Circuit Tailanda – Insula Andaman

  • Destinatie: Thailanda
  • Durata: 13 zile
  • Pret: $1380

Pretul include
• zbor programată Thai Airways sau orice alt operator de transport IATA de la / la Italia
• Hotelurile enumerate, sau daca nu sunt disponibile , altele din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard,
• Mesele conform programului
• Transferuri si excursii în comun cu alți participanți, cu mașina sau cu autobuzul, cu ghizi locali vorbind italiană
• sac, suport pentru documente, bagaje tag-ul și documentația ilustrativ variază
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Mesele care nu sunt menționate, taxele de aeroport, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”.

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIAN – Bangkok Circuit Tailanda

Plecare din Bangkok cu bilet de avion Thai Airways la un alt operator de transport sau IATA. Cina si cazare la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Sosire in Bangkok Circuit Tailanda

Ajunge la Bangkok în primele ore ale dimineții, manipularea de documente, întâlnirea cu asistentul local vorbind italiană și transferul la hotel. Timp liber pentru masa de prânz. Dupa-amiaza dedicată vizitelor de interes special. Cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (B/-/D)
Bangkok – Damnern Saduak – râul Kwai Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel si plecare pentru tur. După o scurtă vizită la sate specializate în prelucrarea de nucă de cocos vei ajunge la faimoasa piață plutitoare în orașul de Damnern Saduak, în câmpiile fertile din provincia Ratchaburi aproximativ 100 de kilometri vest de Bangkok. O vizită la piață va începe de-a lungul canalelor aer liber din mediul rural de la bordul “bărci coada lunga”, lansează cu motor tipice locale. La sfârșitul unei vizite în capitala unde sediul de Nakhorn Pathom Phra Pathom Chedi templu, conduce la Kanchanaburi. Printre peisajele exotice dominate de junglă aici fluxurile de legendarul râul Kwai în timpul al doilea război mondial a fost teatrul conflictelor cruciale dintre forțele de japonezi și Aliate și a culminat cu construirea de război istoric de cale ferată. Sosirea în capitala Kanchanaburi și vizita celebra “Podul de pe râul Kwai,” parțial distrus la sfârșitul războiului, iar acum a revenit la forma de un timp. Masa de prânz la restaurantul plutitor situat sub pod. După ce continuă să gara Tham Krasae, situat pe o cacealma mare cu vedere la râu. Vizita la pestera locale mici, care găzduiește un templu budist și urmați bord plecarea trenului pentru unele dintre viaducte vechi care urca pe zidurile abrupte ale muntelui, de-a lungul râului. Sosire la stația de Tha Kilaen și de acolo să continue cu mașina la cursul superior al râului la dig de la care se continuă la marginea lungi bărci coada la râul Kwai Resotel, statiunea fermecător situat pe malurile râului, înconjurat de junglă și munți înalți și accesibilă numai de către râu. Cazare în cabane destul de lemn și ultima parte a după-amiaza liber să se bucure de facilitățile oferite de statiune primitoare sau ansamblu romantic sală de masaj, unde vă puteți relaxa uitam la fluxul de râu. Peste noapte la un hotel.

Ziua 4 (B/-/D)
râul Kwai – SAI YOK NATIONAL PARK Circuit Tailanda

Pentru cei care doresc, ziua va începe foarte devreme în dimineața cu o vizita optionala la pestera Lawa locale situat la o distanță scurtă de Resort. Posibilă întoarcere la Resotel și mic dejun. Transfer de râu pentru a reveni la portul de îmbarcare și continuă pe șosea de Yok Yai National Park Sai, cunoscut pentru cascadele sale mici, dar frumoase. Opțional, se poate ajunge la parcul de vizavi de Resotel o croazieră interesant un pic mai mult de navigatie de o oră de la bord bărci coadă lungă merge de-a lungul o intindere de râul Kwai și traversează peisaje de o frumusețe unică, dominate de junglă și munți mari arunca cu vedere la râu. Timp liber pentru a vizita parcul, bogate în vegetație, cu copaci de tec, pesteri, fluxurile și cascade. În jurul 12.00 navigatie la bordul unei barje din lemn cu un acoperiș de paie, care vor fi trase de mai jos cade pentru un duș revigorant distracție și. Masa de prânz în timpul navigării. La sfârșitul unui transfer de drum în orașul Kanchanaburi. Cina si cazare.

Ziua 5(B/-/D)
râul Kwai-Petchaburi – Hua Hin – Prachuap BAY Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la transfer hotel la sud, în direcția de peninsula Malacca pentru a ajunge la oraș important din Petchaburi pentru a vizita Khao Wang, Historical Park situat pe partea de sus a dealului. La sfârșitul vizitei, continuarea la populara stațiune de pe litoral Hua Hin și masa de prânz. În după-amiaza timp liber pentru a se bucura de plajele și peisajul local. La finalul transferului Chumphon miazăzi direcție. Opri de-a lungul traseului în Prachuap Khiri Khan, un oraș de la mare, unde puteți admira frumosul golf cu ​​stânci mari cu vedere la mare. 18:30 aproximativ (în funcție de condițiile de trafic) de sosire în Chumphon, un oras de marinari și pescari. Cina si cazare.

Ziua 6 (B/-/D)
Parcul National Khao Sok – Phuket Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel de epartenza pentru Parcul Național Khao Sok, una dintre cele mai frumoase paradisuri Thailanda mediu și Asia cunoscut pentru stânci gigantice care se ridica spre cer să-și amintească munții din renumita stațiune de China.Khao Sok este închis într-o zonă de proporții imense care se dezvoltă între provinciile Phangna și Surathani, în inima din peninsula central al Malacca. Pentru a realiza acest lucru, vom trece Golful Thailandei și apoi continua spre interior muntos. De-a lungul drum, la câțiva pași scurt pe piețele tipice de fructe și legume, precum și la templu antic din Chaiya. 12:00 cca sosire la prânz Parcul Național și Thai într-un restaurant local. După începerea prânz de vizite, care va avea loc cu o croazieră interesant. La bordul o coada lunga barca va naviga printre frumoase stânci și munți acoperite cu pădure virgină într-un context suprarealist în care nu pare ca omul să fi plecat. Când ați terminat, transfer auto la Phuket. Check-in la hotel, în după-amiaza târziu și peste noapte.

Ziua 7 (B/-/D)
Phuket 7-11 Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel si zi la petrecere a timpului liber pentru a vă relaxa și de petrecere a timpului liber pe frumoasele plaje de nisip alb din Phuket. Cina si cazare la hotel.

Ziua 12 (B/-/D)
Phuket – Bangkok Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel, în timp de transfer la aeroportul din Phuket și plecare la Bangkok.

Ziua 13 (B/-/D)
Circuit Tailanda Bangkok – ITALIA

Plecare spre Italia, cu bilet de avion Thai Airways sau orice alt transportator IATA. Sosirea în Italia și la sfârșitul de servicii.

 

 

 

 

 

Note Circuit Tailanda:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare Circuit Tailanda, incepand de la:

 

HOTEL

Bangkok: Aetas Residence 4*o similare

River Kwai: The River Kwai Resotel (jungle lodge)

Kanchanaburi:Felix Rover Kwan Resort 4* o similare

Chumphon:Novotel Chumpon Beach Resort & Golf 4* o similare

Phuket: The Old Phuket 3* Sup – Serene Wing o similare

 

 

Pret de persoana, minim 2

Camera dubla Single suplimentar
Pret de perosana € 1.380,00 € 290,00
Taxe aeroport, supuse modificariilor € 340,00
Pret de inscriere € 65,00

 

 

Acest itinerar include o vizită la Bangkok Tailanda, o dată întruchiparea vechi metropole asiatice, faimosul râul Kwai și Sai Yok Yai National Park, cunoscut pentru cascadele sale mici, dar frumoase. Continua la Hua Hin, resedinta de vara a regilor și frumosul Parcul Național Khao Sok, cel mai “vechi pădurile tropicale de pe glob. La sfârșitul transferului tur de frumoasele plaje de nisip din Phuket piersic.

Repartizate, minim 2 persoane: în fiecare miercuri și duminică