MALAEZIA- PENINSULA DELICIOASA

  • Destinatie: Malaezia
  • Durata: 7 zile
  • Pret: $950

Pretul include:
• Hotelurile menționate, sau în cazul în care nu sunt disponibile, alte din aceeași categorie, bazat pe o cameră dublă standard
• Tratamentul în cadrul programului
• Transferuri, vizitarea obiectivelor turistice si taxele de intrare așa cum este indicat în program
• Ghizi locali în excursii și asistenții locali
• Sac, suport pentru documente, tag-ul de bagaje și documentația ilustrativa
• Asigurare pentru asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor

Pretul nu include:
• Zborul International
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Unele mese, băuturi, figuranti, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în “pretul include

Book Now
Ziua 1 (-/-/-)
Sosire in Kuala Lumpur, întâlnirea cu asistentul nostru si transfer la hotelul ales. După-amiaza, vom pleca pentru turul orașului Kuala Lumpur, capitala asiatica moderna. Turneul va vizita locurile de interes din oraș, inclusiv Palatul Regal (oprire foto), resedinta Regelui Malaeziei, Monumentul și Moscheea Naționala, stația de cale ferată în stil maur, Piata Independentei. Turul se incheie cu o oprire pentru fotografii la cele mai înalte turnuri gemene din lume, Petronas. Întoarcerea la hotel. Serata libera.
Ziua 2 (B/L/-)
Mic dejun la hotel . Vizita in orașul istoric din Malacca , aproximativ 2 ore cu mașina la sud de Kuala Lumpur . Malacca cu temple , piețe și moschei , și centrul său istoric care și-a păstrat clădirile vechi. Vom vizita Piața Roșie olandeza Stadhuys , muzeul ” Baba – Nyonya ” vom merge în sus pe deal, la Biserica Sf. Paul , unde se află ruinele omonime si se va continua spre Porta de Santiago, care a fost ultimul bastion al vechii cetati portugheze ” A Famosa ” distrus de britanici . Masa de prânz la un restaurant local și apoi o oprire pentru shopping de-a lungul străzii de magazine de antichitati ( Jonker Street ) . Se încheie cu o excursie cu barca fascinanta pe râul Melaka . Timp liber și revenire la Kuala Lumpur , după-amiaza . Cina pe cont propriu . Cazare peste noapte .
Ziua 3 (B/-/-)
Înainte micul dejun, plecare la Templul Batu Caves, cel mai mare și cel mai important templu hindus din Malaezia. Continuam la Cameron Highlands prin peisaje naturale. Oprim la Tapah înainte de a începe să urcam munții Cameron, unde există încă sate mici de Orang Asli, triburile Malay originale. Oprire la cascada Iskandar și continuam cu sosirea la Cameron Highlands după-amiaza. Cazare la hotel peste noapte. Mese libere.
Ziua 4 (B/-/-)
Mic dejun. Plecare de la hotel și vizita pe o plantatie de ceai. Scurta oprire la una dintre piețele de fructe și legume. Apoi începe coborârea spre Ipoh, capitala Perak. Vizita templului chinez budist Temple Sam Po Tong situat în peșterile de calcar. Ajungem în cele din urmă la Bukit Merah, unde barca va traversa lacul pentru a ajunge la insula “Orang Utan”. Check-in la hotel peste noapte. Mese libere.
Ziua 5 (B/L/-)
Mic dejun. Excursii cu barca pe lac. Acesta începe cu căutarea celei mai mari flori din lume, “Rafflesia”. Se trece apoi pe traseul de elefanți pentru a vedea locul unde aceste pachiderme merg să se hrănească cu mineralele prezente în acest tip particular de sol. Prânzul la pachet se va face în apropierea unei cascade pitoresti în pădure, cei care doresc pot, de asemenea, înota în apele reci. Înainte de a ne întoarce în stațiune, oprim la unul din satele din aborigenii “Orang Asli”​​. Cina pe cont propriu. Cazare peste noapte.
Ziua 6 (B/-/-)
Mic dejun si plecare spre insula Penang. Ajungând pe insula Penang, prin care trece unul dintre cele mai lungi poduri din Asia (13.5 km) continuam cu o vizită la Templul Snake și Kek Lok, cel mai mare templu budist din întreaga Malaezia. Transferul apoi după-amiaza târziu la hotel. Mese libere. Cazare peste noapte.
Ziua 7 (B/-/-)
Înainte de micul dejun, vizita in orașul Georgetown. Turneul va puncta atracțiile principale ale orașului: Templul Thai cu Buddha rabatabile și Templul birmane. Continuam pentru a vizita Khoo Kongsi, un frumos Clan chinez al Casei Mansion și o vizită la Baba & Nyonya, muzeul pitoresc situat în apropiere de Little India de langa Biserica Anglicana. La sfârșitul turului, transfer la hotel si continuam direct la aeroport.

B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina
Pentru a participa la această călătorie ar trebui să aveti un pașaport valabil cel puțin 6 luni și 1 pagină libera.
Transferurile de intrare / ieșire se vor face numai cu sofer. Check-in la hoteluri este programat pentru ora 14.00 și check-out la ora 12.00. Orice Check-in devreme / check-out târziu în funcție de disponibilitate.

Pret de persoana, minim 2 persoane

In camera dubla

Supliment Single

Reducere Triplu

Circite de gurp cu ghid, plecari in fiecare luni
Categoria Superior:
Kuala Lumpur: Prince Hotel 5*
Cameron Highlands: Strawberry Park 4*
Banding: Belum Rain Forest lodge
Penang: Four Point by Sheraton Hotel 4*

€ 950,00

€ 310,00

€ 40,00

Categoria Deluxe:
Kuala Lumpur: Ritz Carlton Hotel 5*Cameron Highlands: Cameron Highland Resort 5*
Banding: Belum Rain Forest lodgePenang: Eastern & Oriental 5*

€ 1.160,00

€ 510,00

€ 150,00

Circuit privat cu ghid in limba engleza categoria superior

€ 1.600,00

€ 310,00

€ 40,00

Circuit privat cu ghid in limba italiana categoria superior

€ 2.060,00

Circuit privat cu ghid in limba engleza categoria deluxe

€ 1.820,00

€ 510,00

€ 90,00

Circuit privat cu ghid in limba italiana categoria deluxe

€ 2.280,00

Taxa de inscriere

€ 65,00