Circuit China ascunsa

  • Destinatie: China
  • Durata: 14 zile
  • Pret: $3820

Taxa include
• zboruri intercontinentale KLM sau alt operator de transport IATA, la clasa economic
• Zboruri interne cu Air China, China Eastern, China Southern, sau alți purtători IATA
• Cazare in camera dubla standard in hotelurile mentionate, sau în cazul în care nu sunt disponibile alte în aceeași categorie
• Tratamentul este indicat în cadrul programului (preparate din bucătăria chineză), cu o bautura racoritoare cu mese
• transferuri, vizitarea obiectivelor turistice și taxele de intrare așa cum este indicat în programul de
• vorbitor de limba engleză ghizi locali
• Gadget-uri, tag-uri sac și documente care să explice diverse
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Prețul nu include
• Din individ din China
• Taxele de aeroport pentru a fi incluse în bilet
• Toate taxele de aeroport locale, care trebuie achitate la nivel local
• Unele mese, băuturi, figuranti, sfaturi, gratuități, excesul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”
• Taxa de participare de 65,00 €

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIA – Chengdu Circuit China

Plecare de la Chengdu cu zbor KLM via Amsterdam. Mesele si peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
CHENGDU Circuit China

Ajunge în Chengdu și formalitățile vamale. Intalnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Timp liber pentru a se odihni. În după-amiaza începe excursii Chengdu, capitala Sichuan, orașul plăcut care pastreaza traditii stravechi: Casa de Dufu, de origine al celebrului poet al dinastiei Tang, și Wuhou Templul este dedicat Zhuge Liang, strateg militar din secolul al treilea AD Cina din China la hotel.

Ziua 3 (B/-/D)
CHENGDU Circuit China

Mic dejun la hotel. În dimineața vizita Giant Panda Centrul de Cercetare, acasa, la 50 de exemplare de ursi panda gigant și panda rosii mici, într-un parc mare, cu păduri de bambus. Site-ul este destinat pentru creșterea de animale, cu un centru de cercetare și o grădiniță în care copiii sunt îngrijiți. Un film prezinta evolutia cifrei de panda, obiceiurile, habitatul și eforturile de conservare a speciei. Continuați să Guanghan la 40 km nord de Chengdu pentru a vizita frumoasa Muzeul Sanxingdui. Muzeul oferă o colecție excelentă de artefacte descoperite în 1986, în mediul rural înconjurător și datate între 3000 și 5000 de ani în urmă: ceramica, jad, aur, măști de bronz, dar cel mai spectaculos dintre toate dimensiunile, unele mai mult de un metru înălțime. Aspectul pare că datează de civilizațiile antice ale popoarelor minoritare ale Regatului Shu, care a atins apogeul între 2000 î.Hr. și 1500 î.Hr. Dar site-ul este încă învăluită în mister. Întoarceți-vă la Chengdu și se opresc la Mănăstirea a luminii divine, un frumos complex budist din secolul al IX-lea. Cina la hotel.

Ziua 4 (B/-/D)
Chengdu – Jiuzhaigou Circuit China

Mic dejun la hotel. În transferul de dimineață la aeroport si zbor la Jiuzhaigou. Verifica după aproximativ 40 de minute de zbor și cazare la hotel. Situat chiar la granița de nord a Sichuan, Jiuzhaigou este un parc național frumos amplasat într-o lacuri alpine curate, cu culori strălucitoare. În Rezervația sunt protejate takin de aur rinopitechi. In zona sunt multe sate tibetane și valea este presarata cu locuri de cult din Tibet. Masa de prânz. Cina la hotel.

Note: De la Chengdu la Jiuzhaigou drumurile sunt de multe ori dur pentru acest motiv, am prefera zborul.

Ziua 5(B/-/D)
Jiuzhaigou Circuit China

Mic dejun la hotel. O zi dedicată plimbări în parc, inclusiv păduri, lacuri, cascade și trasee montane. Cel mai bun timp pentru a vizita parcul este de toamnă și de primăvară, care deși rece, sunt plăcute. Vara poate fi ploioasă, rece de iarnă. Masa de prânz. Cina la hotel.

Ziua 6 (B/-/D)
Jiuzhaigou – excursie la Huanglong Circuit China

Mic dejun la hotel. Plecare de dimineață pentru o excursie pe jos în vale Huanglong (128 km), presărată cu cascade și iazuri terasele de calcar de albastru, galben, alb și verde. Lacuri spectaculoase spatele Templul Huanglong. Vale, templul și zona înconjurătoare au fost declarat parc național în 1983. O perioadă deosebit de interesant pentru a vizita este în luna iulie, cu ocazia expoziției a templului, și atrage un număr mare de comercianți în minoritate Qiang. Masa de prânz. Cina la hotel.

Ziua 7 (B/-/D)
Jiuzhaigou – Chengdu Circuit China

Mic dejun la hotel. În odihnă dimineață în parc. Masa de prânz. În zbor după-amiază la Chengdu, sosire si cazare la hotel selectat. Cina la hotel.

Ziua 8 (B/-/D)
Chengdu – Emei Shan Circuit China
Mic dejun la hotel. Plecare de dimineață pentru a Emei Shan (200 km), una dintre cele patru munți sacre budiste din China. Vizitați templele și Baoguo Funu care sunt situate pe pantele de pe muntele Emei (3099 m), înconjurat de vegetație luxuriantă și plantații extinse de ceai. Structurile originale ale templelor dell’Emei shan au fost de aproximativ o sută de clădiri vechi, multe astăzi sunt plecat, dar muntele rămâne un loc de pelerinaj foarte mult iubit de către chinezi, și este sub protecția UNESCO. Masa de prânz la restaurantul din China. Cazare si cina la hotel.

Ziua 9 (B/-/D)
Emei Shan Circuit China

Mic dejun la hotel. O zi întreagă de mers pe jos și de vizitare a obiectivelor turistice din templele de pe partea de sus a Muntele Emei, în cazul în care telescaunul.Spumant Jinding Templului, templul de top de aur, caracterizata prin placi glazurate frumoase și înconjurat de balustrade de marmură albă, clădirea originală a avut un acoperis acoperit cu bronz de la care provine numele său. În zilele senine vă puteți bucura de o vedere splendida a văile din jur. Pranz la un restaurant local. În după-amiaza vizita Templul Wannian, durata de viață lungă a mănăstirii, cel mai vechi templu din Muntele Emei, dedicat Bodhisattva Puxian care călărește un elefant alb, și care este considerat protector al muntelui. Intoarcere la hotel si cina.

Ziua 10 (B/-/D)
Emei Shan – Leshan – Zigong Circuit China

Mic dejun la hotel. Plecare de dimineață la Leshan, renumit pentru său mare statuie așezat Buddha, 71 de metri de mare, sculptat în 713 AD în stâncă, la confluența a două râuri Dadu și Min Monaco de la un budist, pentru a proteja marinarii de la râu. Navă de croazieră oferă o viziune a statuii în toate restaurant din China prospettive.Pranzo. Continuați să Zigong. Cazare si cina la hotel.

Ziua 11 (B/-/D)
Zigong – Dazu Circuit China

Mic dejun la hotel. În vizita de dimineață a Zigong. Orașul a fost timp de secole de o mare importanță pentru puțuri sale subterane de apă sare, sarea nu a fost rafinat de peste 2000 de ani, iar orașul a prosperat pentru comerțul său, comercianții s-au îmbogățit și împodobit orașul de palate și temple. În Salt Muzeul ilustrează istoria. Zigong este, de asemenea, cunoscut pentru Muzeul Dinosaur, care adăpostește rămășițele a mai mult de 100 de dinozauri descoperite in 1972, printre care se află cele două mari Omeisauri mai mult de douăzeci de metri lungime. Masa de prânz la restaurantul din China. Unitate după-amiază la Dazu (113 km). Cazare si cina la hotel.

Ziua 12 (B/-/D)
Ziua Dazu Circuit China

Mic dejun la hotel. Zi plină de vizitare a obiectivelor turistice celebru artă Dazu Rock, datat între perioada Tang (secolul al IX-lea) și Song (XIII). Statuile și sculpturi de influență budistă, taoistă, și confucianiste, există mii de diferite dimensiuni și împrăștiate pe tot cartierul. Grupări sunt cele mai importante Bei Shan Hill Nord, Baoding Shan, Dealul Top prețioase. Peșterile conțin mii de Baoding basoreliefuri cu scene care descriu viața lui Buddha și viața de zi cu zi a poporului chinez del’epoca. Pesterile sunt acasa, la statui de Beishan mic și este accesat de o scara. Masa de prânz la restaurant și cina la hotel.

Ziua 13 (B/-/D)
Dazu – Chengdu Circuit China

Mic dejun la hotel. În dimineața, a reveni la Chengdu (294 km). Sosire si cazare la hotel selectat. Masa de prânz. Dupa-amiaza liber pentru vizitarea obiectivelor turistice individuale sau de relaxare. Cina la hotel.Sfarsit servicii Circuit China.
 

 

 

 

Note Circuit China:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere Circuit China, individuale.

 

Hotele utilizate in Circuit China

Chengdu Yin He Dinasty Hotel  4* Circuit China

Jiuzhaigou Hotel Ge Sang 3* Circuit China

Emei Shan Hotel Hongzhushan 4* Circuit China

Zigong Hotel Huidong 3* Circuit China

Dazu Hotel Ramada Plaza 4* Circuit China

 

 

Preturi individuale, minim 2 persoane

 

Camera dubla

Single suplimentar

Preturi aprilie, mai,septembrie, octombrie 2014

€ 4.100,00

€ 780,00

Preturi  iulie-august,noiembrie 2014 si martie 2015

€ 4.080,00

€ 760,00

Preturi decembrie 2014 si ianuarie, februarie 2015

€ 3.820,00

€ 680,00

Zbor suplimentar perioada  17 iulie- 15 august si
19-30 decembrie

€ 250,00

Taxe aeroport, supuse modificariilor

€ 464,00

Pret inregistrare Circuit China

€ 105,00

Viza China

€ 65,00

 

 
Circuit China
Acest circuit se poate modifica în funcție de zborurile interne operative.

Pentru a participa la acest circuit o viză din China, va avea nevoie de pașaport, care trebuie să fie valabilă timp de șase luni și de a lua o pagină gratuit, și o dimensiune pașaport fotografie, pentru a fi trimis la Asia , nu mai târziu de 20 de zile înainte de plecare.

 

Un circuit de 14 zile pentru a descoperi provincia Sichuan bogat în farmec istoric și frumusețea naturală. De la Chengdu, capitala provinciei și una dintre cele mai populate orase din intreaga China, unde a vizitat, printre altele, gigant centru de cercetare cu panda panda sale uriașe și Muzeul Sanxingdui a admira ramasitele culturii misterios omonim , continuă să nordul extrem al provinciei în frumoasa rezervația naturală din Jiuzhaigou, apoi înapoi spre sud pentru a descoperi Muntele Emei, unul dintre cele patru munți sacru pentru budiști, și admira Leshan Buddha gigant și peșterile impresionante de Dazu.

Timpul ideal pentru a vizita Sichuan, și în special parcurile, din martie până în mai și din septembrie până la începutul lunii noiembrie. Vara poate fi iarna ploioasă și rece.

Timpul ideal pentru a vizita Sichuan, și în special parcurile, din martie până în mai și din septembrie până la începutul lunii noiembrie. Vara poate fi iarna ploioasă și rece.