Circuit Timor – Nuanțe de albastru și verde

  • Destinatie: Timor
  • Durata: 12 zile
  • Pret: $3600

Taxa include
• zbor intercontinental Singapore Airlines din clasa economic
• Hoteluri listate pe o cameră dublă standard
• Tratamentul în pat program și mic dejun
• Transferuri și excursii cu ghid în limba engleză, portugheză sau indoneziană făcute de microbuz sau masina Mitsubishi Pajero sau similară cu aer condiționat de tip
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
• politica de turism Zero risc
Prețul nu include
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Unele mese, băuturi, figuranti, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIA – SINGAPORE Circuit Timor

Plecare din Italia cu zbor programat la Singapore Airlines. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
SINGAPORE – Dili Circuit Timor

Sosirea în Singapore. Schimbare de aeronave și continuare spre Dili cu linie de zbor Silk Air. Sosire, formalitățile vamale și transferul la hotel. Restul zilei este liber. Mese gratuite și peste noapte.

Ziua 3 (B/-/D)
Dili Circuit Timor

Mic dejun. Vizitati ghid local vorbitor de limba engleza, portugheza sau indoneziene (aproximativ patru ore) a principalelor situri istorice si monumente, inclusiv statuia lui Cristos Rege, situată în afara orașului, pe un promontoriu. Statuia este de 27 de metri de mare, este figura lui Isus cu brațele deschise la poalele unui glob lume. Pentru a ajunge acolo, să urmeze calea pe care pornește de la plajă până la partea de sus, marcat de 14 statii ale crucii. Din partea de sus a promontoriului, observăm o panorama a intregii zone. Vizita cimitirul din Santa Cruz, martor al masacrului de studenți de către trupele indoneziene în 1991 și Muzeul Rezistenței. Vom discuta despre proiectele Fundației Alola, un ONG care lucrează în Timorul de Est din 2001, pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale populației, în special femeile și copii. Restul zilei este liber la petrecere a timpului liber. Mese gratuite și peste noapte.

Ziua 4 (B/-/D)
Dili – Manatuto – Baucau – Venilale – COM Circuit Timor

Dupa micul dejun, de-a lungul coastei de nord a țării mărginită de recife dramatice. Ne vom opri la Manatuto pentru un tur rapid de bazaruri și monumente, precum și pentru a admira arta locale, în special de lucru cu lut. Check-in Bacau si scurtă plimbare în centrul orașului; transfer la Venilale pentru a ajunge, în cele din urmă, la Com Pe drum puteti admira, sate de pescari, ruinele antice de munți portugheze de marmură și pietre, forturi și lacuri fosilizate. Com este un mic sat de pescuit, care a devenit o destinație de vacanță populară: un loc minunat pentru pescuit și de snorkeling datorita apele sale cristaline și apele sale bogate în multe specii de pești. Mese gratuite și peste noapte la Com Beach Resort.

Ziua 5(B/-/D)
TUTUALA – VALU BEACH Timor

Mic dejun. La ieșirea de dimineață la Tutuala în partea de est a insulei. De-a lungul modul în care va traversa Parcul National Konis Santana, un paradis natural, care este acasa, la peste 25 de specii de păsări, cum ar fi cacadu galben-creastă sau porumbelul verde Timor. Cu cele 55,600 de hectare de recif de corali este, de asemenea, cunoscut sub numele de “triunghiul de corali”, și prezența de vegetație acvatică și micro-organisme, cum ar fi de fitoplancton și zooplancton face această porțiune de mare “habitatul ideal pentru multe specii rare de animale marin. Calatoria continua prin sat și lac Pitileti Iralalaro. La valoarea plaja: aproape de plajă, puteți vizita peșterile din Ili-Kere Kere, cu sculpturi in piatra de milioane de ani în urmă (30 minute de mers pe jos) sau, alternativ, traversa canalul și de a ajunge pe insula de Jaco să se bucure de o mare mare și de a face un picnic pe plaja. Mese gratuite și peste noapte la Lodge Lakomorre.

Ziua 6 (B/-/D)
VALU BEACH – Dili Circuit Timor

Dupa micul dejun pleca pentru Dili, trece orașul Laga cu faimosul lac de sare cristalizată. Mese gratuite și peste noapte la Hotel Novo Horizonte în Dili.

Ziua 7 (B/-/D)
Dili – Maubisse-HATUBUILIKO (Matei RAMELAU) Circuit Timor

Transfer la Maubisse, admirand dealurile de pe drum la Dili. Drum pitoresc, care oferă o vedere de 360 ​​° a orasului, golf și insula Atauro 32 km nord de Dili; coboram la orașul istoric de Aileu unde ne vom opri pentru o cafea la restaurantul popular “Silvina.” Plecare pentru Maubisse, oraș situat în centrul munților, unde agricultura este domeniul principal de activitate. Casele de paie construite cu noroi sau bambus case în formă de con sunt tipice din această regiune și vorbesc un dialect particular, “Manbae.” În după-amiaza, puteți vizita restul orașului sau să continue să Hatubuiliko, unde peisajul se schimbă dramatic, flora este tipic mediului alpin și devine foarte rece. Sosind în oraș și vizita. Mese gratuite și peste noapte la Pousada Maubisse sau Hatubuiliko.

Ziua 8 (B/-/D)
HATUBUILIKO – Dili Circuit Timor

 

Ziua 9 (B/-/D)
Circuit Timor

Înapoi în Dili urma aceeași cale și masa de prânz la Aileu la restaurantul “Zeri” și vizita Memorialul Războiului australian în orașul Acordarea. Check-in Dili și peste noapte la hotel.

Ziua 10 (B/-/D)
Dili – Atauro Circuit Timor

Plecare spre insula Atauro la 7:30 pe feribot; traversat Strâmtoarea Wetar, te duci prin intermediul a trei zone maritime cunoscute pentru prezența de delfini și balene. Verificați “Locul lui Barry,” eco-lodge situat la doar 50 de metri de plajă. Pauză de cafea și vizitarea obiectivelor turistice în sat cu “Ojek” înseamnă deplasarea locală, similar cu un taxi motocicleta. Masa de prânz tipic Timorul de la Eco-Lodge. Dupa-amiaza timp liber pentru a se bucura de alte activități de apă de snorkeling, scufundari, pescuit și. Mese gratuite și peste noapte.

Ziua 11 (B/-/D)
Atauro Circuit Timor

Mic dejun. Zi dedicată de relaxare și sporturi nautice. Mese gratuite și peste noapte.

Ziua 12 (B/-/D)
Circuit Timor Atauro – Dili – ITALIA

Mic dejun. Plecare spre Dili la 09.30. Check-in Dili și în timp de transfer de la aeroport si plecare pentru zborul înapoi în Italia cu un zbor programat Silk Air și Singapore Airlines via Singapore. Peste noapte la bord.

Ziua 13 (B/-/D)
ITALIA Circuit Timor

Sosirea în dimineața devreme. Sfârșit de servicii.

 

 

 

 

Note Circuit Timor:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare Circuit Timor, incepand de la:

 

 

Pret de persoana, minim 2 Camera Dubla
Dili: Novo Horizon Hotel 3* – std room
Com :Com Beach Resort 3*- std room
Valu Beach: Lakomorre Lodge  ( standard)
Hatubuiliko: Alecrin’s  Guesthouse ( standard)
Atauro : Barry’s Eco Lodge  ( standard)
sau similari
€ 3.600,00
Suplimentar  camera single € 360,00
Suplimentar  zbor alta stagiune – 27 jul-12aug € 390,00
Taxe aeroport, supuse modificariilor € 400,00
Taxa de inscriere € 65,00

 

 

Note:
Plecări individuale, minim 2 participanți

Suplimentele mese festive pentru Crăciun și Anul Nou, atunci când este necesar, vor fi anunțate în momentul rezervării

 

Un itinerar de monumente fascinante, peisaje naturale și culturale, o insulă înconjurată de Oceanul Pacific. Acest lucru este Timorul de Est bogat, nu numai din punctul de vedere al peisajului, dar, de asemenea, datorită mărturiei cultural și istoric diferit de reguli portugheză.
8 zile itinerarul atinge cele mai importante locuri din Dili capitala insulei de a călători în cele mai frumoase întinderi de coastă și aer unic respirație de “trecut” și tradiția, cu o vizită la bazarurile, monumente și sate, până pentru a avea un contact mai direct cu comunitățile indigene locale și evenimente naturale, pe care le lasa fara respiratie. O vacanță într-un paradis natural, o fâșie de pământ prea adesea uitate, dar demn de a fi vizitat.
Perioada recomandată este de la mai-octombrie, sezonul uscat. Clima este ecuatoriala, cu umiditate ridicată. Sezonul uscat, de fapt, din iunie până în octombrie, în timp ce de la mai-noiembrie ploile musonice sunt frecvente. Temperaturile raman ridicate pentru cea mai mare parte a anului.