Circuit Armenia – Un sejur Biblic

  • Destinatie: Armenia
  • Durata: 9 zile
  • Pret: $1610

Pretul include
• programate zboruri Alitalia Roma / Yerevan / Roma la clasa economic
• Hoteluri menționate, sau în cazul în care nu sunt disponibile alte în aceeași categorie, bazat pe o cameră dublă standard
• Mesele ca pentru fiecare program (pensiune completa)
• taxele de transferuri, turistice și de intrare
• italian ghid local vorbitor de-a lungul turului
• Gadget-uri, tag-uri sac și documente care să explice diverse
• Asigurare pentru “asistență medicală, repatrierea și deteriorarea bagajelor
Prețul nu include
• taxele de aeroport
• Bauturi la mese, sfaturi, gratuitățile, excesul de bagaje
• Taxele pentru camere foto sau video
• Excursiile optionale si orice altceva care nu sunt prezentate în “pretul include”
• Taxa de înregistrare se ridică la € 65.00

Book Now

 

 

Ziua 1 (-/-/-)
ROMA – Erevan Circuit Armenia

Conduce la Erevan în zbor de seara târziu cu Alitalia. Peste noapte la bord.

Ziua 2 (B/-/D)
Erevan Circuit Armenia

Sosirea în primele ore ale dimineții, formalitățile vamale și transferul la hotel. Mic dejun. Timpul disponibil. Masa de prânz. Dupa-amiaza dedicata tur panoramic al orasului. Vom vizita (intrări inclus): Institutul de Manuscrise vechi Matenadaran, care adaposteste manuscrise importante de oameni de știință distinși și oameni de știință, precum și primele cărți tipărite în Armenia datând din secolul al XVI-lea. Vizita monumentul Mair Hayastan, mama Armenia, de unde vă puteți bucura de o vedere frumoasă a orașului. În vizita după-amiază la Tsitsernakaberd, memorial și muzeu dedicat victimelor genocidului armean de 1915. Peste noapte la un hotel.

Ziua 3 (B/-/D)
EREVAN – Ashtarak – Amberd – Erevan Circuit Armenia

Mic dejun la hotel. Plecare cu autocarul la Ashtarak și vizita biserica Sf. Astvatsatsin. Continuarea perAmberd, un complex de cetate pe versantul Muntelui Aragats. Masa de prânz. În vizita după-amiază la Mănăstirea Hovhannavank și complex religios Saghmosavank. Întoarceți-vă la Erevan. Cina si cazare.

Ziua 4 (B/-/D)
EREVAN – LAKE SEVAN – Haghartsin – Dilijan Circuit Armenia

Mic dejun la hotel. Plecare cu autocarul la lacul Sevan, care este situat la 2.000 de metri deasupra nivelului mării. Vizitați Noraduz unde există monumente de diverse perioade și o cantitate mare de khachkars (cruci de piatra), una dintre expresiile cele mai originale ale culturii și ritual religios armean. Continua și vizita bisericile din Peninsula. Masa de prânz. Pe drum oprire si vizita statuia lui Akhtamar. În după-amiaza vizita a complexului religios de Haghardzin și Goshavank. Sosirii la hotel în Dilijan. Dispunerea camerelor. Cina si cazare.

Ziua 5(B/-/D)
Dilijan – Alaverdi – Erevan Circuit Armenia

Mic dejun la hotel. Plecare cu autobuzul la orașul Alaverdi, un oraș cu mine de cupru situate în valea râului Debed, în Armenia de nord-est. Vom vizita: Manastirea de Sanahin (construit între a zecea și secolele XIII), Manastirea Haghpat, construit între secolul al zecelea și al XIII-lea, care este situat la 11 km est de Alaverdi pe frumoasa creasta unui munte. Masa de prânz. După vizita, a reveni la Erevan (de trei ore cu autobuzul). Cina si cazare.

Ziua 6 (B/-/D)
EREVAN – Etchmiadzin – Erevan Circuit Armenia

Mic dejun la hotel. Vizita de dimineață la complex Etchmiazdin, un adevărat centru spiritual al creștinismului în Armenia: vizita de Catedrala, cea mai veche biserică creștină din țară și reședința oficială a armenilor catolici. Vizita biserica Sf. Hripsime, și ruinele Templului Zvartnots din cer, cu îngerii. Întoarceți-vă la Erevan. Masa de prânz. În după-amiaza vizita Muzeul de Istorie și piața, foarte special, despre culori și mirosuri. Cina si cazare.

Ziua 7 (B/-/D)
KHOR Virap – Noravank – Erevan Circuit Armenia

Mic dejun la hotel. Conduce la Khor Virap și vizita celebra manastire care stă în locul de închisoare a Sfântului Grigore Luminătorul, care a fost responsabil pentru convertirea Armenia. De la manastire se poate bucura de o vedere splendida a biblic Muntele Ararat. După vizita, continua la Mănăstirea Noravank (XIIXIV), într-o locație spectaculoasă pe varful unei stanci. Masa de prânz la restaurant. În după-amiaza, a reveni la Yereven. Cina si cazare.

Ziua 8 (B/-/D)
EREVAN – BOARDING – Geghard – Erevan Circuit Armenia

Mic dejun la hotel in Armenia. Plecare pentru a vizita Arcul de Yeghishe de unde o vedere uimitoare de Muntele Ararat, templul păgân din Garni, liniile clasice elenistice, singurul de acest gen existente în Armenia. Continua la Mănăstirea Gheghard, cunoscut în antichitate ca unul dintre cele șapte biserici sau Sulita, un nume derivat din relicva care se spune că pentru a avea costuri răniți Isus tipic armeană prânz. Întoarceți-vă la Erevan. Vizitați piața de fructe. Cina si cazare.

Ziua 9 (B/-/D)
Circuit Armenia EREVAN – ROMA

Foarte devreme în transferul de dimineață la aeroport si zbor Alitalia la Roma.
 

 

 

 

Note Circuit Armenia:

(B / L / D): B = mic dejun; L = Masa de prânz; D = Cina

 

Plecări libere, individuale.

 

Taxe individuale de partecipare in Circuit Armenia, incepand de la:

Check-in la hoteluri este de obicei de la ora 14.00 iar check-out la ora 12.00

Tippingul nu este obligatoriu, dar este recomandat pentru șoferi și ghid.

 

Pret de persoana, minim 2 Camera dubla Single suplimentar
Voiaj cu hotel 5* € 1.850,00 € 340,00
Voiaj cu hotel 4* € 1.610,00 € 240,00
Taxe aeroport supuse modificariilor € 153,00
Pret de inscriere € 65,00

 

Luni toate muzeele sunt închise.

Muzeul Catedrala Echmiadzin este închis în timpul Liturghiei (Duminica)

Cetatea de Amberd și “raggiungibilie din luna mai

Vernisaj (piață ambarcațiuni armeană) este deschisă doar sâmbăta și duminica

Lavaș, prânz tipic armeană, se face pentru grupuri de cel puțin 10 de pasageri

Teren de reminiscențe biblice, de la memento-uri nostalgice ale unui trecut glorios, un teren de dorință de libertate și lupta pentru supraviețuire, un teren de vârfuri acoperite de zăpadă, lacuri suspendate în albastru, de pietre brute dantelă sculptate, Armenia este casa, la una dintre cele mai popoarelor antice din Orientul Apropiat, cu fizionomia ei distinct etnic, lingvistic, politic și cultural, cu o istorie de mai mult de 25 de secole și o bogăție de artă și cultură mult mai mare decât numărul proporțional cu mărimea de pe teritoriul său. Acesta “a fost o dispută teren și s-au opus de dispute și invazii; Astăzi este cel mai mic stat independent din 1991, fostele republici sovietice. Teritoriul se întinde între Marea Neagră și Marea Caspică, populația inițială din țara Ararat, pe care Biblia a fost de a conduce Arca lui Noe, a falsificat identitatea nationala inca din antichitate, cu apariția de regate puternice, și adoptarea creștinismului în 301 AD Răscruce de drumuri comerciale pe Drumul Matasii si invazia teren de imperii puternice, Armenia și-a păstrat de-a lungul secolelor unicitatea sa.