ISRAEL- VIZITA PE PAMANTUL SFANT

  • Destinatie: Israel
  • Durata: 8 zile
  • Pret: $900

Pretul include:
• Zborul Intercontinental de la Veneția la El Al de la clasa economic
• Hotelurile enumerate; daca nu sunt disponibile, altele din aceeași categorie
• Mesele ca in program (pensiune completa)
• Ghizi locali pe tot parcursul programului.
• Transferuri și excursii cu mașina sau cu autobuzul privat
• Toate excursiile menționat în program
• sac, suport pentru documente, tag-ul pentru bagaje și documentația ilustrativa
• Asigurare pentru asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor

Prețul nu include:
• Taxa de inscriere
• Taxele de aeroport
• Bauturi, gratuități, extra de natură personală, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în “pretul include”.

Book Now
Ziua 1 (-/-/D)
Pornim de la Veneția, cu zbor direct in Israel la El Al. Sosire la aeroportul din Tel Aviv, transfer la Nazaret în Galileea. Cina si cazare la hotel.
Ziua 2 (B/L/D)
Dupa micul dejun, plecare spre Lacul Tiberiadei, care este situat la 200 m sub nivelul mării. Apoi vizitați Tabgha. Diferitele altare ne amintesc de miracolul inmultirii pâinilor și a peștilor si de captura miraculoasă de pește a lui Petru. Vizitam si Capernaum, satul in care s-a nascut Petru, si unde au capatat viata mai multe episoade evanghelice din viața lui Isus, care a trăit în casa Apostolului. Vizita la Sinagoga. Traversarea lacului și masa de prânz. După-amiază, vizita la Muntele Fericirilor. Întoarcerea la hotel în Nazaret pentru cina si cazare.
Ziua 3 (B/L/D)
După micul dejun, vizita la cetatea Nazaret, Bazilica noua, Grota Bunei Vestiri si Biserica Sf. Iosif. Masa de prânz în timpul excursiei. După-amiaza, urcam la Muntele Tabor. Întoarcerea la hotel, cina si cazare.
Ziua 4 (B/L/D)
Dupa micul dejun, transfer cu masina in Iudeea, pe Valea Iordanului, unde o sa ajungem in cel mai jos punct de pe Pământ, la peste 400 de metri sub nivelul mării. Vizita la săpăturile de la Qumran, unde s-a gasit “Marea Moartă”. Oprire la Qasr al Yahud (locul de botezul lui Isus). Oprim pentru masa de prânz, și apoi putem innota în Marea Moartă. De-a lungul drumului care ne duce la Betleem, oprim în deșert pentru a admira Mănăstirea Sf. Gheorghe. Sosirea în Betleem, cina si cazare la hotel. 
Ziua 5 (B/L/D)
După micul dejun începe vizita turistica în orașul regelui David, la locul de naștere al lui Isus în Betleem. Vizitam Grota și Bazilica Nașterii, si pestera Sf. Ieronim. Masa de prânz în timpul excursie. Transferul după-amiază la Ain Karem, locul de întâlnire dintre Fecioara Maria și Sf. Elisabeta. Vom vizita Biserica Sf. Ioan Botezătorul. Întoarcere la hotel, cina si cazare.
Ziua 6 (B/L/D)
Dupa micul dejun, transfer la Ierusalim unde vom începe vizitele la Muntele Măslinilor, Capela Pater Noster, Dominus Flevit, Bazilica Agonia, si Biserica Maicii Domnului. Masa de prânz în timpul excursiei. Urmeaza apoi vizita la Biserica Sf. Ana. Intram in Via Dolorosa și la Sfântul Mormânt. Întoarcere la hotel, cina si cazare.
Ziua 7 (B/L/D)
După micul dejun, transfer la Ierusalim: vizitam Zidul Plângerii, sacru pentru evrei, Western Tunnel Wall, Cardo Maximus, cel mai important drum din Ierusalim din epoca medievală și bizantină, și cartierul evreiesc . Masa de prânz în timpul excursiei. Apoi vizitam Muntele Sion, locul unde s-a infaptuit Cina cea de Taină, și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Întoarcere la hotel, cina si cazare.
Ziua 8 (B/-/-)
Dupa micul dejun transfer la aeroportul din Tel Aviv și plecare cu avionul la Veneția. Sfarsitul serviciilor noastre.

Note:
(B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

Plecări speciale in grup, de la Veneția, cu zbor direct la El Al (cel puțin 30 de persoane)
08 mai 2104
10 iulie 2014
09 noiembrie 2014

Pentru a participa la această călătorie aveți nevoie de pașaport, care trebuie să fie valabil pentru cel puțin șase luni.

Hoteluri prevazute (sau similare) 

Nazareth: Rimonim Hotel

Betlemme: St. Gabriel Hotel

Preturi individuale de participare, incepand de la:

Pret de persona, in camera dubla    € 900,00
Supliment single  € 280,00
Taxele de aeroport, care pot suferi modificari  € 200,00
Taxa de inscriere  € 65,00