IRAN- TOT CE-I MAI FASCINANT IN IRAN

  • Destinatie: Iran
  • Durata: 7 zile
  • Pret: $795

Pretul include:
• Hotelurile listate; în cazul în care nu sunt disponibile , oricare altele din aceeași categorie
• Transferurile la și de la aeroporturile din Iran și asistenta
• Pensiune completa
• Bauturi racoritoare la mese
• Ceai si cafea in timpul meselor
• O jumătate de litru de apă minerală pe zi
• Ghid local de-a lungul turului
• Taxele turistice și taxele de intrare la locurile menționate, cu masina privata
• Gadget-uri , tag-uri de bagaje și documente care să explice diverse situatii
• Asigurare pentru asistență medicală , repatrierea și deteriorarea bagajelor

Prețul nu include:
• Zborurile programate cu compania Turkih Airlines
• Taxele de aeroport
• Bauturi la mese, excesul de bagaje
• Taxele pentru camere foto sau video
• Excursiile optionale si orice altceva care nu este prezentat în ” pretul include ”
• Visa pentru Iran , aprox. 50/60 Euro, care se plătește la sosirea la Teheran
• Taxa de înregistrare, care poate ajunge la € 65.00

Book Now
Ziua 1 (-/-/-)
Plecarea cu zboruri programate Turkish Airlines spre Istanbul. La sosire, transfer la Shiraz (costul biletul de avion nu este inclus în taxa de înregistrare). Check-in după miezul nopții. După încheierea formalităților de frontieră , transfer la hotel, unde ramaneti peste noapte.
Ziua 2 (B/L/D)
Mic dejun. Jumătate de zi excursie la Persepolis, una dintre cele cinci capitale ale Imperiului ahemenid, situat la aproximativ 50 km nord de Shiraz, in regiunea Fars. Basoreliefurile sale descriu regi și curteni, festivaluri și ceremonii , darurile și tributurile pe care reprezentanții popoarelor vecine le aduceau în drumul lor spre oraș. Pranz la un restaurant local. Continuam apoi spre necropola Naghsh – e – Rostam, cu mormintele lui Darius I, Darius II, Xerxes și Artaxerxes, Întoarcerea la Shiraz și vizita acestui oraș, leagăn al culturii persane, cunoscut sub numele de Dar – ol – Elm, unde putem vedea: Casa de cunoștiințe, renumita pentru poeții sai, grădinile sale cu cantece de privighetori. Vizita la mormântul lui Hafez, cel mai mare poet liric din Iran, care este situat într-o grădină frumoasă. Cina si cazare la hotel .
Ziua 3 (B/L/D)
Dupa micul dejun, plecare spre Isfahan. Oprire pe drum pentru a vizita Pasargadae. Deosebit de interesant gasim aici mormantul lui Cyrus, fondatorul Imperiului Persan. Pranz la un restaurant local. Check-in la Isfahan. Cina si cazare la hotel.
Ziua 4 (B/L/D)
Excursie de o zi la frumosul oraș Isfahan, capitala domniei din secolul al 17-lea a lui Safavid numit NESF – e – Jahan (jumătate din lume), situat la 1367 de metri deasupra nivelului mării, într-o câmpie udata de Zayendehurd, ” râu care dă viață “. Vom vizita: celebrele poduri din Shahrestan, Khajou și Sio – SE – pol, una dintre cele mai mari piețe din lume, Maidan, Naghsh  si Jahan. Turul continua la Bazarul Qeisarieh, cu ale sale sute de magazine cu vânzare de arte și meserii pentru care Isfahan si-a dobandit un renume mondial (este închis în zilele de vineri), cu magnifica Moschee Vineri, una dintre cele mai mari moschei din lume, considerata monumentul cel mai venerat de Isfahan. Vizita continua la palatul Chehel Sotun construit de Shah Abbas al II-lea în secolul al 17-lea. Masa de prânz în timpul excursiei. Cina si cazare la hotel .
Ziua 5 (B/L/D)
Mic dejun. Astăzi vom parcurge aproximativ 450 km pana la Teheran. Prima oprire va fi la Kashan, un oras antic situat pe drumul dinspre Isfahan la Teheran, intr-o zona arida in apropiere de desertul Dasht-e-Kavir la aproximativ 1000 de metri deasupra nivelului mării. Este un oraș bogat în istorie și monumente, cu o mare traditie in tesutul covoarelor. Masa de prânz într-un restaurant de-a lungul drum. Continuam pana ajungem la Teheran. Cina si cazare la hotel.
Ziua 6 (B/L/D)
Astăzi vom vizita unele dintre cele mai importante muzee din Teheran: Muzeul Național, dotat cu o imensa colectie de artefacte ale civilizației ahemenide, sasanide și islamice; Muzeul Carpet, cu o vastă colecție de covoare persane antice și noi, de la cele mai importante centre de țesut din Iran; Muzeul de Bijuterii sau Palatul Golestan.
Ziua 7 (-/-/-)
Transfer la aeroport si plecare spre Istanbul, și apoi continuam cu zborul pentru intoarcerea acasa (costul biletelor de avion nu este inclus în taxa de înregistrare). Sfarsit de servicii.

B / L / D): B = Mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

Date de plecare 2014
Luni, 19 mai
Luni, 09 iunie
Luni, 28 iulie
Luni, 04 august
Luni, 18 august
Luni, 15 septembrie
Luni, 06 octombrie
Luni 10 noiembrie
Luni, 01 decembrie
Luni, 29 decembrie

Date de plecare 2015
Luni, 05 ianuarie
Luni, 09 februarie
Luni, 09 martie

Hoteluri prevazute (sau similare ) categoria 4*

Shiraz: Hotel Enghelab sau Evin 4*

Isfahan: Hotel Parsian sau Ario Barzan 4*

Tehran: Ali Qapu Hotel 4*

 

Hoteluri prevazute (sau similare ) categoria 5*

Shiraz: Hotel Pars o Chamran Palace 5*

Isfahan: Hotel Kowsar 5*

Tehran: Azadi Grand Hotel 5*

 

Preturi individuale de participare, incepand de la:

Minim 2 persone

In camera dubla

Supliment single

 Hotel Categoria 4*

€ 795,00

€ 230,00

 Hotel Categoria 5*

€ 940,00

€ 200,00

Taxa de inscriere

€ 65,00