Circuit Australia – Notiuni de baza Australia

  • Destinatie: Australia
  • Durata: 14 zile
  • Pret: $3440

Pretul include
• Referirea electronic pentru “Australia (gratuit dacă a fost emis de catre noi)
• Asigurare pentru îngrijire medicală (de până la 10.000 €), repatrierea și deteriorare a bagajelor (până la 1.000 €), cu posibilitatea de integrare.
• Politica de a acoperi penalități de anulare excursie de până la o sumă asigurată de € 5.000,00 cu posibilitatea de integrare
• Kit de călătorie și materiale informative.
• Toate zborurile din economie clasa de bagaj de 20 kg
• Transferuri la aeroporturile ca planificate
• Hoteluri auto 4 stele si 4 stele cina ca programate
• Masa inclusa așa cum este indicat în program unde
• Excursii ca pe program
• Taxele de intrare la locurile vizitate
Prețul nu include
• Bauturi, sfaturi, extra.
• Orice altceva nu este menționat în prețul include sau în altă parte în program
• de stat și locale Taxele nu sunt în vigoare la data de listare

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ITALIA – SYDNEY Circuit Australia
Plecare din Italia, cu un zbor programat Qantas / Cathay Pacific prin Hong Kong.
 

Ziua 2 (B/-/D)
SYDNEY Circuit Australia

Asistenta la sosire cu ghid în limba italiană

Transfer cu minivan la hotel

Harbour Rocks Hotel Bay View Room ****

Pentru luna de miere așteptati cu sticla de sampanie de vin spumant în camera de cazare într-o cameră superioară (junior suite), în funcție de disponibilitate la sosirea la hotel.

Ziua 3 (B/-/D)
SYDNEY Circuit Australia

Tur de o zi al orasului cu ghid și prânz incluse în croazieră italiană pe Sydney Harbour.

Check-out: Sydney 08:30 – Întoarcere: 17:45 aproximativ

Întâlnirea cu ghidul dvs. și începe turneul în autocarul care ne va purta prin Sydney până la plajele de nord a orașului. De-a lungul modul în care puteți admira Opera, Parlamentul, frumoasa Darling Harbour și Harbour Bridge, vedere uluitoare la Milsons Point, și Hyde Park. După ce în Manly, una dintre cele mai populare plaje de windsurf din Sydney, timp să se relaxeze pe plajă sau de a face cumpărături de-a lungul cursului. Întoarceți-vă la oraș trece Freshwater Bay și Curl Curl, programată pentru plecarea 12:15 e de croazieră golf spectaculos în care va fi servit prânzul. La sfârșitul anului, aterizarea și plecarea în jurul 14:30 în autocarul pentru a continua turul orașului și plajele de la sud.

Vom traversa zona istorică a Rocks, prima așezare europeană în Australia, care se află pe o stâncă pe malul de vest a Sydney Harbour Bridge conectat la North Shore; putem admira Catedrala St Mary, dar, de asemenea, colorate Chinatown locale, Primaria, frumos Sydney Aquarium, care se mândrește cu trei bazine oceanice ancorate direct în golful, Casino, și mai libertin Kings Cross. Apoi ajungem la plaja Bondi, la sud de orașul, probabil cea mai cunoscuta plaja din Sydney datorită fotografatissimi salvamari, personaje istorice, mult iubit de australieni, pe terenul de golf aproape de plajă există pietre cu sculpturi in piatra aborigene.

Ziua 4 (B/-/D)
SYDNEY Circuit Australia

Ziua dedicată relaxare și activități individuale.

Du-te special Australia pentru luna de miere: pentru toți luna de miere în tranzit în Sydney între mai și 31 octombrie, va oferim o croazieră cină pe Sydney Harbour cu o masă cu vedere la golful garantat.

DESCRIEREA SYDNEY

Vrei să trăiești o zi ca legendarul surfer pe plaja Bondi:? Http :/ / www.letsgosurfing.com.au/

Ziua 5(B/-/D)
Sydney – Ayers Rock Circuit Australia

Transferați cu minivan la aeroport

Sosire si transfer la serviciu de transfer de la Ayers Rock Resort la hotel.

Desert Garden Resort **** cameră delux.

După-amiaza este dedicata frumos sunet de tăcere cină cină

Sound of Silence Cina

plecari zilnice

Turul poate fi anulat din cauza vremii nefavorabile.

O oră înainte de apus de soare de la un hotel parte directă într-o zonă specială a parcului la Ayers Rock.

După ce se bucură de un cocktail în timp ce uitam de apus de soare peste Uluru, și de a asculta sunetul de didgeridoo (faimosul instrument de vânt Aboriginal) să aibă loc la locurile masa în deșert ..

Atmosfera este cu adevarat interesant. Și când sunetul cina Silence începe în tăcere se aude doar sunetul vântului. După cină, când cerul este acoperit cu stele, acestea vor fi afișate la dispoziția oaspeților. Cerul sudic este minunat și unic admira frumusetea maiestuoasa de nori Magellan, Crucea de Sud și multe alte constelații.

Ziua 6 (B/-/D)
Ayers Rock Circuit Australia
Mic dejun souvenirbakpack (faimosul rucsac de “Ayers Rock Resort cu un picnic gustos inclus)

Vizita de dimineață la monolitul Ayers Rock pentru “răsărit și un tur al bazei

Dupa-amiaza dedicat pentru a vizita Olgas și monolitul la apus de soare.

Excursii cu ghid vorbitor de limba engleza.

Italiană-ghid vorbitor disponibil la Ayers Rock pentru sejururi de luni, miercuri și vineri la 1 aprilie la 30 iunie și de la 12.un-03.treizeci și unu, chiar și în zilele de duminică de la 1 iulie la 30 noiembrie Vezi suplimentul relevant

Descrierea Ayers Rock și locuri de vizitat Situat la:

Ayers Rock, simbolul chintesența de Australia. Acest monolit misterios de nisip, situat la 500 km sud-vest de Alice Springs, este top 350 m și lățime de 7.5 km nu este o stâncă, dar vârful de un conglomerat de pietre, partea de jos a ceea ce a fost un lac interior despre 600 în urmă cu milioane de ani. Pentru aborigenii, Stânca este “Locul Sfânt of Dreams”, și toate în jurul valorii există picturi rupestre. Și “interesant de observat modul în Rock schimbă drastic culoarea in functie de lumina si ora: nuante de la rosu la violet, până când întunericul totală care determină căderea nopții. Puțini oameni știu că ea a fost descoperit de William Gosse în 1873 (anul anterior Ernest Giles a luat-o la un deal la distanță!) Și dedicat primului-ministru la acea vreme, Henry Ayers.A distanța scurtă de monolit a Uluru la frontierele din Parcul există, de asemenea Olgas (Olgas – o serie de 36 de magnifice “domuri” naturale – sunt considerate a fi rezultatul a secole de vânt și eroziune ploaie.

Numele lor Aboriginal Kata Tjuta înseamnă locul de multe capete.

Teoria ne spune că, probabil, odată ce au fost Olgas un monolit mare – cel mai mare din Ayers Rock – transformat și apoi împărțită în mai multe munți rotund doar ca urmare a fenomenelor naturale).
 

Ziua 7 (B/-/D)
Ayers Rock – CAIRNS Circuit Australia

Dimineață, la petrecere a timpului liber pentru activități individuale.

Transfer la serviciul de transfer al stațiunii la aeroport si plecare spre Cairns.

Sosire si transfer la serviciul de transfer al stațiunii la hotel.

Kewarra Beach Resort **** / *

noapte de cazare

Ziua 8 (B/-/D)
CAIRNS Kuranda-TRAIN – Skyrail – Și Tjapukai Aboriginal THEATER Circuit Australia
Zi plină Kuranda Scenic Rail, Skyrail, Tjapukai

Plecări zilnice în limba engleză

Transferuri la și de la “hotelul inclus

Transfer la stația de autobuz Cairns, întâlnirea cu ghid vorbitor de limba engleză și de plecare cu trenul de-a lungul unul dintre cele mai pitorești rute feroviare din Australia, pe marginea de pădure deasă și tăcut. O călătorie lentă reconstituie cărările cele vechi care duc de la primii pionieri dezvăluie ochii plantatii mari de zahăr și ceai, și cade Barron. Așa că am ajunge la stația de Kuranda în cazul în care va avea o oră și jumătate de timp liber pentru a merge în jurul valorii de magazine sau de miercuri până vineri, și duminică, la piețele Kuranda. Turul apoi continuă în jos la marginea telecabina, cu vedere la pădurile tropicale în tăcere (ne vom opri la două locuri speciale, situate pe partea de sus a copacilor să se bucure de cele mai bune de acest spectacol natural), până când ajunge la Tjapukai Aboriginal Cultural Park, în cazul în care vă sunt de așteptat să pranz tip bufet (nu sunt incluse). La sfârșitul veți avea timp pentru a vizita parcul și să respecte diverse activități: dansuri, exemple de cultura aborigenilor și de viață, video de pe istoria acestui popor și noua versiune de brand etapă cu lumini moderne cu laser. Atât filmul și teatrul au înregistrat comentariu în italiană. După întoarcerea la autobuz la hotel.

 

Ziua 9 (B/-/D)
CAIRNS – Thala BEACH Circuit Australia
În transferul de dimineață de minivan la Thala Beach situat între Cairns și Port Douglas.

Cazare la Thala Beach Resort **** / *

Complexul este situat pe o peninsulă luxuriantă de la plaje lungi de nisip accesibile numai din statiune. Eleganța și liniștea transforma vacanță pe litoral într-un sejur cu adevărat exclusivist.O bucătărie à la carte este delicios și variat și există multe activități disponibile pentru cei care iubesc nu doar de relaxare.
 

Ziua 10 (B/-/D)
Thala BEACH – Marea Bariera de Corali Circuit Australia

O zi dedicată “excursie pe Marea Barieră de Corali cu croaziere barca esclusivaPoseidon.

Excursie Nell “include transferuri, activități la bord, bărci pentru a explora RREEF, echipament de snorkelling dimineață și gustări după-amiaza, bufet de prânz. Posibil scuba diving chiar (suplimentar contra cost) Astăzi vom explora recif și Angicourt Panglică, printre cele mai frumoase și neatinse de Marea Bariera de Corali.

Ziua 11 (B/-/D)
Thala BEACH EXPLORAREA chestia aia cu aborigene Circuit Australia

Aduce pantofi de mers pe jos confortabil, pantofi de plajă și de sport

Acesta trrascorre dimineața cu familia Walker Aboriginal aparținând clanului de Kuku Yalanji.

Vom explora împreună cu ei ascultarea pădurilor virgine pentru unele povesti Aboriginal si legende din zona. În timpul plimbare nostru în pădure, veți afla despre utilizarea tradițională a plantelor pentru alimente (Bush Tucker) și pentru uz medicinal (medicament Bush), precum și să învețe alte secrete pe care natura le poate oferi acest lucru pentru oricine care respectă și protejează

Ziua 12 (B/-/D)
Thala BEACH Circuit Australia
Zi la petrecere a timpului liber pentru a vă relaxa la mare.
 

Ziua 13 (B/-/D)
Thala BEACH – ITALIA Circuit Australia

Posibilitatea de prelungire a șederii sau transfer la aeroport cu minivan la stațiune și plecarea pentru întoarcerea în Italia.

Ziua 14 (B/-/D)
ITALIA Circuit Australia

Sosirea în dimineața

Ziua 15 (B/-/D)
Extensii recomandate Circuit Australia

Poate fi adăugat după Ayers Rock Darwin și Parcul National Kakadu, înainte de a ajunge la Cairns

 

 

 

 

 

Note Circuit Australia:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare Circuit Australia, incepand de la:

 

De persoana, camera dubla € 3.440,00
Taxa de inscriere, si polita risc zero € 65,00
Taxa aeroport, supusa modificariilor € 346,00
Reducerepentruluna de mierecuplu € 100,00
SUPPLEMENTI ED ESCURSIONI FACOLTATIVE
Plecari din alte localitati italiene € 120,00
Plecari din 30 decembrie pana in 17 iulie si din 11 august pana in 17 decembrie € 0,00
Plecari din 18 Iulie pana in 10 August si din 18 pana in 30 decembrie (pret informativ) € 201,00
Asistenta in italiana la aterizare € 96,00
Transferuri în Australia cu cost maxim pentru un transfer de mașina personală € 39,00
Transferuri în Australia cost maxim autocar pentru transfer € 19,00

 

 

Notă:
Acest itinerar poate fi modificat în funcție de nevoile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

Costul de hoteluri enumerate pot varia în funcție de sezon, evenimente locale și evenimente internaționale.

Costuri supuse confirmării în funcție de disponibilitate din hotelurile mentionate.