KYRGYZSTAN- FARMECUL NATURII

  • Destinatie: Kyrgyzstan
  • Durata: 8 zile
  • Pret: $1610

Pretul include:
• Zboruri prgramate cu compania Turkish Airlines, la clasa economic
• Hotelurile menționate; în cazul în care nu sunt disponibile, oricare altele din aceeași categorie (două noapti într-o tabără de corturi cu facilități comune)
• Transferurile la și de la aeroport cu masina privata și asistență în limba engleză
• Ghid local vorbitor de limba engleză de-a lungul turului
• Taxele de vizitare ale obiectivelor turistice și taxele de intrare la situ-urile menționate, cu masina privata
• Sac , suport pentru documente, tag-ul pentru bagaje și documentația ilustrativa
• Asigurare pentru asistență medicală , repatrierea și deteriorarea bagajelor

Prețul nu include:
• Taxele de aeroport
• Bauturi la mese , sfaturi , gratuitățile , excesul de bagaje
• Taxele pentru camere foto sau video
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în ” pretul include ”
• Taxa de înregistrare de € 65.00

Book Now
Ziua 1 (-/-/D)
Circuitul spre KYRGYZSTAN incepe cu plecarea la Istanbul, cu bilete de avion Turkish Airlines. Legatura spre Bishkek. Mese si innoptare la bord.
Ziua 2 (-/-/-)
Sosirea în primele ore ale dimineții. Transfer la hotel pentru odihnă. După-amiază intalnire cu ghidul local vorbitor de limba engleză pentru a vizita orașul. Bishkek este situat la aproximativ 800 de metri deasupra nivelului mării, în Valea Chui de la poalele Kârgâzstan Ala-To. Vizita la Muzeul de Istorie, Muzeul de Arte Frumoase, piața Ala-Too și complexul de sculpturi dedicate eroului legendar Manas. Revenire la hotel pentru o noapte.
Ziua 3 (B/L/D)
Mic dejun la hotel. Plecare spre Lacul Issyk-Kul, situat la aproximativ 260 km. Oprire pe drum pentru a vizita complexul istoric Burana Tower (secolul 11​​). Complexul a fost parte a orașului antic Balasagun, capitala dinastiei turcilor Kharakhanid, situat de-a lungul Marelui Drum al Mătăsii. De asemenea, vom vizita un mic muzeu cu o colecție de statui din teracotă și ustensile. Prânz simplu, într-un restaurant. Calatoria continua prin defileul Boom, de-a lungul râului Chu, pana ajungem pe malul sudic al lacului Issyk-Kul.  Cina si cazare în iurte.
Ziua 4 (B/L/D)
Pensiune completă. Zi pentru petrecerea timpului liber, pentru a explora natura si locurile naturale din jurul lacului, inclusiv cascada Barskoon.
Ziua 5 (B/L/D)
Mic dejun. Plecare dimineata devreme la Karakol. Cazarea la hotel. Masa de prânz. După-amiaza in acest mic oraș fondat în 1869 de către ruși, care este la numai 150 de kilometri de granița chineză. Vizitam Moscheea Dungan, o moschee frumoasa din lemn, construita de către artizanii din China între 1907 și 1910 si Biserica Ortodoxă Rusă cu hramul Sfintei Treimi. Întoarcere la hotel pentru cina si cazare.
Ziua 6 (B/L/D)
Mic dejun la hotel. Dimineața vizita la memorialul dedicat lui Nicolaj Prezhevalsky, explorator rus care a murit în Karakol de febră tifoidă, în timp ce pregătea o expediție în Tibet. Masa de prânz. După-amiază transfer la Cholpon-Ata, situat pe malul de nord a lacului Issyk-Kul, o destinatie de vacanta frumosa, cu numeroși locuitori. Timp liber apoi. Cina si cazare la hotel.
Ziua 7 (B/L/D)
Mic dejun la hotel. Întoarcerea la Bishkek (260 km,) de-a lungul drumului putand admira petroglife vechi. După-amiază, timp liber. În timpul cinei, spectacol de dansuri populare. Cazare peste noapte la hotel.
Ziua 8 (-/-/-)
Dimineata devreme transferul la aeroport pentru plecarea spre Istanbul. La sosire, legatura pentru zborul de plecare spre casa. Sfarsitul serviciilor noastre.

Note:
(B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

Hoteluri prevazute (sau similare) 

Bishkek: 
Hotel Ak-Keme 4*

Lago Issyk-Kul: 
abara cu corturi traditionalet

Karakol: 
Hotel Amir 3*

Cholpon Ata: 
Royal Beach Hotel 3*

Preturi individuale de participare, incepand de la:

Minim 4 persone

In camera dubla

Supliment single

Servicii de baza

€ 1.610,00

€ 210,00

Taxe de aeroport, care pot suferi modificari

€ 240,00

Taxa de inscriere

€ 65,00