MALAEZIA- TOT CE-I MAI FRUMOS IN SARAWAK

  • Destinatie: Malaezia
  • Durata: 7 zile
  • Pret: $970

Pretul include:
• Hotelurile menționate; în cazul în care nu sunt disponibile, altele din aceeași categorie
• Tratamentul în cadrul programului
• Transferuri, vizitarea obiectivelor turistice și taxele de intrare așa cum este indicat în program
• Ghizi și asistenții locali
• Gadget-uri și documentarea ilustrativă
• Asigurare pentru asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor.

Pretul nu include:
•Zborurile Internationale
• Zborurile interne
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Unele mese, băuturi, figuranti, sfaturi, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în “pretul include”.

Book Now
Ziua 1 (-/-/-)
Sosire pe aeroportul din Kuching și transferul la hotel. După-amiaza vizita a orasului, capitala fermecătoare, cu clădiri frumoase vechi, piețe în aer liber, temple și moschei. Turul este completat cu muzeul naturalist și etnografic din Sarawak. Cazare peste noapte la hotel.
Ziua 2 (B/-/D)
Mic dejun. Plecare dimineata devreme. De-a lungul drumului, oprire la centrul de conservare Orang Utan Semenggoh. Apoi, reluam călătoria spre Lacul Batang Ai. În timpul călătoriei vom face opriri la Serian să vizitam piața tradițională locală. O altă oprire pentru a vizita o plantație de piper. Ultima oprire la satul Lachau  (timp pentru a cumpara unele cadouri). Dupa pranz vom continua spre granița indoneziană cu Kalimantan si Lacul Batang Ai. Transfer la bordul unei barci pentru a ajunge în 15 minute la Hilton Longhouse Resort. Check-in și timp liber. Cina si cazare.
Ziua 3 (B/-/D)
Dupa micul dejun, ne îndepărtam cu tradiționalul “Perahu Panjang” (Long Boat), în mijlocul lacului. Vizitam un sat și o casa lunga tradițional Iban. După o gustare a mâncărurilor locale simple, vom pleca cu barca pe malul lacului. Întoarcere la stațiune după-amiaza și timp pentru activități extrașcolare. Cina si cazare.
Ziua 4 (B/-/-)
Mic dejun la stațiune și plecam înapoi la Kuching. Oprire pentru masa de prânz pe drum spre parcul Ranchan, cu cascade mici și grădini luxuriante. Sosirea în Kuching după-amiaza. Transfer la hotel și cazare peste noapte.
Ziua 5 (B/-/D)
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zborul la Mulu . Check-in și masa de prânz libera in stațiune. Mulu National Park este unul din parcurile cele mai spectaculoase din Malaezia. Este o întindere de natura neatinsa, care oferă posibilitatea de a explora pesteri, de a merge pe poduri suspendate și a face drumeții. Printre caracteristicile cele mai notabile este faptul că două lanțuri muntoase, unul din gresie și altul din pietre calcaroase, stau față în față, în cadrul granițelor sale. La apus de soare, puteți viziona iesirea spectaculoasa din peșteri a milioane de lilieci, în grupuri, care călătoresc în jungla din jur, în căutare de hrană. Revenirea se va face la apus de soare, mergand pe jos prin junglă într-o atmosferă primitoare. Cina si cazare la Royal Mulu Resort.
Ziua 6 (B/-/D)
Dupa micul dejun, excursie cu barca la pestera vântului (Winds Caves), urmată de peștera de apă limpede (Clearwater Caves). Revenim cu barca in stațiune pentru masa de prânz libera. După-amiaza vom trece pe un pod suspendat amplasat în pădure (480 de metri lungime și 30 de metri de mare). Cina si cazare la Royal Mulu Resort.
Ziua 7 (B/-/-)
Mic dejun. Dimineață, petrecere a timpului liber până la ora programată pentru transferul la aeroport si intoarcerea acasa. Sfarsitul serviciilor.

B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina
Pentru a participa la această călătorie ar trebui să aveti un pașaport valabil cel puțin 6 luni și 1 pagină libera.
Transferurile de intrare / ieșire se vor face numai cu sofer. Check-in la hoteluri este programat pentru ora 14.00 și check-out la ora 12.00. Orice Check-in devreme / check-out târziu în funcție de disponibilitate.

Plecări colective din Italia: în fiecare miercuri  si duminica, din 15iulie – 15 septembrie 2014.

Pret/persoana, minim 2 persoane

In camera dubla

Supliment Single

Reducere Triplu

Circuite de grup
Hoteluri prevazute:
Kuching: Hilton Kuching 5*Batang Ai: Hilton Batang Ai Longhouse 4*Mulu Caves: Royal Mulu Resort 4*sau similare

€ 970,00

€ 360,00

€ 50,00

Circuit privat cu ghid in engleza

€ 1.310,00

€ 60,00

Circuit privat cu ghid in italiana

€ 2.160,00

Taxa de inscriere

€ 65,00