AUSTRALIA- INSULELE DIN MAREA BARIERA DE CORALI, IN SPACESHIP

  • Destinatie: Australia
  • Durata: 18 zile
  • Pret: $1210

Pretul include:
• Masina inchiriata spaceship ca in programat, de la Cairns la Brisbane, sau VV
• Feribotul la și de la Heron Island și Fraser Island
• Cazarea la Heron Island și Fraser Island

Prețul nu include:
• Sfaturi
• Băuturi
• Extra personal
• Orice altceva care nu este menționat în prețul include, sau în altă parte în program
• Texele de stat și cele locale, care nu sunt în vigoare la data de listare

Book Now
.
Ziua 1
Astăzi începe experiența dumneavoastră SPACESHIP in AUSTRALIA! Puteti sa va ridicati masina de la magazinul situat în una dintre următoarele locații: Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns. Este un MPV modern și plin de culoare, care se comportă ca o masina rapida, dar are toate dotarile unui RV cu două locuri.
Ziua 2
Astăzi puteți să vă parcați mașina și sa urcati la bordul unui feribot Dunk Ilsand, pentru a petreace prima zi pe insula Queensland. Dunk Island este una dintre cele mai populare insule de recif din Australia, la sud de Cairns. Aproape, dar nu direct langa bariera, aceasta se caracterizează printr-o pădure tropicală absolut minunata, în mare parte protejata ca un parc național, și este pentru acest lucru foarte potrivita pentru iubitorii de natură. Cu peste 150 de specii de păsări diferite, pădurea este casa faimosilor fluturi albaștri, simbol al insulei.
Ziua 3
Dacă vă place sportul, cu siguranta puteti practica rafting pe râul Tully din apropiere. Apoi ajungem in orașul Cardwell. Cardwell este punctul de plecare ideal pentru a ajunge la Inchinbrook Island. 
Ziua 4
Aveti posibilitatea de a face excursii de o zi cu feribotul, care vă va duce la 9:00 dimineața pe insula si va va aduce de acolo la aproximativ 17:00. În timpul zilei, puteți explora insula, intr-o plimbare frumoasa de la un capăt la altul, și, cu un pic de noroc, puteți găsi crabi de nisip pietrificati Inchinbrook. Aceasta excursie poate fi cumparata separat. Pentru cei care doresc o experiență unică, pe insula este o mică stațiune ecoturism, eleganta și foarte speciala.
Ziua 5
Continuatm călătoria în arhipelagul Withsundays. Bază de suport Arlie Beach.
Ziua 6/7
Oferim două zile pentru a explora acest arhipelag. De pe plajă Arlie puteți face o excursie pe jos în căutare de crocodili. Captain Cook a descoperirit una dintre cele mai bune zone velistice din lume, cu plaje de nisip fin, roz pudra, ape albastre și adânci, și o lume subacvatică care nu are egal. Comandantul a aterizat în Insulele Whitsunday în 1770 și a fost convins ca ar fi ajuns în duminica de Rusalii (“Whitsunday”, în limba engleză). Insulele din arhipelag cele mai frumoase și bine cunoscute sunt Hayman și Hamilton. Whitsunday Island este insa cea mai mare insula, plina de mangrove, recife de corali și păduri tropicale, unul dintre locurile naturale cele mai spectaculoase din Australia. Există, de asemenea, o gamă largă de excursii pe care le puteti face, pub-uri confortabile și restaurante unde vă puteți petrece seara.
Ziua 8
Continuam de-a lungul coastei Yeppon, poarta de acces spre Coasta Capricorn și Parcul Național Byfield. Aici puteți face drumeții în natura și mirosi pădurile tropicale de-a lungul crestei de dune uriase de nisip, pline de păsări și pești, și excursii cu barca de plajă.
Ziua 9
Suntem în zona Central Queensland, care merge de la Capricorn/Rockhampton la Gladstone. Zona include orașe confortabile de coastă, parcuri naționale, chei, plaje, lacuri și păduri tropicale. Pe tot parcursul anului, se pot face multe drumeții, atrasi de varietatea naturii, de prezența a numeroase specii de animale, plante și păsări care vizitează această regiune. Între ianuarie și aprilie se pot vedea broaste testoase iesite direct din coajă. Rockhampton, este cel mai mare oras din regiunea Capricorn, și permite vizitatorilor sa afle mai multe despre Queensland din mediul rural, în timp ce de-a lungul coastei Capricorn puteți alege între 13 plaje idilice pentru înot și plajă. Una dintre cele mai vizitate zone este Parcul Național Carnarvon din Centura Centrala, cu o rețea de 21 de km de trasee de-a lungul stâncilor de gresie alba, care se ridica la 200 de metri. Gladstone predomină în jurul elementului de apă. Clima de aici este subtropicala, și se pot vedea insule de corali de la distanță, cu plaje frumoase în apropiere de Marea Bariera de Corali. Împătimiții de istorie pot explora orașul din 1770, considerat punctul în care James Cook a ajuns pentru prima dată. Pasionatii de surf se pot aduna la Agnes Water, plaja de surferi cea mai nordica din Queensland.
Ziua 10
Ziua in care va puteti parca masina, si merge la pas pana la bordul catamaranului rezervat pentru a ajunge la Heron Island. Cazare în Turtle (cameră de cazare bungalou), cu posibilitatea de a va caza deasemenea la un nivel superior, in bungalow-uri ca cele din Beach Bungalow sau Reef Suites (prețuri la cerere).
Ziua 11/12
Mic dejun inclus pentru întreaga perioadă de sedere aici. Notă: tariful la Heron Island poate include, de asemenea, o mini-excursie într-un mic paradis la aproximativ 45 de minute cu barca . Insula se numeste Wilson Island și este o adevărată experiență Robinson Crusoe. Heron Island- numele este derivat din coloniile de stârci care populează această insulă, perfecta pentru oricine care vrea să se apropie de ecosistemul de recif din Australia. Insula, parc natural protejat, este parte a recifului și este considerata una dintre cele mai bune puncte de pornire pentru scuba diving: de fapt, trăiesc în apele sale despre 1.200 de specii diferite de pește. Din noiembrie pana in martie, pe plajele sale, țestoase de mare vin sa-si depuna ouale. O plimbare pe recif la reflux este ca si cand ai deschide o enciclopedie de biologie marină, să nu mai vorbim de locurile de explorat, cu siguranță printre cele mai frumoase din lume .
Ziua 13
După-amiază revenim la Gladstone cu catamaranul. Predarea masinii, și continuarea călătoriei.
Ziua 14
In aceasta zi vom merge pe Coasta de Coral până la portul Hurangan, de unde ne vom îmbarca pentru Fraser Island. Bundaberg, poarta de sud de la Marea Bariera de Corali este situat la aproximativ 300 km nord de Brisbane. Cel mai bun mod de a vizita acest oraș este o plimbare cu barca. La doar 15 km de la Bundaberg se află una dintre cele mai importante locuri de cuibărit ale țestoaselor de mare din Pacificul de Sud. Cei interesați de această experiență interesantă în direct vor fi însoțiti de rangerii Serviciului Queensland Parks & Wildlife la punctele de observație mai aproape de broaste testoase. Coasta de Bundaberg, de 92 km lungime, oferă numeroase plaje izolate și, de asemenea, două insule, Lady Elliot și Lady Musgrave. Sosire si cazare in Fraser Island in resortul Kingfisher Bay .
Ziua 15/16
La aproximativ 200 km nord de Brisbane, cu cele 84 000 de hectare de nisip distribuite de-a lungul a 360 km de coasta, Fraser Insland este cea mai mare insulă de nisip din lume. Încă o dată, natura ne oferă o comoară de o frumusețe nepretuita. Fraser Island este acum parc național protejat și numărul de vizitatori este strict, pentru a preveni degradarea mediului. Exista posibilitatea de a vizita insula facand două excursii de o zi de la Brisbane, de lângă Hervey Bay.
Ziua 17
În dimineața zilei ne intoarcem în catamaran la Hervey Bay și luam mașina de la Sunshine Coast. Datorită climei blânde pe tot parcursul anului, cu plajele sale curate, peisaje impresionante ale Muntiilor Glasshouse și prezența de lacuri, râuri, munți și păduri tropicale, această regiune de coastă exercită un farmec deosebit pentru vizitatorii australian și străini. Caloundra, Mooloolaba și Maroochydore sunt printre cele mai frecventate orase, împreună în Noosa, o adevărată bijuterie, care este adesea menționată ca St Tropez-ul din Australia. Străzile de aici au multe buticuri șic, baruri la modă și restaurante excelente, cum ar fi cele de la Hastings Street. Noosa Everglades este ideala pentru canotaj și caiac-canoe, precum și pentru surf, datorită valurilor mării. În parcul național adiacent va puteti plimba, dand nas in nas cu ursii Koala. Muntii Glasshouse, de origine vulcanică, cu forme bizare, va invita la drumeții și alpinism; în conformitate cu o legendă locală, acestia reprezintă sufletele aborigenilor. Una dintre vizitele care nu trebuie ratate este la Australian Zoo, casa faimosul vanator de crocodili Steve Irwin; aici puteți viziona 550 de specii de animale tipice din Australia.
Ziua 18
Predarea vehiculului la depozitul din oras. Sfarsitul serviciilor.

Filozofia SPACESHIP
În primul rând, sa vorbim despre SPACE STATIONS!
Ele reprezinta stațiile unde vă puteți întâlni cu alti calatori Spaceship, pentru a primi informații utile și pentru a schimba DVD-uri, amplasate în Australia la: Magnetic Island, Airlie Beach, Rainbow Beach, Noosa, Byron Bay, Arrawarra Mojo Surf, Surf Camp, Cover Lane Tourist Park, Melaleuca Backpackers, Hunter Valley, Coffs Harbour Sky Dive, Seven Mile Beach .

Libertatea și flexibilitatea pe care numai o mașină poate oferi .
Descoperiți interacțiunea dintre călători Spaceship.
Distracție intr-un vehicul colorat, sigur și ușor de a condus.
Economisiti costurile pentru combustibil, datorită dimensiunii și tehnologiei vehiculului.
Posibilitatea de a călători în Tasmania, Kanagaroo Island și Magnetic Island.
Convenabil atat pentru cupluri cat si pentru familii (4 locuri).
Confortabil pentru dormit!
Capacitate mare într-un vehicul cu un design practic in interior.
Pachet de sprijin si orientare pentru a profita de această experiență , care include :
Planul de călătorie cu itinerarii sugerate și hărți, sprijin național de la stațiile noastre Space din zona .
Planul de economii si reduceri cu privire la activitățile pe care un călător vrea să facă.
Informații cu privire la cazare, camping, animale sălbatice, parcuri și activități posibile la nivel național .

Informații practice:

• Cum este echipata o masina Spaceship: există două versiuni, pentru două și pentru patru persoane, cu
-pat dublu mare cu saltea , pernă sac – foaie și pătură
-frigider
-aragaz
-apă magazin
-aragaz detașabil
-vesela , vase și tacâmuri pentru 2 sau 4 persoane
-CD / DVD / IPOD si ecran plat
-sistem electric cu încărcător dublu pentru baterii
-compartiment spatios pentru bagaje și alte materiale de călătorie

• Depozite pentru retragerea și eliberarea masinii in Adelaide, Melbourne, Hobart (Tasmania), Sydney, Brisbane si Cairns

• Prețul de închiriere include:
-kilometraj nelimitat
-asistenta rutiera 24 de ore din 24
-taxele guvernamentale
-asigurare de bază, cu o deducere de 2000 dolari în cazul unui accident

 

Pret de persoana, in camera dubla € 1.210,00
Taxa de inscriere si Polita zero risc  € 65,00