COOK- ROROTONGA SI GOLDEN GATE

  • Destinatie: Cook
  • Durata: 12 zile
  • Pret: $2240

Pretul include:
• Zborurile intercontinentale
• Cazare in Los Angeles, San Francisco, Rarotonga (cu mic dejun inclus)
• Toate transferurile către Insulele Cook

Prețul nu include:
• Sfaturi
• Bauturi
• Suplimentare cu caracter personal și alte opționale
• Asigurari de stat și taxele locale
• Orice taxa de oraș american care trebuie să fie întotdeauna plătita pe loc

Book Now
 
Ziua 1 (-/-/-)
Plecari din localitatile disponibile la cerere. Sosire in San Fracisco. Transfer la hotel. Cazare în camere standard la Hotel Whitcomb San Francisco ***.
Ziua 2 (-/-/-)
 Zi de petrecere a timpului liber pentru a explora orașul SAN FRANCISCO, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Locația perfectă, cu o clima blanda, atracții culturale, stil de viață plăcut, cu o atmosferă plină de viață și o bucătărie fină. Cu vedere la Oceanul Pacific și în golf, orașul are un climat mediteranean care il face o destinație accesibila pe tot parcursul anului. Reperele orașului sunt ușor accesibile: Podul Golden Gate, cheiul Fisherman, Alcatraz Island, Lombard Street și Chinatown.
Ziua 3 (-/-/-)
Transfer gratuit la aeroport. Plecare spre Insulele Cook. Mesele si innoptarea la bord.
Ziua 4 (B/-/-)
Sosire dimineața devreme. Întâlnire cu reprezentantul nostru local si asistenta pentru transferul cu autocarul la hotel. Cazare la malul mării, în Bungalouri la Magic Reef de 3 *.
Ziua 5 (B/-/-)
Mic dejun inclus. Magic Reef Bungalows este o statiune destul de simpla de pe coasta de vest a insulei, unde te poti bucura de cele mai frumoase apusuri de soare. Toate bungalourile au vedere la ocean, si, de obicei, sunt mobilate și dotat cu bucătărie. Cu locația sa convenabilă la doar câteva minute distanță de restaurante, magazine și plaja din fața, Magic Reef Bungalows este o alegere excelentă pentru cei care iubesc structurile mici și simple (sejur de minim 3 nopți).
Ziua 6/7 (B/-/-)
 Cazare peste noapte și mic dejun inclus. Zi dedicată la mare pentru relaxare. Se recomanda o excursie la Aitutaki. Rarotonga este centrul din Insulele Cook. De origine vulcanică, oferă nisip și culmi stâncoase. Interiorul insulei este o pădure frumoasă pe care o puteți traversa pentru a ajunge la mici cascade, pajiști și râuri. Insula este inconjurata aproape în întregime de reciful de corali, care cuprinde o lagună turcoaz, și de multe plaje cu nisip alb. Peste bariera, contrastul de ocean albastru. Pe această insulă exista un aeroport internațional, și reprezinta punctul de plecare pentru nenumeroase excursii. Vă recomandăm să închiriați o mașină sau un scuter pentru a putea circula liber în căutarea secretelor cele mai ascunse ale insulei, atât în ​​pădure cat și de-a lungul plajelor. Avarua este principalul oraș, care este, de asemenea, centrul comercial din Insulele Cook.
Ziua 8 (B/-/-)
Transfer la aeroport si plecare pentru a reveni in Rarotonga. De aici vom continua cu zborul de seara spre Los Angeles. Mesele si innoptarea la bord.
Ziua 9 (-/-/-)
Sosirea dimineața si transferul la hotel. Cazare in camera standard la Pressol Holiday Inn Los Angeles Airport 4*. Situat la 30 de minute de cele mai importante atracții din Los Angeles și la 1,5 km de LAX (Los Angeles Airport), serviciile acestui hotel sunt cele mai favorabile din zona. Putem sa ne relaxam în piscina încălzită sau sa ne bucuram de un cocktail în lounge barul hotelului.
Ziua 10 (-/-/-)
 Zi dedicată vizitei libere a orașului. Los Angeles este cunoscut pentru toti americanii pur și simplu ca LA. Orașul acoperă o suprafață foarte mare și are o zonă centrală, Downtown, unde sunt situate toate afacerile financiare și administrative, precum și celebrele cartiere, cum ar fi Veneția sau Santa Monica. Alt cartier  celebru este Hollywood-ul, unul dintre cele mai mari centre de industrii de divertisment si de film. Nu departe se afla si Walk of Fame, unde veți găsi amprentele multor celebritati cunoscute. Nu puteți rata nici vizita la Universal Studios și, poate, în Beverly Hills.
Ziua 11 (-/-/-)
Transfer la aeroport si plecarea de întoarcerea acasa sau la următoarea destinație.
Ziua 12 (-/-/-)
Sosirea dimineata. Sfarsit de servicii.

Note:
(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

Preturi individuale, in camera dubla, incepand de la:

Pret Inscrierea si Polita zero risc Asigurari Taxa de Aeroport Vize Total
€ 2.240,00 € 65,00 € 0,00 € 760,00 € 0,00 € 3.065,00