Circuit India, Calea Gautama

  • Destinatie: India
  • Durata: 14 zile
  • Pret: $2090

Pretul include
• Jet Airways zboruri intercontinentale din Milano sau de un alt operator de transport IATA, cu diferite de rutare în clasa economic. Zboruri interne în India la clasa economic.
• Hoteluri menționate, sau în cazul în care nu sunt disponibile alte în aceeași categorie, bazat pe o cameră dublă standard
• Mesele ca pentru fiecare program (demipensiune)
• Transferuri, excursii și bilete la site-urile mentionate.
• italiană vorbind ghizi locali din Delhi și Agra (dacă există), și în limba engleză și în alte localități.
• sac, suport pentru documente, bagaje tag-ul și documentația ilustrativ variază
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Pretul nu include
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Mesele care nu sunt menționate, băuturi, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Taxele pentru camera foto și / sau camera video, hamal, gratuități pentru drivere, ghiduri sau portari
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
MILAN – DELHI Circuit India

Plecarea de la Milan Malpensa la Delhi, cu Jet Airways zbor direct, sau prin alte mijloace IATA cu diferit de rutare. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Delhi Circuit India

Sosire la Delhi, formalitățile de intrare și vamale. Faceți cunoștință cu ghidul local și transfer la hotel (camere disponibile de la ora 12.00). Primul nell’aerea soluționare a Delhi datează din secolul al IX-lea, cu orașul mitic de Indraprashtra, capitala Pandavas, eroii hindus căror exploateaza se găsesc în epic Mahabharata. A urmat o perioadă de feudalism cu domeniul de rajaput, luptătorii musulmani aristocratice. De-a lungul secolelor au fost construite șapte orașe care au suferit mai multe raiduri din teritoriile din jur. Pornind de la 1526 Humayun și succesorii săi iscusit extinse dincolo de granițele imperiului de Delhi, rezultând într-o încercare de reunificare a țării. A opta Orasul a fost construit atunci când împăratul Shah Jahan a mutat capitala de la Agra la Delhi. Din această perioadă datează construcția de principalele monumente ale orașului. Odată cu sosirea din Calcutta britanic a fost ales în calitate de capitală, și în 1911 capitala a fost întors la Delhi. La 9 februarie 1931, vicerege britanic inaugurat New Delhi pe un proiect de Sir Edwin Lutyens și Herbert Baker. Noul oraș inclus cladiri guvernamentale, case palat Muzeul National, două biserici și cele mai multe dintre locuințele care fac parte din zona de reprezentare. În 1947, Delhi a devenit capitala a Indiei independente. În vizita după-amiază la noul oraș: cartierele centrale unde sunt palatele ale Guvernului; Laporta a “India, arc ridicat în memoria de Primul Război Mondial, Palatul Parlamentului, laQutb Minar, unul dintre cel mai inalt turn de piatra din India, un simbol al Delhi, a fost începută în 1199 de către Qutab-ud Din și finalizat de către succesorii săi. Dacă timpul permite vizita la un templu Sikh. Cina si cazare la hotel.

Ziua 3 (B/-/D)
DELHI – AGRA Circuit India

Mic dejun. Plecare cu masina la Agra (204 km, aproximativ 5 ore), cea mai veche parte a care păstrează încă aspectul său medieval, uneori, cu străzi înguste și aglomerate părți de care vă veți găsi mai multe magazine și ciudat. Etajul inferior găzduiește o cărămidă văruit constituie tesutul esențial de viață. Infiintata in 1501 a cunoscut perioada sa de maximă splendoare în curs de dezvoltare și împăratul Akbar și succesorii săi impodobit mausolee, forturi și moschei. Orasul este situat pe malul drept al râului Yamuna, centrul este Fortul Rosu, la sud-est, Taj Mahal, orasul vechi, în nord, până la partea de sud-vest a orașului modern. La transferul de sosire la hotel și cazare în camere private. În după-amiaza vizita cel mai faimos monument din India, Taj Mahal (închis în zilele de vineri), una dintre cele șapte minuni ale lumii, care este situat în mijlocul de o grădină luxuriantă. Frumusețea ei întrece orice descriere. Construit Mughal împăratul Shahjehan în 1631, în memoria soției sale Mumtaz Mahal, care a murit în timpul nașterii de a 14-a copilului, după 17 ani de căsnicie. Pentru a ridica monumentul au fost colectate pietre prețioase de toate tipurile, perle, corali și au fost chemați în jurul 20:00 tărâmul de cei mai buni meșteri, că a fost nevoie de 22 ani pentru a finaliza această capodoperă. După întoarcerea la hotel, cina si cazare.

Ziua 4 (B/-/D)
AGRA – SANKISA – LUCKNOW Circuit India

Mic dejun. Vă recomandăm incepand destul de devreme în dimineața. Prima oprire va fi Sankisa (km 190, aproximativ 4 ore), un sat mic în starea de “Uttar Pradesh, deja cunoscut în antichitate, astfel încât călătorul chinez Huen Tsang a menționat în jurnalul său, descriind-o ca o locație deosebit de liniștită și plăcut pentru a vizita. Numeroase vestigii descoperite la sapaturi arheologice, dar Sankisa rămâne legat de legenda care vine aici Buddha, împreună cu Brahma și Indra. După vizita vom continua să Lucknow (200 km, 5 ore), capitala statului Uttar Pradesh, fondat în secolul al 13-lea de către feudalii ale sultanului de Delhi, un oras plin de monumente interesante, printre care La Residenza , 1800, vila mare, unde a trăit în limba engleză rezident, la Martinière, care își datorează numele proprietarului, generalul francez Claude Martin, care, după care deservesc în East India Company, a trecut în 1776 pentru a servi nabobs de Oudh, Nadan Mahal mausoleu, construit de către Akbar în 1600 în memoria lui Sheikh Abdul Rahim Khan. La transferul de sosire la hotel și cazare în camere private. Cina si cazare.

Ziua 5(B/-/D)
LUCKNOW – Sravasti Circuit India

Mic dejun. Plecare de dimineață pentru Sravasti (km 175, aproximativ 5 ore), fosta capitala a Regatului Kosala în timpul lui Buddha și locuri menționate în epic Mahabharata. Se crede că Buddha a locuit aici timp de 25 de sezoane de ploile musonice și există multe ruine pe care le puteți vizita, inclusiv o stupa ridicat în locul în care Buddha efectuat mai multe minuni. La sfârșitul transferului tur la hotel, cina si cazare

Ziua 6 (B/-/D)
Sravasti – LUMBINI – Kushinagar Circuit India

Mic dejun. Picior lung de călătorie, care va conduce, de asemenea, în Nepal, și apoi să se întoarcă în India și continue traseul: va călători în jurul valorii de 360 km. în aproximativ 10 de ore de călătorie. Dimineata devreme plecare la Lumbini, al cărui nume înseamnă “frumos”, după procedurile “lungi” pentru a obține o viză de intrare, introduceți teritoriul nepaleze în câmpiile din Terai până la 20 de km de granița cu ‘India. Din anul 1997, Lumbini este un site Patrimoniului Mondial de către UNESCO ca o “mărturie unică și excepțională la o tradiție culturală și o arhitectură extraordinar care ilustrează etapele semnificative din istoria omenirii.” Aici în al șaselea secol î.Hr. Regina Maya a dat naștere la printul Siddhartha Gautama, care a trăit în Lumbini până la vârsta de 29 de ani. Pentru budiști Lumbini este una dintre cele patru site-uri pelerinaj principale, bogat cu numeroase temple, inclusiv unul dedicat reginei Maya. La sfârșitul turului va reveni în India pentru a continua drumul spre Kushinagar, un alt important loc de pelerinaj. La sosirea cazare în camere private: cina si peste noapte.

Ziua 7 (B/-/D)
Kushinagar Circuit India

Mic dejun. Excursie de o zi la Kushinagar, sat linistit, unde Buddha a ajuns la sfârșitul ultimul drum, la vârsta de 80 ani: aici, la ultimul ajunge la Mahaparinirvana, eliberat din ciclul etern al reincarnarii și lăsând posterității sale învățăturile mari. Muktabandhana Stupa, construit de dinastia Malla, comemorează locul de incinerare său și păstrează moaștele. Cina si cazare la hotel.

Ziua 8 (B/-/D)
Kushinagar – Kesariya – Vaishali – Patna Circuit India

Mic dejun. Dimineața devreme de sosire pentru a Patna (km 275, la aproximativ 8 ore). De-a lungul modul în care ne oprim pentru a vizita Kesariya Stupa, 37 de metri de mare, care este un exemplu rar de arhitectura budiste, care poate fi comparat cu cel mai faimos Borobudur, situat în Java (Indonezia). Proceda la Vaishali, un loc unde Buddha a trăit mai frecvent și în cazul în care le-a dat ultima sa predică și a anunțat că va pleca în curând lumea pământească. Pentru a comemora acest eveniment, împăratul Ashoka ridicat aici faimosul Pilonul Lion, o piloni fin sculptate, sculptate dintr-un singur bloc de gresie rosie si de aproximativ 18 de metri de mare. Aproximativ o sută de ani de la moartea fizică a lui Buddha, consiliu Vaishali budist a avut loc pe a doua și apoi încă Vaishali este un “important loc de pelerinaj. La sfârșitul vizitei a continuat în Patna (60 km, aproximativ 2 ore) și transferul la hotel. Cazare în camere private: cina si peste noapte.

Ziua 9 (B/-/D)
PATNA – Nalanda – Rajgir – Bodhgaya Circuit India

Mic dejun. Astăzi vă se va deplasa un total de 210 km. Prima oprire la Nalanda, site-ul de o universitate monahale vechi, construit, conform tradiției, împăratul Ashoka în jurul stupa care păstrează moaștele unul dintre cei mai importanti discipoli ai lui Buddha, Sariputra. Săpăturile arheologice au scos la lumină, în plus față de stupa, trei temple și zece mănăstiri. Se crede că universitatea va găzdui cel puțin 10.000 de studenți și care s-au desfășurat două sute de cursuri de instruire pe zi. Apoi vom proceda la Rajgir, unde Buddha a predat Prajnaparamita Sutra, sau Perfectiunea de înțelepciune, pe tema de goliciune. Există multe temple și stupas care fac Rajgir un important centru de pelerinaj budist. La sfârșitul vizitelor continuă să Bodhgaya, la care se ajunge în aproximativ două ore. Cina si cazare la hotel.

Ziua 10 (B/-/D)
Bodhgaya Circuit India

Treziți-vă în zori pentru a merge la Mahabodhi Stupa, construit de Ashoka, lângă copac sacru (un Pipal sau Ficus religiosa), sub care Buddha a primit iluminarea. Stupa este situat în mijlocul unui parc plin de temple, care poartă mărturie la locurile unde Buddha a trăit imediat după iluminarea, suntem în inima de budism. A reveni la hotel pentru micul dejun. Apoi continuă cu vizita multe locuri legate de viața lui Buddha, care a sosit în Bodhgaya, după mult timp a mers de-a lungul malurilor râului Niranjana. Timp la petrecere a timpului liber pentru activități individuale, înainte de a reveni la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 11 (B/-/D)
Bodhgaya – Varanasi Circuit India

Dupa micul dejun, se îndepărteze de Varanasi (km 260, aproximativ 6 ore), cel mai estic oraș din Uttar Pradesh, considerate ca fiind “Orașul Sfânt” pentru excelență în India. Varansi își datorează numele a doi afluenți de Gange: Varuna, care curge spre nord, și mici ASI, care curge la sud, între care se află în centrul istoric al orașului. Varanasi este hindus oraș prin excelență, de-a lungul mai mult de 100 de Ghats pelerini sale, care vin aici din toată țara, care desfășoară spălările sacre și a proceda la incinerare. La transferul de sosire la hotel și cazare în camere private. În după-amiaza târziu ne-am dus de-a lungul Ghats de a asista la o ceremonie Aarti. Întoarceți-vă la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 12 (B/-/D)
Varanasi: excursie la Sarnath Circuit India

În zori, excursie cu barca pe râul Gange, pentru a participa la spălările credincioșilor și trezirea a orașului sacru. Din barca puteți admira Ghats spectaculoase (pași) care duc în jos la râu și care au loc procesiuni sfinte. De asemenea, vizita Templul Vishwanath, în inima orașului vechi. A reveni la hotel pentru micul dejun. În după-amiaza scurt excursie la Sarnath (km 10), ultima oprire în călătoria noastră de-a lungul Calea de Gautama: Aici Buddha livrat prima sa predică. Un impact foarte mult punctul de vedere al stupa gigantic, într-o grădină mare, cu o multime de temple și mănăstiri, care include, de asemenea, Muzeul de Arheologie (inchis vineri), primul muzeu înființat în India, care adaposteste exponate minunate ale perioadei Maurya (secolul al doilea. AC ). La sfârșitul revenirea tur la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 13 (B/-/D)
Varanasi – DELHI Circuit India

Mic dejun. În timp de transfer la aeroport pentru zbor spre Delhi. La transferul de sosire la hotel și cazare în camere private. Timp liber pentru vizite individuale și cumpărături în profunzime. Cina si cazare la hotel.

Ziua 14 (B/-/D)
Delhi – MILAN Circuit India

Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare pentru aeroportul Milano Malpensa cu doar zbor direct Jet Airways, IATA sau alt transportator cu diferit de rutare. Sosire in cursul serii.Sfarsit servicii Circuit India.

 

 

 

 

Note Circuit India:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere Circuit India, individuale.

 

Hoteluri Circuit India:

Delhi: The Park, 4* superior (camera luxury)
Agra: Jaypee Palace, 4* superior (camera standard)
Lucknow: La Place Sarovar Portico, 4* (camera deluxe)
Sravasti: Hotel Lotus Nikko, 4* (camera standard)
Kushinagar: The Royal Residency (camera deluxe)
Patna: Hotel Maurya Patna, 4* (camera club)
Bodhgaya: The Royal Residency,4* (camera deluxe)
Varanasi: The Radisson, 4* (camera superior)
Delhi: The Park, 4* superior (camera luxury)

 

Preturi incepand cu:

Pret de persoana, minim 2, zbor cu Qatar din Milano

Camera dubla

Single suplimentar

Din 1° Noiembrie pana in 10 Decembrie 2014 si
din 1 Ianuarie pana in 31 Martie 2015

€ 2.220,00

€ 650,00

Din 1° Aprilie pana in 30 Septembrie 2014

€ 2.090,00

€ 540,00

Supliment pensiune completa Circuit India

€ 150,00

Supliment ghid local vorbitor de limba italiana

€ 470,00

Taxe aeroport supuse modificariilor

€ 393,00

Viza India

€ 95,00

Pret inregistrare de persoana Circuit India

€ 65,00

 

 
Circuit India
Circuitul se poate modifica în funcție de condițiile meteorologice și de drumuri.
Check-in timp la hoteluri este de obicei de la 14.00 la 12.00
Pentru a accesa unele temple sunt necesare pentru a elimina pantofi si sosete.
Tippingul nu este obligatorie, dar este recomandată pentru șoferi și ghiduri
Pentru a participa la această călătorie ia viza indian valabilă pentru o intrare dublă și Nepal. Având în India: Pașaportul trebuie să fie valabil pentru cel puțin șase luni, cu cel puțin două pagini libere și două fotografii tip pașaport de 5 x 5 și este, de asemenea, necesar pentru a completa în mod corespunzător și să semneze formularul on-line (http://www.indianvisaonline.gov.in/ Visa /). Având în Nepal: te pe site-ul (costa 25 dolari sau 21,00 €), prezentând un pașaport valabil pentru cel putin 6 șase luni, care trebuie să aibă o pagină gratuit, și 2 fotografii tip pașaport.

 

 
Circuit India
Un circuit de 14 zile pe urmele lui Siddhartha Gautama, să viziteze locurile legate de experiența religioasă și spirituală pe care a condus-l pentru a deveni Sakyamuni, adică “Sage din neamul Sakya,” Buddha istoric al ciclului cosmic. Pornind de la Delhi se ajunge treptat locurile de iluminare, nirvana, dar, de asemenea, Lumbini, unde Siddartha sa născut 566 ani înainte de Hristos, și Sarnath, lângă Varanasi, unde Buddha a dat prima sa predică. Excursie necesită o adaptabilitate mare pentru distanțe lungi pe drumuri nu întotdeauna într-o stare excelentă și frecvența acestor vizite. La cerere, puteți rezerva un ghid local vorbitor italian. Cel mai bun timp pentru a face această călătorie este din octombrie până în martie.