Circuit Sri Lanka – Perla Orientului

  • Destinatie: Sri Lanka
  • Durata: 11 zile
  • Pret: $3310

Pretul include
• Bilete de avion Intercontinental Emirates prin Dubai sau alt operator de transport IATA, cu diferite de rutare în clasa economic
• Hoteluri menționate, sau în cazul în care nu sunt disponibile alte în aceeași categorie, în funcție de camera dubla după cum se menționează
• Mesele conform programului
• Transfer de aer condiționat auto, vizitarea obiectivelor turistice și taxele de intrare, jeep safari, elefant excursie la Habarana, spectacol de dans în Kandy.
• Tururi și transferuri cu ghid – șofer vorbind italian (nu ghid profesionist)
• Gadget-uri, tag-uri sac și documente care să explice diverse
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Mesele care nu sunt menționate, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIA – COLOMBO – Circuit Sri Lanka

Plecare de la Milano sau Roma la Colombo cu Emirates, prin intermediul Dubai programate de transport IATA sau alte cu diferite de rutare. Mese, filme și peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
COLOMBO – Negombo Circuit Sri Lanka

Ajunge în după-amiaza. Formalități de intrare și vamale. Întâlnire cu driver-ghid local și transfer la hotel Wallawwa, în apropierea terminalului: grădină tipul de cazare cameră privată (sau similar). Peste noapte.

Ziua 3 (B/-/D)
Negombo – Sigiriya – Anuradhapura Circuit Sri Lanka

Dupa micul dejun la hotel, pleca pentru Anuradhapura. Pe drum se opresc la Pinnawala Elephant Orphanage, unde puteti observa aproximativ 70 de elefanți pentru copii, care sunt tratate aici și nutriti.Pranzo într-un sat tipic pentru un prim gust al vegetarian bucătăria locală. Continuarea perAnuradhapura cunoscut pentru unul dintre site-urile arheologice cele mai fascinante din Asia, a carei constructie dateaza de la momentul în care acest oraș a fost capitala Sri Lanka. În vizita după-amiaza târziu. Cazare la hotel Ulagalla Resort, sau similare. Cină gratuită și ședere peste noapte.

Ziua 4 (B/-/D)
Anuradhapura Polonnaruwa; Habarana & Minneriya Circuit Sri Lanka

Înainte de a colazione.Al dimineață vom vizita Polonnaruwa, regatul medieval de la “al unsprezecelea din secolul al XIII-lea, care se distinge prin armonia care a domnit între sinhalez și Tamils​​. La templele budiste si hinduse construite în același complex, împreună cu multe alte ruine depune mărturie. Palate, falnic sculpturi granit, rezervoarele mari și sistemele de irigații complexe construite de către Marele Rege exprimă gradul de dezvoltare, care a existat în această perioadă a istoriei. Proceda la Habarana unde puteți o “excursie pe elefant spate prin junglă într-un cadru magic din păduri, lacuri și presărate cu sate. Timp liber pentru masa de prânz. În ecursione după-amiază, în Parcul Național Minneriya, deosebit de important pentru retinerea apei, care este numai mijloacele de trai pentru mulți elefanți care converg aici în timpul sezonului uscat. Cina si cazare la hotel.

Ziua 5(B/-/D)
Anuradhapura – Dambulla – Matale – Kandy Circuit Sri Lanka

Mic dejun. Plecare în dimineața și prima oprire pentru a vizita faimosul templu de rock Dambulla, construit de regele Walagam Bahu în secolul I î.Hr. , Declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 1991. Temple, cocoțată pe vârful unui izolat stâncos și este cel mai impresionant din țară. Complexul este format din cinci peșteri cu peste două mii de metri pătrați de pereți și plafoane pictate și este cea mai mare zona de picturi rupestre peste tot în lume. Acesta conține peste 150 de sculpturi ale lui Buddha, din care cea mai mare este gigantul săpată în stâncă de 14 de metri de mare. Timp liber pentru masa de prânz. Continuați să Kandy en oprire traseu la o grădină condiment în zona Matale. Ajunge în Kandy, capitala ultimul regat sinhalez cunoscut pentru processioneEsala Perahera. Lacelebrazione, care se încadrează în luna de Esala (între iulie și august), are loc în onoarea relicva dinte Sacru și este cunoscut în întreaga lume drept evenimentul cel mai extraordinar din țară. Cazare la hotel Kandy Casa, sau similare.

În seara, vizita Dalada Maligawa Templul, care păstrează dintele lui Buddha. Și “a oferit un spectacol de: dans traditional cu costume tradiționale colorate și spectacole extreme, fachiri care mănâncă foc și merge pe cărbuni ardenti.Cena gratuite. Peste noapte ..

Ziua 6 (B/-/D)
KANDY Circuit Sri Lanka

Mic dejun. La ieșirea de dimineață la Sanctuarul de Udawatte Kele / (Udawattekelle), rezerva de istoric de flora luxuriante, locuit de maimuțe și păsări. De asemenea, cunoscut sub numele de Uda Watta Wasala “grădina de sporul de palatul regal” are, de asemenea, o mare importanță religioasă, deoarece este din timpuri stravechi, folosit ca un loc de meditație. Timp liber pentru masa de prânz. Întoarceți-vă la Kandy la capăt programul de tururi ale orașului, care include Grădina Botanică Peradeniya, Royal Botanic Garden, care conține plante tropicale rare, inclusiv palmieri, copaci mari, orhidee si flori colorate. De origini antice care datează din 1371, de la King Wickramabahu III. Cină gratuită și ședere peste noapte.

Ziua 7 (B/-/D)
KANDY – Nuwara Eliya (Hill Country) Circuit Sri Lanka

Dupa micul dejun, transfer la trenul de Nanu Oya, pentru a lua trenul spre Nuwara Eliya, care trece prin traseul pitoresc prin regiunea de Bogawantalawa Valley de tine. Producția de ceai, cunoscut sub numele de ceai de Ceylon, puneți Sri Lanka pe locul al doilea printre națiunile cele mai mari producători de ceai din lume. Cazare la Hotel Tea Trails Bungalows (camere de lux de tip), sau similar. Prânz și cină gratuită.

Ziua 8 (B/-/D)
Nuwara Eliya Ziua Circuit Sri Lanka

Mic dejun. Relaxați-vă în plantație de ceai în Țara Hill. Regiunea de ceai este o plantatie de ceai mare situat într-o zonă adecvată pentru cultivare din cauza climatului, altitudinea și versantul drept al terenului. Nuwara Eliya este, de asemenea, cunoscut sub numele de “Mica Anglia”, deoarece ne amintim, cu bungalouri sale în stil colonial, mediul rural limba engleză. Prânz și cină gratuită.

Ziua 9 (B/-/D)
Hill Country – Yala PARCUL NAȚIONAL Circuit Sri Lanka

Dupa micul dejun, se lasă timp de Yala (aproximativ 5 ore și 30 de minute). În după-amiaza jeep safari in Parcul National Yala. Yala este cel mai mare parc din Sri Lanka: 98.000 de hectare din suprafața totală protejată în partea de sud-est a insulei, cu unele zone folosite strict în rezervația naturală. Yala West cu jungla, afloriment stancos, peșteri și lagune este locul perfect pentru a vedea cerbi, samba, bivol sălbatic, mistreți, maimuțe, porc spinos, șacal. Peste 135 de specii de păsări migratoare au fost reperat și supravegheat în Yala. Timp liber pentru masa de prânz. Cina si cazare la hotel Cinnamon Wild, sau similare.

Ziua 10 (B/-/D)
PARCUL NAȚIONAL Yala – Koggala Circuit Sri Lanka

Dupa micul dejun plecare pentru Koggala, celebru pentru lacul său, baza de hidroavioanele Catalina în timpul al doilea război mondial, dar, de asemenea, un loc de întâlnire preferat de păsări migratoare în timpul iernii. Pe drum oprire pentru a vizita orașul-port vechi de Galle, farmecul lumii vechi, cu portul său natural în fufamoso trecut de fort olandez și “impunerea bastionul din abanos. În 1505 portughezii au invadat Ceylon și a ridicat fortificații mari, pe care au numit Santa Cruz. În 1640 olandezii au luat cu asalt cetatea și tu încorporat ceea ce a rămas din fortificațiile portugheze, a impune un nou fort pentru a proteja portuare și rutele maritime. Partea veche a orasului (al patrulea în ordine de mărime), este situat pe un promontoriu cu care se confruntă sud, în timp ce noul oraș este situat la punctul de întâlnire cu continent. Cele două zone sunt separate de Cricket International Stadium, sport foarte popular în Sri Lanka. Prânz și cină gratuită. Peste noapte la hotel Cetatea, sau similare.

Ziua 11 (B/-/D)
Circuit Sri Lanka Koggala – COLOMBO – ITALIA

Transfer la aeroport (aproximativ 2 ore și treizeci de minute), în timp pentru formalitățile de îmbarcare. Plecare de zbor programat să Italia Emirates prin Dubai, sau prin alte mijloace IATA cu diferit de rutare. Sfârșit de servicii.
 

 

 

 

Note Circuit Sri Lanka:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de participare Circuit Sri Lanka, incepand de la:

 

Pret de persoana, minim 2 In camera dubla Single Suplimentar
Hotel  Categoria BOUTIQUE
Din Noiembrie 2014  pana in Octombrie 2015

Negomb :  The Wallawa (Garden Suite)
Habarana: The Ulagalla Resort (Ulagalla Wing)
Kandy : The Kandy House (Ultra Room)
Nuwara Eliya: Tea Trails Bungalows (luxury Room)
Yala: The Cinnamon Wild (Jungle Chalet)
Koggala: The Fortress (Fortress room)

sau similari

€ 3.310,00 € 1.240,00
Suplimentar Hotels din 13 Ianuarie pana in 15 Aprilie 2014 € 60,00 € 60,00
Suplimentar Emirates alta  stagiune  din 21 pana in 30 Dec 2014 si din 22 iulie-13 August 2015 € 340,00
Taxe aeroport, supuse modificariilor € 46,00
Pret de inscriere € 65,00

 

Itinerarul se poate modifica în funcție de zbor operativ.

Nu există ghiduri pentru această călătorie, dar, de asemenea, în calitate de conducere sofer.

Ghidurile cadou disponibile pentru o taxă suplimentară (la cerere)

De la 1 ianuarie 2012, este “introdus un nou regulament privind normele de vize de intrare în țară: cei care intenționează să viziteze Sri Lanka (pentru turism sau afaceri), trebuie să obțină o viză înainte de intrarea” ETA – Electronic Travel Authorization “la un cost cât de puțin 30 dolari SUA (de la 1 ianuarie 2013), că “dreptul la o intrare în țară pentru până la 30 zile.ETA poate fi solicitată on-line, www.eta.gov.lk pe site-ul, sau prin intermediul agențiilor de turism sau la Ambasada Sri Lanka în Roma. Și “este posibil pentru a obține ETA, de asemenea, la sosirea la aeroportul din Colombo, la un cost de 75 dolari SUA. Și “este posibil pentru a prelungi durata de viza (de la data intrării în țară), prin depunerea unei cereri la reprezentările din Sri Lanka sau din străinătate prezent în persoană la Departamentul de Imigrare și a emigrării în Colombo.

 

Atât de multe denumiri pe care insula Sri Lanka le-a castigat de-a lungul istoriei sale lungi: Serendib, Ceylon, Teardrop din India, Perla Orientului … Totul a asista la bogăția și frumusețea naturii, care a fost întotdeauna fascinat călători și cei care au avut curajul sau norocul de a vizita. Noi oferim un circuit clasic de la ruinele orasului regal din Anuradhapura, elefant excursie la Habarana, spiritualitate Kandy, peisaje Nuwara Eliya, pentru introspectie in rezervatia naturala din Parcul National Yala și de a ajunge în cele din urmă pe coasta . Particularitatea acestui itinerar este disponibil în camerele prevăzute în hotel unic de tip boutique, vile private sau, mai general, de pe traseele turistice bătut. O excursie la Perla Orientului va fi o imersiune real în natura o insula tropicala plin de spiritualitate și liniște, care va rămâne pentru o lungă perioadă de timp de noi să se întoarcă acasă.