Circuit Vietnam – Minuni din Vietnam

  • Destinatie: Vietnam
  • Durata: 13 zile
  • Pret: $3030

Pretul include
• zboruri Intercontinental din clasa economic de la Roma sau Milano
• Hotelurile enumerate,sau daca nu sunt disponibile altele din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard,
• Tratamentul în cadrul programului
• Transferuri și excursii cu mașina privat, cu ghid local vorbitor italiană.
• trenul de noapte Hanoi – Lao Cai – Hanoi în compartimente clasa 1 cu 4 paturi.
• sac, suport pentru documente, bagaje tag-ul și documentația ilustrativ variază
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor.
Pretul nu include
• Taxa de viză să fie plătit la nivel local (45 USD. Pașaport valabil pentru 6 luni și 1 fotografie tip pașaport)
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale să fie plătite din sat
• mese, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
Hanoi Circuit Vietnam

Plecare de la Roma sau Milano cu zbor programat la Hanoi Singapore Airlines (via Singapore), Cathay Pacific (via Hong Kong) Thai Airways (via Bangkok) sau prin alte mijloace IATA. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Hanoi Circuit Vietnam

Sosire la aeroportul internațional din Hanoi. Formalităților de frontieră și de transfer în oraș. Hanoi, capitala Vietnamului politică, care în mijloc vietnameze “de pe această parte a râului”, este amplasat pe malurile râului Red și este acasa, la aproximativ un milion de locuitori. Capitala imperiala de la 1010 în timpul dinastiei Le 1428-1788, el a reluat rolul său în Indochina Franceză în timpul perioadei coloniale 1902-1953, pentru a deveni capitala politică a țării după reunificare, în 1976. Hanoi este prezentat ca un tipic oraș rândul său francez al secolului, cu bulevarde, parcuri, monumente, un oras plin de mici magazine si culori. În tur de oras dupa-amiaza de pornire cu Templul Literaturii, construit în 1070, cea mai veche universitate în onoarea lui Confucius, Ngoc Fiul Templului și Lacul Sword restaurate, înconjurat de copaci vechi și străzile înguste ale vechi Hanoi. Cazare la hotel și peste noapte.

Ziua 3 (B/-/D)
Hanoi – Lao Cai Circuit Vietnam

Mic dejun. În continuarea de dimineață de vizite la Hanoi One Pillar Pagoda, în loc, o pagodă special de lemn, care se bazează pe un singur pilon, construit în 1049, în reprezentarea puritatea de floare de lotus; esplanada Sanctuarului și reședința de Ho Chi Minh, Quan decât templul, Tran Quoc Pagoda și Lacul de Vest. La sfârșitul este oprit pentru a vizita satul Duong Lamche este situat la aproximativ 50 km de Hanoi, și că a păstrat cultura și arhitectura tradițională din delta râului Red, cu case tipice din cărămidă, laterit și lemn. Pranz la un restaurant local din sat. În revenirea după-amiază la Hanoi și transferul la gară. Cazare la bordul trenului pentru a Lao Cai (cabine clasa 1 cu 4 paturi fiecare compartiment). Peste noapte pe tren.

Ziua 4 (B/-/D)
Lao Cai – SAPA Circuit Vietnam

Sosire dimineața devreme în Lao Cai și unitate pin continuare la Sapa. Mic dejun si transfer la hotel. Orasul este situat pe malurile râului Muong Hoa, la o altitudine de 1650 m., Înconjurat de un lanț muntos dominat de vârful de Fan Si Pan (3147 m)., Cel mai înalt munte din Indochina, într-o regiune caracterizată prin un peisaj amintind de Alpi, în districtul minorităților Sapa trăi Hmong, Dzao, Thais, Zais, Xaphos. După masa de prânz escursioneai sate de Cat Cat și Ta Phin. Intoarcere la hotel și peste noapte.

Ziua 5(B/-/D)
SAPA – Lao Cai Circuit Vietnam

Mic dejun. În excursia de dimineață pentru a vizita una dintre piețele pline de culoare care au loc, în funcție de ziua din săptămână în unul din satele din jur (duminică în Bac Ha, Coc Ly marți, joi Lung Khau NHIN), în cazul în care localnicii turma să-și vândă și comerțului în restaurant merci.Pranzo. În după-amiaza, transfer la punctul de vedere pe termen tren-a Lao Cai și cazare la bordul trenului a Hanoi (cabine clasa 1 cu 4 paturi fiecare compartiment). Peste noapte pe tren.

Ziua 6 (B/-/D)
Lao Cai – Hanoi – Halong Bay (de croazieră peste noapte) Circuit Vietnam

Ajunge în Hanoi Vietnam dimineața devreme. Dupa micul dejun la plecarea hotelului la Halong Bay, numit opta minune a lumii. Golful este punctată cu roci carstice, a suferit mii de ani de eroziune prin vânt și apă, creând un fantasmagoric de insule, insulite si roci, dintre care unele sunt de sute de metri de mare. Unele insule au format un mic lac în interiorul accesibil printr-un pasaj care dispare complet la maree înaltă, în timp ce altele au peșteri și formațiuni din cele mai ciudate forme. În perioada de primăvară și toamnă, ceață dimineața creează efecte chiar mai impresionante, ceea ce face să apară și să dispară insule și roci în depărtare. Conform unei legende, sutele de insule ar fi resturi de la coada unui inabissatosi dragon în apele golfului. Cruise golfului pe un tradiționale nedorită vietnamezi, mese fructe de mare si peste noapte la bord.

Ziua 7 (B/-/D)
Halong – Hanoi – Hue Circuit Vietnam

Pentru păsări devreme trezi în zori pentru a viziona răsărit de soare pe puntea de junk. Dupa micul dejun continua navigarea și ghidat în golf. Pranz la un restaurant local. În transferul de după-amiază la aeroportul din Hanoi, cu o oprire de-a lungul mod de a vizita, dar Thap laPagoda. Programat zbor la Hue, un oraș fondat în 1687 de-a lungul malurilor râului Perfume, capitala partea de sud a Vietnamului din 1744, și capitala țării 1802-1945 sub domnia de 13 împărați din dinastia Nguyen. Transfer si cazare la hotel.

Ziua 8 (B/-/D)
Hue – Hoi An Vietnam

Mic dejun. Tur de o zi plină de Hue: excursie cu barca pe râul Perfume a Thien Mu Pagoda, vizitați Imperial Cetatea, acum restaurat cu ajutorul UNESCO, și mormintele imperiale. Masa de prânz în timpul turneului de la restaurant local. Plecare după-amiaza târziu pentru Hoi An. Sosire si cazare la hotel.

Ziua 9 (B/-/D)
Hoi An (Danang și Fiul Meu) Circuit Vietnam

Mic dejun. În excursia de dimineață la Fiul meu, cel mai important site-ul Cham în Vietnam, centru intelectual și religios al regatului Champa, datând din secolul al patrulea. La sfârșitul vizitei, a reveni la Hoi An, oprindu-se de-a lungul mod de a vizita Muzeul Cham în Danang. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza vizita Hoi An, plin de clădiri care poartă mărturie la influența istoria arhitectural chinez de centru comercial important. Cunoscut de antici ca Faifo, Hoi An a fost un port comercial plin de viață din secolul 2 d.Hr., sub împărăția Champa. Expirat în secolul 14, a reluat rolul de magazin internațional la mijlocul secolului al-15-lea. Acesta a fost doar în secolul al 19-lea, cu înmormântarea râului Cai, orașul a pierdut importanța în favoarea Danang, care se află la 30 km spre nord. Vizitați orașul vechi cu podul japonez în 1592, templu dedicat zeiței Fukie, vechile case comunale. Intoarcere la hotel și peste noapte.

Ziua 10 (B/-/D)
Hoi An – Ho Chi Minh City – CU CHI – CAI BE (Mekong Delta) Circuit Vietnam

Mic dejun. În transferul de dimineață la aeroport si zbor spre Ho Chi Minh City (Saigon). Sosire și de plecare pentru o escursioneai Tunelurile Cu Chi, care este de 60 de mile departare. Rețea faimosul său de tuneluri, construit la finalul anilor ’40 de Viet Minh în timpul războiului împotriva francezilor, a fost extins în anii ’60 de către Vietcong-ul pentru a ajunge la 250 km în lungime și 7 metri adâncime. Este un oraș mare și inexpugnabilă subteran la mai multe niveluri. Pranz la un restaurant local. În departa de după-amiază de Cai Fii oraș de pe malul unul dintre principalele componente ale râului Mekong. Sosire si cazare in hotel.Pernottamento.

Ziua 11 (B/-/D)
CAI BE – Ho Chi Minh City Circuit Vietnam

Dis de dimineata veti vizita piata plutitoare. Intoarcere la hotel pentru edimbarco micul dejun pentru o croaziera pe Mekong pentru a observa viața în satele de coastă, vegetatia foarte gros și numeroase canale care alcătuiesc Delta. Vizitați o plantație, cu gust de fructe tropicale și masa de prânz o casa traditionala. Sosire la Vinh lung, un centru important pentru răspândirea creștinismului în regiunea care găzduiește încă o catedrală și un seminar. Reveni cu mașina la Ho Chi Min City. Cazare la hotel și peste noapte.

Ziua 12 (B/-/D)
Ho Chi Minh City – Plecare Circuit Vietnam

Mic dejun. În vizita de dimineață la Saigon, viața orașului, dar, de asemenea, plin de memento-uri din trecut: catedrala Notre Dame datand din 1877; Posta; piata Binh Tay, cartier și pagodă Cho Lon Thien Hau. În timp, transfer la aeroport si plecare la Roma sau Milano de zbor programat Singapore Airlines (via Singapore), Cathay Pacific (via Hong Kong), Thai Airways (prin Bangkok) sau alt operator de transport IATA. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 13 (B/-/D)
Sosire ITALIA

Sosirea în Italia în dimineața. Sfârșitul călătoriei.

 

 

 

 

Note Circuit Vietnam:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare in Circuit Vietnam, incepand de la:

 

 

Pret de persoana Camera Dubla Single Suplimentar Cinesuplimentcare nu sunt prevăzute
Hotel categoria Easy
Hanoi: Hotel Flower Garden 4* o Silk Path 4*

Treno Hanoi Lao Cai (cabine 1° classe a 4 letti)

Sapa: Hotel Chau Long New Wing 3*sup

Halong: Huong Hai Junk  sau similare

Hué: Hotel  Morin 4*

Hoi An: Hoi An Beach Resort 4*

Ho Chi Minh City: Hotel Rex 4* o Liberty Central 4*

Cai Be: Mekong Riverside Resort 4*

€ 3.030,00 € 490,00 € 250,00
 

Hotel categoria Superior
Hanoi: Hotel Melià 5* o Moevenpick 5*

Treno Hanoi Lao Cai (cabine 1° classe a 4 letti)

Sapa: Hotel Chau Long New Wing 3*sup

Halong:   Huong Hai Junk  o similare

Hué: Hotel  Morin 4*

Hoi An: Hoi An Beach Resort 4*

Ho Chi Minh City: Hotel Legend 5*

Cai Be: Mekong Riverside Resort 4*

€ 3.090,00 € 540,00 € 300,00
 

Hotel categoria  Deluxe
Hanoi: Hotel Melià 5*

Treno Hanoi Lao Cai (cabine 1° classe a 4 letti)

Sapa: Hotel Victoria Sapa 4*

Halong: Bhaya Junk

Hué: Hotel  La Residence 4* sup

Hoi An: Victoria Hoi An Resort 4*

Ho Chi Minh City: Hotel Legend 5*

Cai Be: Mekong Riverside Resort 4*

€ 3.260,00 € 710,00 € 360,00
Taxe aeroport supuse modificariilor € 385,00
Pret de inscriere € 65,00

 

Itinerarul se poate modifica în funcție de zborurile interne operative.

Pentru a participa la această călătorie e nevoie de viză Vietnam: ai nevoie de un pașaport, care trebuie să fie valabil timp de 6 luni și a obține o pagină gratuit, 1 fotografie pașaport. Pentru a aplica pentru executarea a vizei Vietnam este necesar pentru a trimite date Asia pașaport nu mai târziu de 2 săptămâni înainte de plecare. Vizele pot fi obținute de la sosire.

Cotatia valabilă până în septembrie 2014

Plecări gratuite pe o bază privată, minim 2 participanți.

Cazare în trenul de noapte din Hanoi – în compartimente clasa 1 cu 4 paturi – Lao Cai. La cerere, cu supliment, în cazul în care la momentul rezervării sunt disponibile scaune, puteți folosi cazare în compartimentele duble si single.

Important:
Suplimentele mese festive pentru Crăciun și Anul Nou, atunci când este necesar, vor fi anuntate la momentul rezervării.

 

Itinerar de 13 zile, care se execută de la nord la sud Vietnam, inclusiv toate atracțiile principale ale țării. În partea de nord-am vizita fermecător capitala Hanoi, provincia Sapa, situat la granița cu China, un teren de minoritățile etnice și piețele locale colorate și peisaje uimitoare de Halong Bay, unde se face o croaziera cu peste noapte la bord un gunoi tradițional. Călătoria continuă în partea centrală, cu comori arhitectural UNESCO patrimoniul său, site-ul arheologic de Fiul Meu, și orașul imperial din Hue, Vietnam de Sud înainte de a încheia cu o vizită în orașul plin de viață din Ho Chi Minh City, și marea majoritate a aeriene din Delta Mekong.