Circuit Oman – Insula Masirah

  • Destinatie: Oman
  • Durata: 10 zile
  • Pret: $2670

Taxa include
• programate zboruri Qatar Airways Itala / Doha / Muscat / Doha / Italia clasa economic
• Hoteluri listate, sau în cazul în care nu sunt disponibile, oricare altul din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard
• pensiune completa cu excepția cina în ziua 1
• Tours din 4 x4 vehicul cu ghid vorbitor de sofer / engleză. În limba italiană, la cerere,
• Apă și băuturi răcoritoare sunt disponibile în timpul turneului
• Taxele de intrare la site-urile mentionate
• Gadget-uri, tag-uri sac și documente care să explice diverse
• Asigurare pentru asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Prețul nu include
• taxele de aeroport
• O masa de prânz și două mese
• Bauturi la mese, sfaturi, gratuitățile, excesul de bagaje
• Taxele pentru camere foto sau video
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”
• Visa pentru Oman
• Taxa de înregistrare se ridică la € 65.00

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
Italia – Muscat Circuit Oman

În dimineața de la Itala, cu un zbor programat Qatar Airways către Doha. La sosirea sa coincide Muscat. Sosire în Oman la 23,20. Formalități de intrare și transfer la hotel. Peste noapte.

Ziua 2 (B/-/D)
Muscat – Wadi Bani Awf – Jebel Shams Circuit Oman

Mic dejun. Plecare pentru a vizita Marea Moschee, construit de sultanul Qaboos, un exemplu splendid de arhitectura islamica moderna: Sala impresionant de Rugăciune pentru bogăția de decoratiuni, domul, candelabrul de cristal și covorul persan de 4.200 de metri patrati.

Începând cu mașinile off-road spre nord-vest, spre lanțul muntos Hajar, peisajul spectaculos, cu vârfuri ajungând la 3000 m. Drumul șerpuit urcă treptat prin Wadi Bani Auf, cu pereți de stâncă de la nuante de culori frumoase și morfologie bizar. Picnic în wadis și apoi un pas de a ajunge la peste 2000 m., Cu o vedere superbă pe lanțul Munților Hajjar. Check-in Jebel Shams în după-amiaza, cina si cazare la stațiune.

Ziua 3 (B/-/D)
Wadi Ghul – Jibreen – Salut – Nizwa Circuit Oman

Dupa micul dejun vom urca la partea de sus a Jebel Shams pentru a vedea Marele Canion din Oman. O dată în jos în vale se pot admira si fotografia satele Wadi Ghul și Wadi Nakhar.Vizita va continua cu castelul Jabreen extraordinar, construit de către Imam Sultan bin Al Arab Bil `Y Arubi în 1670, care încă mai păstrează frumoase plafoanele decorate. După masa de prânz la un restaurant local, continuă să Salut, o așezare fortificată datând din epoca fierului (1300-800 î.Hr.), situat la pantele vestice ale lanțului muntos Hajar, regiunea Bissiyah, nordul Oman. Ruinele castelului se află pe un afloriment stancos aproximativ 20 de metri de mare, la centrul de o oaza vechi în cazul în care un zid puternic, construit din blocuri mari de piatră, trage un profil neregulat circular. La sfârșitul turului va ajunge Nizwa. Cina si cazare la hotel.

Ziua 4 (B/-/D)
Al Hamra – Misfat la Abriyeen – Bahla-Tanuf – Nizwa Circuit Oman

După micul dejun, vom trece la explorarea regiunii de Dakhiliya, regiunea interioară a țării, bogat în locuri istorice și culturale de interes. Vizitati oaza de două caracteristici deosebit de Al Hamra, cu clădiri construite într-un amestec de lut și paie și Misfat La Abriyeen, cu case agățându-se de stânci și parcelele micro de terenurile cultivate. În ambele oaze, un sistem de irigare extraordinar, format din canale numite Falaj, distribuie apa din izvoare de munte la plantațiile și sat. Pranz la un restaurant local. Apoi, se opresc la impunatoare fortul a Bahla (cei puternici și “re-deschis, dar în momentul publicării programului sunt limitate la vizita zi de joi și vineri), considerat unul dintre cele mai frumoase din țară și recunoscute de către UNESCO proprietatea Patrimoniului Mondial. Vizita satul de Tanuf din care rămân doar ruine.Satul a fost distrus, cu colaborarea de aviație limba engleză, în anii 50 în timpul războaielor “Jebel”, care a văzut implicat șefii de satele din zona Nizwa, care s-au opus legile de fier ale Sultan Taymur. Întoarceți-vă la Nizwa în după-amiaza. Cina si cazare la hotel.

Ziua 5(B/-/D)
Nizwa – Sharqiyah Sands Circuit Oman

Mic dejun. Nizwa, “Perla a Islamului”, este situat intr-o campie inconjurat de o oaza gros de palmieri. Vizitati fortul a secolului al XVII-lea. și Souq; Recent renovat, oferă atât produse alimentare și de artizanat: pupitre, ceramica din Bahla apropiere, cădelnița, bastoane, palarii pentru bărbați și mai mult. Orasul este, de asemenea, renumit pentru argintari sale, care oferă cele mai khanjars, pumnale Oman clasice lucrat fin de argint, și, desigur, coliere, brățări, inele și bijuterii, în general. După vizitele, pornind de la Nizwa pentru a ajunge, în aproximativ două ore, satul de Mintrib. Masa de prânz la un restaurant local. Pleci la drum asfaltul pentru avansarea prin dunele de nisip roz și nuanțe portocalii din deșertul Nisipurile Sharqiyah, de asemenea, cunoscut sub numele de deșertul de Wahiba, numit după cele mai importante triburi de beduini care de secole în acest domeniu, profitând de numeroasele fântâni “de apă iarbă și arbuști, care vă permit să ridice turme de capre și cămile. Cina si cazare la un beduin-stil tabără de corturi izbitoare.

Ziua 6 (B/-/D)
Wahiba – Masirah Island Circuit Oman

Mic dejun. Ne indreptam spre ocean de-a lungul unui traseu frumos, care se derulează între dune uriase. Picnic prânz. Odată ajuns pe coasta din Oceanul Indian, continua spre sud pentru a ajunge la debarcader unde feribotul. Un pic de “așteptare pentru plecarea feribotul depinde de maree și umplerea la fel, despre călătoria o oră și de a ajunge pe insula Masirah Cazare la hotel, cina si cazare.

Ziua 7 (B/-/D)
Masirah Island Circuit Oman

Mic dejun. Masirah Island este o insula mare, aproximativ 70 km lungime. lățime și 18; la 20 km de coasta, marginite de frumoase plaje cu nisip alb: Este insula foarte arid, doar aproximativ 800 de oameni locuiesc acolo, cele mai multe dintre care sunt situate în satul principal de Ras Hilf unde feriboturile andocare. Este un paradis pentru observatorii de păsări, iubitori de scoici, se pot găsi frumos și diferite unele de altele, și de natură; mii de broaște țestoase vin să-și depună ouăle în principal, între iunie și septembrie. Locuita din cele mai vechi timpuri, Alexandru cel Mare a avut o bază aici, de vast imperiu său, de asteptare Serepsis. În al doilea război mondial a fost folosit ca o bază militară de către britanici și mai târziu, în timpul războiului din Golf, americanii au folosit ca o bază aeriană. Vom efectua în jurul insulei, oprindu-se pentru un picnic și vor exista oportunități pentru baie mare. Cina si cazare la hotel.

Ziua 8 (B/-/D)
Masirah Island – Ras Al Hadd Circuit Oman

Mic dejun. Ai părăsi insula devreme în dimineața de a lua drumul asfaltat care duce la Ras Al Hadd promontoriu la est de Peninsula Arabică și Oman. De-a lungul modul în care se poate vedea, de vreme și de mare permite, barci de pescuit rapide se întorc de la pescuit de zi cu zi. Veti traversa dunele de renunțarea Wahiba în mare, crearea de peisaje spectaculoase. La atingerea orașul Al Ashkara va avea masa de prânz într-un restaurant local. Apoi a reluat drumul care ne va conduce la Ras Al Hadd, unde veți petrece restul zilei într-o stațiune frumoasă, cu bungalouri pe plajă. După cină, excursie la Rezervația Naturală de Ras Al Jinz, verde zona de reproducere broasca testoasa cazul în care, cu un pic de noroc “, va fi posibil să se observe frumoase animalele care își depun ouăle și puii născuți și rulează spre mare. După vizită, care durează câteva ore, a reveni la stațiune și peste noapte.

Ziua 9 (B/-/D)
Circuit Oman Ras Al Hadd – Muscat – Italia

Dupa micul dejun ne vom indrepta spre Sur, un oraș frumos, îmbrăcate într-un golf natural, în cazul în care districtul port este încă construit în stil tradițional. Vizitați site-ul interesant de dhow, bărci tradiționale din lemn care navighează pe mările din Arabia a fost întotdeauna și încă mai sunt folosite de către pescarii și întreprinderile mici, cu Iran și Pakistan. Continua de-a lungul coastei, în urma unui drum pitoresc, care rulează între munți și mare. Scurta oprire la ruinele orașului Qalhat fondat în secolul al doilea. î.Hr. și important port în timpul regatele medievale din sudul arabă, de asemenea, vizitate de Marco Polo în timpul călătoriei sale spre est. Apoi intră în Wadi Tiwi, un canion cu stânci falnic alternativ palmieri și sate terasate. După masa de prânz într-un restaurant local, să ia drumul spre Muscat. Ajungând în turul capitalei. Puteți ajunge în zona de Old Muscat, de origine al Al Alam Palace, palatul oficială a Majestății Sale sultanului, precum și două puternic Portoghesidel secolul al XVI-lea – Al Jalali și Al Mirani (vizite externe). După aceea, vizita Souq Mutrah, piața tradițională de unde puteți cumpăra frumoase artefacte Oman manual: obiecte si bijuterii din argint, cu pumnale tradiționale khanjars, condimente, arome diferite de tămâie, pashminas, obiecte din lemn, și mai mult. Eu va fi disponibil într-o cameră zi de utilizare a improspata înainte de cină (4 persoane per cameră de la Muscat Holiday 4 *). Cina la restaurantul cu pește și de transfer de la aeroport la timp pentru zborul de întoarcere în Italia.

Ziua 10 (B/-/D)
Circuit Oman Muscat-Doha-Italia

Check out 20 minute după miezul nopții de la Doha. Sosire in Italia in orasul ales.

 

 

 

 

Note Circuit Oman:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare la Circuit Oman, incepand de la:

 

 

Minim 4 persoane Camera dubla Single suplimentar
Viaj de baza € 2.670,00 € 600,00
Taxa aeroport, supusa modificariilor € 241,00
Pret de inscriere € 65,00
Supliment ghid italian, de persoana € 330,00

 

Desert, mare, munți, istorie; o călătorie în țara sultanului de a aprecia caracteristicile acestui teren încă să fie descoperite.

Circuit Oman este o destinație încă neatins de turismul de masă, unde traditiile stravechi sunt încă foarte mult în viață și a populației, a rămas pentru mulți ani distanță și închis pentru turism, aceasta este mai degrabă timid și extrem de naționalistă. 1700 km de coastă, practic, pustii care se extind de la Strâmtoarea Hormuz la Oceanul Indian, fiorduri și golfuri încântat de farmecul implicarea piețe, mirosul de tămâie, fortificatii antice, deserturi care devin roz la apus de soare. Veti petrece doua nopti pe insula Masirah situat în Oceanul Indian, numit Marea Arabiei.