Circuit Australia – Sydney si Surf

  • Destinatie: Australia
  • Durata: 11 zile
  • Pret: $1830

Pretul include
• USB Flash Drive, cu o copie electronică de toate actele, inclusiv bilete de avion (pentru deplasare mai mare de 3000 de euro pe persoană)
• Referirea electronic pentru “Australia (gratuit dacă a fost emis de către noi numai pentru cetățenii italieni)
• Asigurare pentru îngrijire medicală (de până la 10.000 €), repatrierea și deteriorare a bagajelor (până la 1.000 €), cu posibilitatea de integrare.
• asigurare “risc zero”
• Kit de călătorie și materiale informative.
• Toate zborurile din clasa economic
• Transferurile la și de la aeroporturile din Australia antrenorul (în cazul în care este indicat în cadrul programului)
• Cazare conform programului (toate pensiuni cu lenjerie incluse în camera cu 4 paturi sau mai mare)
• Mesele conform programului (B / L / D)
• Surf lecții cu instructori profesioniști și stabilirea
• placă de surf, costum și accesorii necesare pentru surfing
• Taxele de intrare la parcurile vizitate în excursii incluse.
Prețul nu include
• Sfaturi
• Băuturi
• Extra personal
• asigurări și alte dotări opționale
• de stat și locale Taxele nu sunt în vigoare la data de listare

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
Milan / Roma – Brisbane Circuit Australia

Plecare de la alte orașe italiene: citate la cerere. Începând cu dimineața târziu.

Ziua 2 (B/-/D)
Brisbane Circuit Australia

Tranzit în Hong Kong. Pentru pasageri în tranzit în Hong Kong Economiei, care este mai mult de 6 ore, prin următoarele opțiuni libertatea de a alege de la: 1. Big Bus Tour + Peak Tramvai Skypass. 2. Bilet Ocean Park. 3. Plaza Premium Lounge (pentru un maxim de 6 ore).

Sosirea în Brisbane în seara devreme. Transferați de transfer cu autobuzul la pensiune. Base Brisbane Central Backpakers 6 camere dormitor

Ziua 3 (B/-/D)
Brisbane Circuit Australia

Zi la petrecere a timpului liber pentru a vă relaxa și activități individuale. Hike / vizita recomandat Lone Pine Koala Sanctuary

Brisbane, deși este de populație de-al treilea cel mai mare oras din Australia, nu și-a pierdut caracterul de un oraș mic în inima rural.

Apoi, du-te la descoperirea adevăratului Brisbane, contrastele armonioase între moderne zgârie-nori și casele vechi din lemn, fără lipsit de spații verzi, cum ar fi Grădinile Botanice, situat în apropiere de Regele George Square și impresionant Primăria, sediul primăriei . Pentru iubitorii de artă, vă recomandăm o vizită la Centrul Cultural, Galeria de Artă, Muzeul și Complexul Performing Arts. Nu uita chiar Presbyterian Biserica Sf. Paul, construită în 1889, și Casa Parlamentului, proiectat de arhitectul Charles Tiffin în 1865 între o plimbare și o altă, Brisbane oferă diverse opțiuni de luat masa:. Printre toți Mic dejun Creek hotel , unul dintre cele mai vechi pub-uri din oraș, sau Riverside PlazaBrasserie, și chiar Queen Street, mărginită de copaci idealul strada pentru o escală. Chiar și în bucătărie nu este o excepție, feluri de mâncare pe bază de pește și crustacee (crabi, stridii, păstrăv coral și Barramundi), fructe tropicale proaspete și o mulțime de ea.

Trecerea GapRoad Scenic te ridici de la Australian Woolshed (care a câștigat premiul cel mare de la Queensland Turism Australia) și cei care ar putea dori să se bucure de un ceai tipic australian.

A recomandat, de asemenea, o vizită la studiourile Warner Bros Movieworld din, Australia Hollywood Gold Coast. Cu această ocazie, puteți descoperi trucuri cinematografice cele mai incitante. Pentru cei care doresc să se strânge Koala și alte animale drăguț Outback merita vizitate Lone Pine Koala Sanctuary (Info despre Koala – Circuit Australia ).

Ziua 4 (B/-/D)
Beachfront Camp Circuit Australia

La ora 07.00 plecarea de la Street Station Roma (nivelul 3), vă rugăm să fiți pe site-ul 20 de minute înainte. Plecare spre sud, la un moment dat de elegant noastre Beachfront Camp X la fața locului în cazul în care veți obține târziu în dimineața. Cazare în bungalouri pentru 6/10 de oameni. Aceasta poate avea loc pe camerele cu două paturi (nu richiedibili de la “Italia). Dupa-amiaza relaxa știind noi prieteni și de a explora zona. După cină tot în jurul focului pentru a asculta … sau spune experiențele lor de navigare.

Aceasta este posibilitatea reală în distracție sau pasiune numărul unu în Australia și într-adevăr trăi din plin de ceea ce aceste piese se numește surf și stilul de viață plajă:

Surf sau să învețe să navigheze în plaje frumoase și de la distanță
Fiind într-un parc național magnific
Apreciați cultura Surfing australian
Întâlni personal cu adevărat unic și de distracție și întâlni noi prieteni
Surf, dar, de asemenea, participa la festivitățile de seară
Surf, dar, de asemenea, juca volei, lenevind la piscină, utilizați caiac pentru a observa delfinii și balenele, sa te distrezi cu noi prieteni .. sau de a folosi Kangaroo Golf.

 

Ziua 5(B/-/D)
5-7-spot X Beachfront Camp Circuit Australia

Următoarele trei zile va fi de a “preda distracție în natura acestui parc national spectaculos și, în același timp adevărat arena de surfing. Dar amintiți-vă, sunteți un începător sau expert sau pentru a naviga în fiecare zi, vom dedica doua sesiuni pentru a finaliza acest sport magnific însoțită de instructorii noștri.
Video Circuit Australia

Ziua 8 (B/-/D)
Beachfront Camp X-Spot Sydney Circuit Australia

Ultima dimineață dedicată în întregime la surf. E timpul să plece. Destinație lângă Sydney. Dupa amiaza transfer cu autobuzul la Sydney. Sosire si cazare la pensiune.

Base Backpackers Sydney dublă / twin Baie.

Ziua 9 (B/-/D)
9-10 Sydney Circuit Australia

Zile disponibile pentru relaxare și pentru activități individuale. Excursie optionala recomandat Sydney cu bicicleta! Dacă totuși doriți să dedice la celebrele plaje de navigare de oferte Sydney?

Ziua 10 (B/-/D)
Sydney – Milano / Roma Circuit Australia

Transferați cu serviciu de transfer de la aeroport si plecare să se întoarcă în Italia.

Prelungiri posibile de călătorie:

Ayers Rock

Cairns Rainforest și Marea Barieră de Corali.

Ziua 11 (B/-/D)
Milano / Roma Circuit Australia

Sosirea în dimineața.

Sfârșit de servicii

 

 

 

 

Note Circuit Australia :

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.


Taxe individuale de partecipare Circuit Australia, incepand de la:

 

Pret individual , in camera de 4 Circuit Australia

Pret Inscriere Taxe aerop. Viza Total
€ 1.830,00 € 65,00 € 0,00 € 470,00 € 0,00 € 2.365,00

 

 

Durata viajului: 12  zile Italia/Italia
Localitati: Brisbane, Sydney, Spot X beachfront surf camp.
Perioada disponibila: Tot anul  
Tip de viaj: individual
Calendar de plecare: Din Roma si Milano Joia si Duminica
Servicii Speciale Pentru pasagerii din Economia și Premium Economia cu tranzit în Hong Kong, care este mai mult de 6 ore, prin următoarele opțiuni libertatea de a alege de la: 1. Big Bus Tour + Peak Tramvai Skypass. 2. Bilet Ocean Park. 3. Plaza Premium Lounge (pentru un maxim de 6 ore).
Perioada de valabilitate: Din 1 iulie 2014 pana in 30 septembrie 2015 (în funcție de disponibilitate la clasa N pe bilete de avion Cathay Pacific. Rezervari de la 20 iunie – 30 septembrie 2014)
HOTELS
Brisbane Circuit Australia Base Backpakers Brisbane central 6 bedroom rooms
Spot X beachfront surf camp Circuit Australia Stil dormitor, 4-10 paturi (la nivel local pot solicita cazare in camera dubla rezervare nu este de la Italia
Sydney Circuit Australia Base Backpakers Sydney  central 6 bedroom rooms
Suplimente Circuit Australia Suplimentar plecare in10 iun. pana in12 aug. 2014, din16 pana in 31 dec. 2014 din10 iun. pana in 12 aug. 2015 € 354
 
Supliment cazare pensiune într-o cameră dublă Brisbane si Sydney
€ 119
  Sydney cu bicicleta € 85
  Croazieră dimineață pe Sydney Harbour cu masa de pranz € 47
  Extensie de 2 zile si o noapte la Ayers Rock Tented și excursii incluse € 648
  Extensie Cairns și Bariera de Corali, Adelaide și Kangaroo Island la cerere la cerere

 

 

Unitățile sunt bazate pe prețurile medii care nu țin cont de variațiile sezoniere, dar ele dau un preț orientativ idee. Pentru citat exacte, vă rugăm să ne contactați. Camere disponibile de diferite categorii, prețuri la cerere. Categoria de hoteluri nu este doar oficială, dar, de asemenea, reflectă judecata a celor care au rămas sau au inspectat facilitățile pentru tine.