Circuit Tailanda – Comorile din tailanda

  • Destinatie: Thailanda
  • Durata: 15 zile
  • Pret: $1600

Pretul include
• zbor programată Thai Airways sau orice alt operator de transport IATA / din Italia;
• Intern zbor Chiang Rai – Bangkok;
• Hotelurile enumerate, sau daca nu sunt disponibile, altele din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard,
• Mesele conform programului
• Transferuri si excursii în comun cu alți participanți, cu mașina sau cu autobuzul, cu ghizi locali vorbind italiană
• Gadgeturi, tag-uri sac și documente care să explice diverse
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Mesele care nu sunt menționate, taxele de aeroport, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”.

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIA – Bangkok Circuit Tailanda

Plecare din Italia, cu un zbor programat Thai Airways la Bangkok sau prin alte mijloace IATA. Cina si cazare la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Sosire in Bangkok Circuit Tailanda

Ajunge la Bangkok în primele ore ale dimineții, manipularea de documente, întâlnirea cu asistentul locale vorbind italiană și transferul la hotel. Timp liber pentru masa de prânz. Dupa-amiaza dedicată vizitelor de interes special. Cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (B/-/D)
Bangkok Circuit Tailanda

09:15 începe de pick-up de la hoteluri diferite. La h.10: 30 vizita ca la Royal Grand Palace, care va include, de asemenea, faimosul Wat Phra Kaew (Templul lui Buddha de Smarald). Partidul a vizitat Royal Grand Palace include principalele clădiri , care se află în ea: Palatul Montien, Chakri Palatul și Dusit Palace. Dintre acestea, Palatul Chakri este deschisă numai din exterior. Dusit și Montien sunt, de asemenea, ocazional vizitate interior (nu sunt garantate în fiecare zi – suspendată la anumite perioade ale anului). Timp liber pentru masa de prânz. La h.13: 00 cca vizita la faimosul Wat Pho, cea mai veche manastire budista din oraș și bine cunoscut pentru menținerea în cadrul lor “Wihan”, o statuie gigantica a lui Buddha culcat. Aici este, de asemenea, casa de cea mai veche scoala de masaj thailandez. După tur, veți trece “râul Chao Praya la bordul feribotului în serviciu regulat până când ajunge unul dintre reperele cele mai” celebru în oraș “: Wat Arun (” Temple of Dawn “), mănăstirea unde pagodă gigant esteimagine prin excelență de Bangkok. Ultima oprire la stimat Wat Benjamabophit, cunoscut sub numele de “Templul Marble” și construit în secolul al XIX-lea de către regele Rama V. Marmura Templul este acum considerat ca fiind cea mai înaltă expresie artistica a orasului, cu elemente de arhitectura care imbina “arta orientala cu stil occidental. Întoarceți-vă la hotel, programată pentru aproximativ 16:30 (foarte variabilă în funcție de intensitatea “a traficului).

Notă: Ordinea de vizite pot fi modificate fără notificare prealabilă, în funcție de intensitatea traficului.

Ziua 4 (B/-/D)
Bangkok Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la plecarea de hotel în orașul de Damnern Saduak, în provincia de vest a Ratchaburi aproximativ 100 de kilometri de Bangkok. Aici se află una dintre cele mai renumite și cele mai vizitate site-uri turistice din Thailanda: Piata Plutitoare cu același nume.Vizita va începe cu o scurtă croazieră de-a lungul canalelor din afara piața din mediul rural până când ajungeți la canalul principal care găzduiește piața pitoresc. Barci din lemn frumos aici și tipice care transportă mărfuri culori colorate exotice. În dimineața târziu să continue în direcția orașului Nakhorn Pathom, unde puteti “vizita cea mai inalta cladire din lume budist lui. Aceasta este Phra Pathom Chedi, a cărui campaniforme pagodă colosal ajunge la înălțime 127mt. A fost construit în secolul al XIX-lea de către regele Rama al V-în stilul arhitectural de “Bangkok”, pe cenușa un templu al civilizatiei Dvaravati, regat vechi de etnie Lu, care a avut capitala aici din secolul al șaptelea. Ultima oprire a zilei, la grădina tropicală a Sampran Riverside (fostul “Rose Garden”). Pranz (bufet internațional) în cadrul parcului și în după-amiaza participarea la o demonstrație de performanță de obiceiurile și practicile locale la teatrul local al “Thai Village”. La sfârșitul turului a reveni la hotel (cina gratuit).

Ziua 5(B/-/D)
Bangkok – BANG PA IN – AYUTTAYA – Phitsanulok – Sukhothai Circuit Tailanda

Plecare dimineata devreme spre satul Bang Pa In și vizita celebra resedinta de vara a familiei regale. Continuând apoi în orașul Ayuttayadove sunt celebre ruinele care au format capitala regelui din Siam, de peste 400 ani, de la XIV până în secolul al XVIII-lea. Vizita templul Wat Chai Wattanaram, amplasat pe malurile râului Chao Praya și construit în stil khmer din secolul al XVII-lea, cu un “cvintet” de monumental “Phrang”, în centrul său. Continuând cu Wat Sri Samphet, templul a palatului regal vechi și este format din 3 pagode uriașe în formă de clopot, și apoi adiacent templului Wat Mongkhon Bophit în care există o statuie a lui Buddha în poziție așezat de dimensiuni gigantice. După masa de prânz, conduce în orașul de Phitsanulok, în centru-nord a țării și vizita templul Wat Mahathat în care se află exemplarul original al statuii sacru al lui Buddha “Chinnarat.” Wat Mahathat este considerat unul dintre cele mai sacre temple din țară și este vizitat zilnic de mii de pelerini budisti. Aici puteti admira una dintre ceremoniile religioase cele mai tradiționale ale țării: oferta de a călugărilor (“Sankhathan”), care are loc printr-un schimb ritual specific de rugăciuni și mulțumiri din vechea limba Pali printre călugări și pelerini. Continuați să orașul Sukhothaidove apropiere a avut loc o dată din prima capitala a Siam, unde cultura, limba și idealul de oameni națiunii siamez originea (secolele XIII-XIV). Cina si cazare.

Ziua 6 (B/-/D)
Sukhothai – CHIANG MAI Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel, începe de vizite la Historical Park Sukhothaial în care se află ruinele templelor Wat Mahathat, Templul impunatoare a Palatului Regal, apoi minunat Wat Sa SRI și Wat Sri Sawai și în afara zidurilor vizita Park Mondop Sri Chum în care se află una dintre cele mai maiestuoase și statui gigantice ale lui Buddha înălțime de aproximativ 15 metri. La sfârșitul plecare tur perChiang Mai, cel mai mare oras din nordul Thailandei, centrul spiritual budist dintre cele mai importante temple din Asia și acasă la comunitatea de călugări mai numeroase și active în țară. Vizita la Wat Phra Singh vechi, al cărui “Bot” și “Wihan” sunt expert construite din lemn cu decor rafinat. Wat Chedi Luang asemenea, este posibil să se bucure de melodios și idilic cântarea seară în limba Pali din comunitatea monahală inspirat de Dharma, învățătura sacră a lui Buddha. Cina si cazare.
Notă: În legătură cu anumite sărbători speciale “, în calendarul budist, pentru câteva zile, cântarea a călugărilor pot fi suspendate. Dacă aceste zile au fost pentru a coincide cu zilele de vizita, va face “tot ce este posibil pentru a prelua cazul în care a doua zi.

Ziua 7 (B/-/D)
Chiang Mai Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel și pleca pentru o vizită la una dintre cele mai faimoase locuri din Thailanda: Wat Phra That Doi Suthep, cunoscut de occidentali ca “templu de pe deal.” Construit la peste 1000m. altitudine pe munte cu vedere la întregul oraș, povestea a Doi Suthep este legat de legenda de un elefant alb mitic. De-a lungul pante de Doi Suthep puteți admira, de asemenea, cascade Huey Kaew. În după-amiaza vizita la ferma de orhidee din Chiang Mai. După aceea vom vizita un centru de ambarcațiuni în orașul San Kampheng, unde artizani produc mainile pricepute cu obiecte de argint, lac, ceramica, mătăsuri și umbrele de hârtie pline de culoare. Peste noapte la un hotel.

Ziua 8 (B/-/D)
CHIANG MAI – Chang DAO – Thaton – Triunghiul de Aur – CHIANG RAI Circuit Tailanda

Dupa micul dejun la hotel, plecare pentru a vizita provincia exotic din Chiang Rai. Veți ajunge în orașul Chang Dao, unde tabăra elefant. Timp liber pentru opțional Elephant calarie sau Bamboo rafting. În urma participării la o demonstrație de performanță de elefanți la locul de muncă în junglă. Continuați să orașul Thaton, în apropiere de granița Birmania, se află pe râul Maekok. Prin urmare, va urma calea , care duce la Triunghiul de Aur una dintre cele mai faimoase locuri din Thailanda și reprezintă locul geografic de-a lungul apele râului Maekhong, unul dintre cele mai mari râuri din Asia, care coboara din China, unde se întâlnește Thailanda Laos și Burma. Vizita muzeul în care opiu este reconstituit istoria celebrului comerțului internațional, care a avut loc aici, în ultimele decenii. La sfârșitul vizitei la transferul Golden Triangle în orașul Chiang Rai. Cina si cazare.

Ziua 9 (B/-/D)
CHIANG RAI – Bangkok – Phuket sau Koh Samui Circuit Tailanda

Mic dejun la hotel și în timp de transfer la aeroport pentru zbor la Chiang Rai și Bangkok. În zbor bun timp la Phuket sau Koh Samui. La transferul de sosire la hotel și peste noapte. Cina pe cont propriu.

Ziua 10 (B/-/D)
PHUKET sau Koh Samui Circuit Tailanda

10 ° / 13 °

Mic dejun la hotel si zi la petrecere a timpului liber pentru a vă relaxa și de distracție pe plajele frumoase din Phuket sau Koh Samui. Prânz și cină gratuită. Peste noapte la un hotel.

Ziua 14 (B/-/D)
Circuit Tailanda Bangkok Phuket sau Koh Samui – ITALIA

Dupa micul dejun la hotel, transfer de la aeroport la timp pentru a Phuket sau zbor Koh Samui la Bangkok.

Ziua 15 (B/-/D)
ITALIA Circuit Tailanda

Plecare spre Italia, cu bilet de avion Thai Airways sau orice alt transportator IATA. Sosirea în Italia și la sfârșitul de servicii.

 

 

 

 

 

Note Circuit Tailanda:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipareCircuit Tailanda, incepand de la:

 

HOTEL Tailanda:

Bangkok Tailanda: Aetas Residence 4* o similare

Sukhothai Tailanda:The Legendha Sukhothai Resort 3*Sup o similare

Chiang Mai Tailanda:The Empress Hotel 4* o similare

Chiang Rai Tailanda: Imperial River House Resort 4* o similare

Phuket Tailanda: Kata Palm 3* o similare

Koh Samui Tailanda: The Imperial Boat House Beach Resort 4* o similare

 

 

Partenze condivise, minimo 2 partecipanti Camera dubla Single suplimentar
Circuit si voiaj la mare la Phuket € 1.600,00 € 700,00
Circuit si voiaj la mare la Koh Samui € 1.940,00 € 480,00
Taxe aeroport supuse modificariilor € 355,00
Pret de inregistrare € 65,00

 

Acest itinerar include o vizită la Bangkok, o dată întruchiparea vechi metropole asiatice, merge în sus a vizita nord ruinele vechea capitală a Regatului Sukhothai SiamAyuthayae pentru poiarrivare la provincia Chiang Mai, cu munți sale învăluită în ceață și acoperite cu un călătorie dens giungla.Il se termină în extremă nelTriangolo aurul, punctul geografic de-a lungul râului Mekong, care marchează granița a trei țări: Thailanda, Laos si Birmania. Extensie posibil cu o vacanță pe plajă în una din cele mai frumoase insule și plaje ale țării.

Repartizate, minim 2 persoane: fiecare luni și vineri **