TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a paginii de web www.bastour.ro.
Pagina de web www.bastour.ro este proprietatea SC BASTOUR TRAVEL SRL.
Utilizarea acestei pagini de catre un tert prin logare, accesare sau in orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentului document cu toate consecintele juridice care decurg de aici.

Termeni de accesare
Accesarea serviciilor se face utilizand pagina de web www.bastour.ro.
Proprietatea intelectuala
Prin proprietate intelectuala sunt definite, drepturile de autor si drepturile conexe astfel cum sunt reglementate de dispozitiile legii nr. 8/1996 cu completarile si modificarile ulterioare.
Continutul paginii www.bastour.ro. este protejat prin legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare.
Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. Prin utilizare in scopuri economice se intelege orice utilizare care depaseste cadrul personal sau cercul unei familii.
Se interzice realizarea, fara acordul proprietarului, de interconectari intre pagina de web www.bastour.ro. si alte pagini web. Daca totusi asemenea interconectari se produc fara acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecinta juridica care ar putea rezulta.
Pentru orice incalcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul sa actioneze atat pe cale civila cat si penala potrivit legislatiei in vigoare.
SC BASTOUR TRAVEL SRL are tot dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web www.bastour.ro. sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

Conditii de securitate
Sunt strict interzise:
• orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe pagina web www.bastour.ro fara acordul scris al PROPRIETARULUI (SC BASTOUR TRAVEL SRL).
• orice fel de modificari, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de pagina web www.bastour.ro
• orice fel de tranferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului paginii de web www.bastour.ro.
• orice fel ce actiuni care au scopul de a modifica, altera, sterge sau sustrage date aflate pe pagina www.bastour.ro in vederea producerii de consecinte juridice si /sau obtinerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.

Termeni si conditii de anulare/modificare
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a ne informa in scris sau telefonic despre intentiile dvs.
In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Noi, BASTOUR sau Furnizorul acceptam toate formele de cereri scrise. BASTOUR sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), BASTOUR isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Conditii de plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul BASTOUR, al hotelului sau al reprezentantului acestuia.
In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.
Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
BASTOUR sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
BASTOUR sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. BASTOUR isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Dreptul Proprietarului
PROPRIETARUL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web www.bastour.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal, avand inclusiv dreptul de a intrerupe sau restrictiona temporar sau permanent fara notificari prealabile serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul paginii de web.

Clauze de raspundere
Accesul si utilizarea de catre un tert a paginii de web www.bastour.ro se face pe raspunderea proprie a utilizatorului, neputand fi angajata in nici un mod raspunderea juridica a PROPRIETARULUI.
Pe pagina de web www.bastour.ro . PROPRIETARUL poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea PROPRIETARULUI, facandu-se propria raspundere a utilizatorului respectiv.
PROPRIETARUL nu-si asuma in nici un fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct la PROPRIETAR in ce masura informatiile si datele de pe pagina web sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru PROPRIETARUL este exonerat de orice raspundere.
PROPRIETARUL are dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice actualizare a prezentului regulament produce efecte juridice din momentul postarii pe pagina web www.bastour.ro.

Confidentialitatea datelor
Orice informatie cu caracter personal comunicata cu ocazia utilizarii paginii web www.bastour.ro este supusa regimului juridic prevazut de dispozitiile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Notificari
In masura in care vreun utilizator va dori sa semnaleze vreo problema sau sa faca o sugestie cu privire la pagina web www.bastour.ro o poate face in scris la adresa de mail office@bastour.ro sau la sediul firmei: Str.Simion Barnutiu, Nr.7, Etj.2, Biroul 7 – Timisoara.