 3 km lungime . Construit în stil tradițional, cu mare atenție la detalii și stațiunea dispune de 8 camere duble spațioase, cu pat king-size și camere de familie, care pot găzdui până la 4 persoane, toate cu vedere la mare, balcon sau veranda, aer condiționat, minibar. Un bar pe plajă și un restaurant care servește preparate din bucătăria asiatică, și gustări internaționale. Un spa care oferă masaje și tratamente de înfrumusețare, o piscină și un centru de scufundări complet echipat, de asemenea, disponibile la stațiune, care organizează, de asemenea, excursii la Munții ciocolată și insula Bohol, excursii cu barca la apusul soarelui și pentru a vedea delfinii.

Ziua 8 (B/-/D)
Panglao (Chocolate Hills, Loboc River și Tarsier Sanctuary) Circuit Filippine

Mic dejun. Plecare pentru Chocholate Hills, unde, după o creștere de scurtă pentru a sta pe partea de sus de o veghe puteți admira dealurile de ciocolata, dealurile înalte în 1268 între 40 și 120 de metri de toate perfect conice. În timpul verii, iarba care acoperă dealurile se uscare maro, astfel ca pentru a seta o culoare peisaj “ciocolată”. Continuați să Loboc să se angajeze pe o scurtă excursie pe râu. La bord în timpul călătoriei prin Loboc, Bilar Laoay și masa de prânz va fi servit. Întoarceți-vă la Panglao, pe cale de a opri pentru a vizita Tarsier Sanctuary cazul în care nu va fi posibilitatea de a vedea Tarsier timid, cea mai mica maimuta din lume. Intoarcere la hotel și peste noapte.

Ziua 9 (B/-/D)
Panglao (Pamilacan, delfinilor vizionarea) Circuit Filippine

În zorii zilei de plecare cu vaporul la momentul apele sud-est de Tagbilaran pentru a încerca să identifice și urmăriți de delfini care traiesc in apele din jurul insulei de Pamilacan. Plimbare cu barca poate dura o oră sau două înainte de a putea face orice observație. Multe specii de delfini trăiesc în zonă și cel puțin 6 specii diferite de balene sunt adesea văzută în perioada aprilie-iunie. Unele specii au fost reperate în mod regulat, în perioada februarie-noiembrie. În mijlocul zilei, în drum spre insula pentru un picnic somptuos. După-amiaza vă puteți distra cu o plimbare în jurul insulei pentru a savura traditii si obiceiuri ale locuitorilor insulei, sau mai bine încă, făcând o baie minunat în apele limpezi precum cristalul, care sunt în fața unui vechi fort spaniol de snorkeling în jurul populare recif. Întoarcă în după-amiaza la hotel și peste noapte.

Ziua 10 (B/-/D)
BOHOL – Manila – Puerto Princesa – Sabang Circuit Filippine

Mic dejun. În timp de transfer de “aeroport Tagbilaran de plecare si de zbor programat la Manila. În plecarea de după-amiază de zbor programat la Puerto Princesa. Sosire si transfer la Sabang. Cazare în hotel.Pernottamento.

Ziua 11 (B/-/D)
Sabang (National Park River subterane) Circuit Filippine

Mic dejun. Dimineață de mers pe jos de Sabang Wharf să ia barca, care ne va face să descoperi râului subteran, cel mai lung fluviu subteran din lume, UNESCO World Heritage Site-ul, care trece printr-o pestera spectaculos înainte de golirea în Marea Chinei de Sud. Croaziera va acoperi prima parte a tunelului, la aproximativ 8 mile, și apoi continua pentru o calatorie de lumina prin Monkey Trail, în cazul în care, cu un pic de noroc “, puteți observa primate și păsări și de a face o plimbare cu barca prin mangrove. Picnic în parc. În revenirea după-amiază la Sabang. Peste noapte.

Ziua 12 (B/-/D)
Sabang – El Nido Circuit Filippine

Mic dejun. La plecare timp cu mașina de orașul El Nido (aproximativ 5 ore), de unde continua cu barca la statiune (aproximativ 45 de minute).

El Nido Lagen Island Resort 4 * (sau Garden Cottage Cliff Cottage – Pensiune completa)
El Nido Resort Circuit Filippine
Situat într-un golf înconjurat de stânci de calcar spectaculoase acoperite cu vegetație, stațiunea este o reminiscență a unui mic sat de pescuit; romantic și liniștit, este recomandat cuplurilor și să satisfacă familii. Ea are 43 de tipuri diferite de camere pe picioroange, pe deal, în grădină sau plajă, toate cu aer condiționat, telefon, mini-bar și balcon sau verandă. Restaurantul servește preparate din bucătăria internațională și face servicii de catering pentru oricine dorește să facă un picnic de neuitat pe insule sau plaje pustii. Petrecere a timpului liber este la dispoziția oaspeților un centru de sporturi acvatice cu echipamente pentru snorkeling și scuba diving, pescuit, caiac și navigație. Statiunea organizeaza excursii cu barca la insulele din apropiere, birdwatching, alpinism și multe alte activități.

El Nido Lagen Resort 5 * (Cameră Forest Cameră – pat de tratament și mic dejun) Circuit Filippine
El Nido Resort Circuit Filippine
Situat pe o insulă privată din arhipelagul El Nido, Palawan de Nord, El Nido Lagen Resort este situat într-un golf înconjurat de stânci dramatice și vegetație luxuriantă. Statiunea dispune de 50 de camere dotate cu aer condiționat, uscător de păr, minibar, DVD / CD player. Restaurantul servește mese tip bufet și un meniu à la carte. Sunt la dispoziția oaspeților o piscină, sală de conferințe, un centru de sporturi acvatice cu echipamente pentru snorkeling, scufundari, windsurfing și Hobie pisică. Proprietatea oferă posibilitatea de a se bucura de numeroase activități de agrement.

Ziua 13 (B/-/D)
El Nido Circuit Filippine

Zile disponibile pentru a se dedica activităților de pe plajă sau relaxați-vă.

Ziua 15 (B/-/D)
Nido – MANILA plecare Circuit Filippine

Mic dejun. Dimineață gratuit. Plecare cu zbor din stațiunea dedicat Manila. Transfer la terminalul internațional în timp de zbor Qatar Airways (via Doha) în Italia. Mesele si peste noapte la bord.Sfarsit servicii

Ziua 16 (-/-/-)
Sosire in Italia

Sosirea în Italia în dimineața. Sfârșit de servicii Circuit Filippine.

 

 

 

 

Note Circuit Filippine:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere Circuit Filippine, individuale.

 

Pret per persoana, minim 2

Camera dubla

Single suplimentar

Hotel categoria Superior Circuit Filippine
Manila: Traders Hotel 4*
Banaue: Banaue Hotel 3*Bohol: Bohol Beach Club 3*
Sabang: Daluyon Resort 3*sup

El Nido: El Nido Miniloc 4* (pensiune completa)

€ 4.270,00

€ 1.040,00

Hotel categoria Deluxe Circuit Filippine
Manila: Sofitel Philippine Plaza 5*
Banaue: Banaue Hotel 3*Bohol: Ananyana Beach Resort & Spa 4*
Sabang: Daluyon Resort 3*sup

El Nido: El Nido Lagen 5*

€ 4.560,00

€ 1.570,00

Taxe aeroport supuse modificariilor

€ 260,00

Pret inscriere

€ 65,00

 
Circuit Filippine
Filippine este un arhipelag de aproximativ 7.000 de insule, insulite si roci de origine vulcanică, care are o viata salbatica abundenta vărsat la acel moment, în Oceanul Pacific, unde apele sunt mai profunde și adâncimile ascunde comorile lor. Oamenii sunt extrem de prietenos și amabil și dominația spaniolă trecuta și predominanța credinței creștine înseamnă că obiceiurile și tradițiile sunt usor de asimilat noua.Si pentru a vizita orașul Manila, vechi “Perla Orientului” spaniolă astăzi între capitalele cele mai cosmopolite din Asia, cu zgârie-nori sale și mall-uri comerciale, regiunea muntoasă din Cordillera, cu terasele de orez din Banaue maiestuoase, Sagada și peisajele neatinse ale terenurilor de Ifugao, insula Bohol, cu plajele sale cu nisip alb, marea albastră și peșteri interioare, campurile de orez, cascade și celebrele Munții ciocolata, mai mult de 1.200 de formă conică dealuri care se întind pe cât vezi cu ochii. În cele din urmă, arhipelagul a Palawan are una dintre cele mai pitorești peisaje încântătoare și Filipine: vegetație luxuriantă, golfuri, golfuri, plaje cu nisip alb și uriașe stânci de calcar care se ridica de la turcoaz de apă, oferă un scurt circuit romantic și îți taie răsuflarea și să-l unul dintre cele mai populare locuri din arhipelag.