Circuit Australia – Triunghiul de aur

  • Destinatie: Australia
  • Durata: 20 zile
  • Pret: $10530

Pretul include
• zboruri Intercontinental dacă se specifică în programul (lăsând Italia)
• Zboruri interne mentionate in program
• alocația Bagaje, în conformitate cu reglementările în vigoare ale companiilor aeriene.
• Hotelurile enumerate,sau daca nu sunt disponibile, altele din aceeași categorie, pe baza de o cameră dublă standard,
• Tratamentul în cadrul programului
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
• Taxa de participare
• Helpline Service 24 ore 24.
Prețul nu include
• Asigurarea pentru a acoperi penalități de anulare excursie
• Bauturi, extras de natură personală, excedentul de bagaj
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”
• Taxele de aeroport (cu excepția cazului în indicat altfel).

Book Now

 

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
SYDNEY -Circuit Australia
Zi de plecare din mai multe orașe italiene direct la Sydney. Zboruri regulate
Ziua 2 (B/-/D)
SYDNEY – Circuit Australia

Sosirea în seara devreme. Transfer auto de nostru privat la Four Seasons ***** Oras Harbour cazare cameră.

Ziua 3 (B/-/D)
SYDNEY Circuit Australia

Zile libere disponibile pentru relaxare și activități individuale.

Sydney este una dintre icoane Australia, strălucitoare și vibrante, ofera frumuseti naturale incomparabile, cum ar fi golful său și de multe plaje, cum ar fi Manly sau Bondy, zonele istorice și mall-uri, teatre, spectacole culturale de toate tipurile și o frumoasă grădină botanică.

Ziua 5 (B/-/D)
SYDNEY – ADELAIDE Circuit Australia

Transfer gratuit de la aeroport și plecare la Adelaide. Sosire și de transfer în mod independent la Adina ***** Adelaide Treasury.

Ziua 6(B/-/D)
Insula Cangurului Circuit Australia
Călătoriei și zborurile către și de la Kangaroo Island prevede:

transfer la și de la hotel în Adelaide Circuit Australia
transferuri la și de la Kangaroo Island cu avionul
tur Kangaroo Island cu ghid vorbitor de limba engleza
excursie BBQ prânz
tur maxim de off-road în 6/8 participanți per vehicul

Kangaroo Island Australia este un loc cu adevărat spectaculos, unde puteți găsi stâncile cu vedere la mare furtunoasă, plajele liniștite, o culoare albastru ocean luminos, păduri vaste de eucalipt, golfuri protejate și golfuri ascunse.

Locuri vizitat:

Sigiliu Bay Australia- cel mai faimos punct de atractie este Kangaroo Island Parcul Natural Seal Bay, pe coasta de sud a insulei. Și “locul permanent de permanență la o colonie de aproximativ 500 rare, leii de mare australian.

Parcul National Flinders Chase – coasta presărat cu pietre este spectaculos, și salcâmi, banksias, și arbore de ceai în creștere doar în spatele golfuri fără ieșire la mare. Zona este un paradis pentru multe foci, lei de mare, vulturi de mare, păsări stufoasa si multe alte soiuri de floră și faună. Partea interioară a Parcului vede predominanța de eucalipt pădure, un loc de refugiu un număr de animale, cum ar fi canguri, canguri, possums, echidnas, goannas și ornitorincul. Koala sunt, de asemenea, multe de pe insula, care este unul dintre putinele locuri din Australia, unde vizitatorii le pot admira in habitatul lor.

Rocks remarcabile și Admiral lui Arcul – Aceste formatiuni de granit masive sta ridicat pe o cacealma cu săpături lor sucite, ciudate create de mii de ani de vânt, ploaie și pulverizați de la valuri.

Ziua 7 (B/-/D)
Adelaide – Alice Springs Circuit Australia

Transfer gratuit de la aeroport și pleacă pentru Alice Springs. Sosire si de preluare la magazin cetățean al vehiculului rezervat: Toyota Landcruiser cu kilometraj nelimitat și de asigurare de bază incluse.

Transfer gratuit la **** incamera vedere pe Muntele Crowne Plaza Alice Springs. Peste noapte la un hotel.

Alice Springs, un oraș de doar 24.000 de locuitori, este situat în centrul continentului australian ca o oază în deșert, înconjurat de Munții Stâncoși și înconjurat de un peisaj stearpă culori de nedescris, într-adevăr spectaculoase. Populația Aboriginal are o prezență puternică, nu este surprinzator, centrul oferă numeroase studiouri de arta unde poti cumpara tablouri autohtone frumoase si scumpe, dar, de asemenea, magazine de suveniruri mai accesibile legate de tradițiile vechi locuitorilor din aceste zone.

Locuri de vizitat:

- Telegraph Gara Veche

- Desert Park, deschis în martie 1997, a situat pe reliefurile de Mac Donnell Ranges: Aceasta este o introducere spectaculoasă a mediului deșert și fauna

- Flying Doctor Serviciul Royal, serviciile de urgență, punctul de elicopter de referință pentru întreaga Central Australia.

- Scoala a aerului, în care sute de adolescenti si copii primesc educația școlară prin radio.

Ziua 8 (B/-/D)
Alice Springs – Kings Canyon Circuit Australia

Astăzi, continuă să Kings Canyon de-a lungul Larapinta unității prin Ranges Vest MacDonnell. Vă sugerăm să vă opriți și să facă căile de diferite lungimi, dar fiecare în felul său interesant, cum ar fi: Simpsons Gap, Chasm Standley, Cheile Serpentine, Ormiston Gorge (cea mai lungă și mai provocatoare). Dincolo de centrul istoric al orașului Hermannsburg, acum site-ul de o comunitate Aboriginal, duce la Mereenie Road, un drum nou link la Kings Canyon National Park a fost deschisă oficial de turism numai 2 ani. De-a lungul modul în care se poate vedea un peisaj magnific: Gosse Bluff. Este o rezervă aborigen oficial inaccesibil, dar cu tact și educație pot accesa fără probleme. Veți ajunge, probabil, la Kings Canyon chiar înainte de apus, nu ratați magia culorilor în seara zilei de Canyon, probabil, de-a lungul celei mai scurte rute în aceeași, lăsând mai mult și mai greu pentru a doua zi dimineata. Peste noapte la Kings Canyon Resort **** cameră spa de lux.

Ziua 9 (B/-/D)
Kings Canyon – Ayers Rock Circuit Australia

În posibilitatea de dimineață de a călători într-o călătorie de aproximativ 3 ore prin valea. Continua la Ayers Rock. La sosirea în presupusa eliberarea de după-amiază de masina la depozitul de la aeroport.

Întâlnire cu personalul Longitude 131 ° și transfer la stațiunea în mijlocul Outback. Cazare într-un cort de lux. Toate mesele și activitățile incluse.

Simbolul chintesența Australia: alura de Ayers Rock. Acest monolit misterios de nisip nu este o stâncă, dar vârful de un conglomerat de pietre, partea de jos a ceea ce a fost un lac interior acum aproximativ 600 de milioane de ani. Pentru aborigenii, Stânca este “Locul Sfânt of Dreams”, și toate în jurul valorii există picturi rupestre. Și “interesant de observat modul în Rock schimbă drastic culoarea in functie de lumina si timp. Dincolo de complexul hotelier Ayers Rock Resort, unde veți sta noaptea, introduceți nell’Uluru National Park (17 RON). du-te repede la momentul Olgas, munții sacri aborigene și apoi înapoi până la Ayers Rock, în timp pentru a admira spectacolul pe care la asfințitul soarelui creează în jurul monolit.

Ziua 10 (B/-/D)
Circuit Australia

O tabără de corturi de lux este unic în stilul său pentru cei care doresc să savureze gustul de aventura, fără a sacrifica de lux; 3 km de la Ayers Rock Resort, în inima de Uluru Kata Tjuta Parcul National, cu vederi spectaculoase de monolit. De cazare 15 în lojă de corturi sunt echipate cu toate facilitățile, de la aer condiționat telefon direct, de la lenjerie de cuvertură de pat la uscătoare de păr, CD player, etc. Partea centrală a “tabără safari de lux” este numit Dune Casa și include o zonă de bar, un restaurant și un etaj observator acoperit de o perdea viziune futurista cu spectaculos monolit Ayers Rock.

Posibilitatea de excursii:

Eco Walk – plecare dimineata devreme pentru a descoperi viața plantelor și animalelor din deșert care trezește. Mic dejun, ceai, cafea și băuturi disponibile.

Songlines, Sunset și Startalk – O “excursie special, prin magia de zori amurg de poezie, de a înțelege lumea aborigenă, în toate nuanțele sale. O atenție deosebită va fi acordată melodiile, numit “SongLine”, care sunt transmise din generație în generație și care reflectă etica de oameni Aboriginal. Vizita la Centrul Cultural Aboriginal pentru a afla mai multe despre istoria, arta si artefacte. Înapoi în deșert pentru o băutură de la apus de soare, apoi cina sub bolta înstelată.

Uluru “In Gorge” Apus de soare Dramatic – Un alt mod de a se bucura de apus de soare. Vă puteți aștepta la o excursie pe jos la baza de Ayers Rock; abordarea de apus de soare, se va muta într-un defileu de a vedea apusul dintr-o nouă perspectivă de la “interiorul” monolit. În timpul apus de soare, Ayers Rock se schimbă dramatic, iar spiritualitatea de acest loc magic pare sa se trezeasca.

Ziua 11 (B/-/D)
Ayers Rock – SILKY OAKS B Circuit Australia
În timpul zilei, transfer la aeroport si plecare spre Cairns. Ajunge în Cairns și transfer la stațiunea Silky Oaks. Serviciu de mic dejun este inclus pentru întreaga perioadă de ședere.
Ziua 12 (B/-/D)
OAKS SILKY Circuit Australia
Serviciu de mic dejun este inclus pentru întreaga perioadă de ședere. Amplasat în pădurile tropicale din Daintree, una dintre cele mai vechi din lume, pe marginea Cheile Mossman, Silky Oaks Lodge este un complex de lux și o bază ideală pentru a explora partea de nord tropicale din Queensland Australia.

Cu vedere spre râul Mossman, Silky Oaks Lodge Daintree este baza ideală pentru explorarea regiunii de nord a tropicale Queensland de Nord Australia. Este o Eco-lodge construit pe malurile râului Mossman, toate “în interiorul Parcului National Daintree Rainforest, stabilit în vegetație luxuriantă, un paradis exclusiv pentru cei care doresc să se cufunda in natura, departe de tot. Este o cabană, construit cu materiale naturale, în cazul în care dispune de mobilier din lemn care dau o notă de clasă la această proprietate elegant. Frumos este noul “Vindecarea Waters Spa”, în cazul în care tratamente sunt practicate cu produse naturale, în armonie cu “cultura Aboriginal vechi. Și “prevăzut pentru toți oaspeții la Silky Oaks un program complet de excursii, care sunt însoțite de ghizi experimentati.45 Treehouse au fost proiectate pentru a asigura maxim de intimitate. Construit din lemn, sunt înconjurat de natură luxuriantă, au o mică zonă de relaxare și o verandă cu hamac. Acestea sunt dotate cu paturi king size, aer condiționat și ventilator de tavan, telefon, minibar, baie cu duș / cadă, CD player, uleiuri arzător pentru aromoterapie.

Ziua 13 (B/-/D)
: SILKY OAKS – Lizard Island Circuit Australia

Mic dejun și cina incluse. Returneze masina la aeroportul din Cairns. Plecare dimineata tarziu pentru Lizard Island. Sosire si cazare la Lizard Island Resort **** Room Suite Anchorebay ..

Ziua 14 (B/-/D)
14 ° -17 ° zi: Lizard Island Circuit Australia

Zile libere disponibile pentru relaxare și activități individuale.

Cunoscut sub numele de “Jewel din Marea Barieră de Corali” Lizard Island Circuit Australia este renumit pentru localizarea sa pe Barieră de Corali, a carei frumusete extraordinara poate fi văzut pe o distanță scurtă. A se arunca cu capul sau o baie la faimosul “gaura de cod” este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le puteți face sub apă. Aveți posibilitatea să înoate cu pesti tropicali, cum ar fi groupers “cartofi” gigant, vizitați “Clam Garden”, în cazul în care sunt scoici gigant, bivalve mult de 150 de ani. Înconjurat de o mare plin de pește, Lizard Island oferă multe oportunități pentru cei care iubesc pescuitul. Lizard Island este situat la nord de Australia și a fost numit de către Captain Cook, care a remarcat prezența de șopârle timide, care trăiesc acolo.

Cazare și hrană de cea mai înaltă calitate, împreună cu temperaturi tropicale pe tot parcursul anului, și frumusețea naturală incredibilă a insulei a câștigat o reputație ca o destinație ideală pentru vacanțe.

Recent renovat într-o manieră substanțială, statiunea este astăzi în toată splendoarea ei. Ea are 40 de apartamente de lux. Toate camerele oferă pivacy maxim și au vedere la mare și recif (cu excepția 6 camere Anchor Bay.

Să pregătească un picnic prânz, și cu barca ta mica ajunge una dintre cele 24 de plaje private, în cazul în care va fi doar spectatori de un ceresc set.

Există numeroase activități gratuite: sală de sport, excursii cu catamaranul, excursii cu barca de fund de sticlă, angaja laterale mici, utilizarea de terenuri de tenis zi și noapte. Posibilitatea de a inchiria snorkeling, și de pescuit (la mare adâncime nu), și cursuri relevante, precum și plimbări în natură, slide show, picnicuri pe plajă.

Pentru o taxa: masaje și tratamente de înfrumusețare la centrul spa Pavilionul, scufundări (nu există cursuri PADI Open Water) și snorkel Marii Bariere, pescuit la mare adâncime.

Cum se ajunge acolo: zbor de la Cairns (aproximativ o oră / maximă permisă 16 kg bagaj de persoană).

Ziua 18 (B/-/D)
Lizard Island – CAIRNS Circuit Australia

În timpul zilei, a reveni la Cairns. Ultima noapte de la Shangri-La Marina ***** Australia in vederea de lux la mare.

Ziua 19 (-/-/-)
Circuit Australia Cairns – ITALIA
Transfer gratuit la aeroport de plecare si pentru a reveni la Italia.
Ziua 20 (-/-/-)
ITALIA

Sosirea în dimineața

 

 

 

 

Note Circuit Australia:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare la Circuit Australia, incepand de la:

 

 

Hotels Circuit Australia

Sydney: Four Seasons *****

Adelaide: Adina Adelaide Treasury *****

Alice Springs: Crowne Plaza Alice Springs ****

Kings Canyon: Kings Canyon Resort****

Ayers Rock: Longitude 131°

Silky Oaks: Silky Oaks Lodge Daintree

Lizard Island: Lizard island Resort ****

Cairns: Shangri-la Marina*****

 

 

 

Pret de persoana, minim 2 € 10.530,00
Taxe aeroport(supuse modificariilor)
Taxa de inregistrare la Polita Risc Zero € 65

 

 

O călătorie independenta in Australia, cu spații de cazare elegante și luxoase se pot relaxa și bucura de culori și arome din Australia. Exploreaza dinamic și elegant Sydney Australia cu parcuri verzi și plajele sale celebre; Descoperiți frumoasa Insula Cangurului Australia în care mai multe animale trăiesc, inclusiv liber amuzante leii de mare și Koala leneș; savura un cocktail în timp ce se bucură de vedere unică de Uluru la apus de soare, departe de masa de turiști; cufundați-vă în pădurile tropicale Daintree de a sta într-o lojă exclusiv eco și în cele din urmă se pot relaxa pe una dintre plajele de la Lizard Island Australia, insula este, de asemenea, cunoscut sub numele de “Jewel din Marea Bariera de Corali Australia.”