Malaezia și Singapore, Gradinile de Orient

  • Destinatie: Malaezia, Singapore
  • Durata: 9 zile
  • Pret: $1720

Pretul include
• zborurile interne și intercontinentale
• Hoteluri menționate, sau în cazul în care nu sunt disponibile alte în aceeași categorie, bazat pe o cameră dublă standard
• Tratamentul în cadrul programului
• transferuri, vizitarea obiectivelor turistice și taxele de intrare așa cum este indicat în programul de
• vorbitor de limba engleză ghizi locali și asistenți
• Gadget-uri și documentare ilustrative variază
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Toate taxele locale, care trebuie achitate la nivel local
• Unele mese, băuturi, figuranti, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
Italia – SINGAPORE

Plecare de la Singapore Airlines, cu zboruri spre Kuala Lumpur prin Singapore.

Ziua 2 (B/-/D)
sosire Kuala Lumpur

Sosire in Kuala Lumpur, a se întâlni cu reprezentantul nostru si transfer la Hotel Concorde 4 *. În tur de oras dupa-amiaza de Kuala Lumpur, de asemenea, cunoscut sub numele de “Garden City”; vizite vor fi concentrate în partea verde a centrului orașului, locul perfect pentru a scăpa de agitația din Kuala Lumpur și să vă înconjoară cu arome florale și sunetul de fântâni arteziene: lac de grădină cu fluture gradina, cel mai important din Malaezia cu mai mult de 6.000 de animale din 120 de specii diferite, grădina de hibiscus, flori, simbol din Malaezia, și grădina de orhidee, care găzduiește aproximativ 800 de specii exotice. Întoarceți-vă la hotel. Mese gratuite. Peste noapte.

Ziua 3 (B/-/D)
Kuala Lumpur

Mic dejun și plecarea vizita Pearl Frim (Forest Institutul de Cercetare a Malaezia), un curs de aventură aeriene este format din platforme, cabluri și scripeți, care vă permit să zboare deasupra orașului la 30 de metri de mare, înconjurat de mai mult de 15.000 de specii de plante (închis zilele de luni și vineri, deschise în alte zile de la 9:30 la 14:30): Jungle Trekkingin cittàche este situat într-Kepong, un mic centru rezidențial situat la aproximativ 20 de kilometri sud de Kuala Lumpur. Structura servește ca o zonă de conservare și educație pădure (FRIM merge la școli diferite, dar, de asemenea, studenți), cu o arhivă de peste 10.000 de copaci și mostre de lemn tropical din peste 1.500 de specii diferite, un ierbar, cu peste 200.000 de exemplare, un bibliotecă, precum și camere pentru seminarii, cursuri și conferințe. Există, de asemenea, un laborator de biologie pentru analiza și analiza chimică a materialelor din sol și din lemn. În afară de a fi în măsură să dobândească unele cunoștințe cu privire la biologia de păduri din Malaysia, rezerva de pădure și grădina botanică oferă posibilități de recreere în aer liber în natură, cum ar fi drumeții, privitul păsărilor, fotografie de natură (fotografie macro chiar de plante, insecte, flori, ciuperci …). Există, de asemenea, un pod frânghie suspendat, walkable de vizitatori, situat la aproximativ 20-30 de metri deasupra solului, la puncte de mare, de cel puțin 150 de metri lungime. Întoarceți-vă la oraș pentru activități de timp masa de prânz. După-amiază, la petrecere a timpului liber. Peste noapte.

Ziua 4 (B/-/D)
Kuala Lumpur – SINGAPORE

Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zborul de plecare din Singapore. A ajuns în Singapore Dorsett transferul la hotel 4 *. La plecarea de după-amiază devreme pentru futurist Orașelor Bay Gardens, o oază verde, deschis în 2012, este un exemplu perfect de armonie între tehnologie și natură. Acesta are vedere la golful cu celebrele grădini tropicale verticalele care stau în orizont a orașului și cu cele de 101 de hectare este acasa, la peste 220.000 de plante de aproximativ 200 de specii diferite, repartizate în trei grădini mari cu vedere la mare.Questi spațiile verzi imense oferi cai de tematice, sere, pâraie și iazuri, precum și pe partea de sus de unele dintre ele sunt instalate restaurante si spatii de relaxare. Întoarceți-vă la hotel, folosind mijloacele de transport public, iar restul zilei liber. Peste noapte.

Ziua 5(B/-/D)
SINGAPORE

După micul dejun, dimineața va fi dedicată vizita de Singapore și grădina botanică și grădina ei frumoasă de orhidee. Singapore Botanic Gardens întinde peste 74 de hectare de teren în partea centrală a orașului, un loc care găzduiește ghimbir grădină bine întreținută, Orchid Garden National, valea de palmieri, zona pădurilor tropicale și grădina “evoluție, o serie de atractii naturale, care atrage în fiecare an peste 4 milioane de vizitatori. După ce a vizitat grădina din spate a hotelului, folosind metroul. Restul zilei este liber. Peste noapte.

Ziua 6 (B/-/D)
SINGAPORE – Kota Kinabalu

Mic dejun la hotel. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul de plecare din Kota Kinabalu. Ajungând în Kota Kinabalu, întâlni cu reprezentantul nostru si transfer la hotel Horizon 4 *. Restul zilei este liber. Mese gratuite. Peste noapte.

Ziua 7 (B/-/D)
Kota Kinabalu

Mic dejun. Plecare pentru Trek la Parcul National Muntele Kinabalu, a declarat un Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 2000; te duci la munte creasta est de Muntele Kinabalu, de asemenea, cunoscut sub numele de zona Mesilau pentru o cale prin vegetatia tropicala, inclusiv mai multe specii de ghimbir, mușchi și ferigi, ajungând la o altitudine de aproximativ 2000 de metri. Veți întâlni diferite specii de plante carnivore, cum ar fi Nepenthes, care pot ajunge în mărime între cel mai mare cunoscut în natură; Printre acestea se remarca Rajah Nepenthes, endemic la Mount Kinabalu, dimensiunile care sunt, cum ar fi pentru a prinde chiar și mamifere mici și păsări. Se continuă cu o vizită la grădina botanică a parcului. Timp liber pentru masa de prânz și să continue în direcția primăvara Porring fierbinte pentru a merge la fața locului Rafflesia. În revenirea după-amiază la Kota Kinabalu. Peste noapte.

Ziua 8 (B/-/D)
Kota Kinabalu – SINGAPORE

Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zborul de plecare Singapore Airlines către Italia, via Singapore.

Ziua 9 (B/-/D)
SINGAPORE – ITALIA

Sosirea în Italia. Sfârșit de servicii.

 

 

 

 

 

Note:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare, incepand de la:

 

Taxa individuala , minim 2 persoane

  Camera dubla Single suplimentar Reducere al 3°lea pat
Tur cu ghid englez

Hotel:

Kuala Lumpur: Prince Hotel 5*

Singapore: Hotel Dorsett 4*

Kota Kinabalu: Horizon Hotel 4*
o similari

€ 1.720,00 € 410,00 € 70,00
Ghid Italian € 420,00
Taxe aeroport, supuse modificariilor € 430,00
Pret de inscriere € 65,00

 

Pentru a participa la această călătorie ar trebui să fie un pașaport valabil cel puțin 6 luni și 1 pagină gratuit.

Transferurile de intrare / ieșire se va face numai cu sofer. Orice Check-in devreme / check-out târziu în funcție de disponibilitate și sunt disponibile pentru o taxă suplimentară. Intrarea la Palatul Regal nu este permisă. Check-in la hoteluri este programată pentru 14.00 oră și check-out la ora 12.00.

 

Servicii private cu ghid vorbitor de limba engleza.

La cerere se pot extinde programul cu extensie sau vedere la mare de interes personal.
Vă reamintim că 16-18 mai în Kuala Lumpur deține spectacol Kl Bonsai & Orchid!